Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose.
    19. Kolovoz 2022. 12:04

DaMa_21

Rose.

DaMa_21

Beban, bas mi je drago zbog pregleda, sigurna sam da ce ovaj put biti sve dobro 🙏
    Cure, ima li neka od vas glavobolje? Jutros sam se probudila s uzasnom glavoboljom pa sam malo u strahu. Kako sam prestala piti terapiju za adenom uputa je da pratim ako se jave glavobolje jer one mogu biti znak da tunor raste.
    Trenutno sam na moru, a moja endo je na godisnjem pa se nadam da ima jos netko s glavoboljom i da je to samo jos jedan simptom trudnoce.
    Jesu se smirile glavobolje? Koliko često moraš kontrolirati adenom?
    Smirilo se, hvala bogu 🙏
    Prekjucer je 6h bez prestanka bila neizdrziva bol i htjela sam ici na hitnu ali doslovno nisam bila u stanju ustati iz kreveta od bolova.
    Inace kontroliram 1x godisnje, a sad u trudnoci cu vidjeti sto kaze endokrinologica. Uputa je da se javim ako cu osjecat ceste glavobolje pa cemo vidjet sta cemo dalje. Za sada sam svaka 4tj kod nje zbog ostalih hormona pa u hodu dogovaramo ostalo.

Baš te uhvatilo joj…😓 dobro da se smirilo👌🏻

Rose.
    19. Kolovoz 2022. 12:04

Beban

Jutros sam vadila krv za Nifty, sad cekam rezultate, jel' ga neko od vas radi?

Ja… sljedeći tj sam na pregledu pa ću vjerojatno i tih dana izvaditi krv. 

Rose.
    19. Kolovoz 2022. 12:07

Ledolina

Rose

Za grudnjake iz lidla ne znam jesu podstavljeni ili? Ja sam uzimala u woman secretu grudnjake za dojenje u prošlim T, i preprezadovoljna sam s njima.
    Čula sam za lelosi, al sam skroz zaboravila na njih, tnx na preporuci :)
    Nisu postavljeni, bar ne ovi koje sam ja kupila u prošloj t. Nisam ih nešto puno koristila jer sam u H&M našla puno bolje. Potkošulje za dojenje su dobre iz Lidla, ali opet iz H&M meni puno ugodnije za nošenje. Ne znam zašto, nema neke prevelike razlike osim cijene 😀

Onda mi to ne pase. Čula sam za H&M grudnjake da su odlični. 
    Potkošulju za dojenje sam imala jednu, koju nisam koristila nešto pretjerano, nekako mi je bio dovoljan samo grudnjak, a potkošulje sam nosila normalne, ne te za dojenje, koje su imale nešto elastina pa je bilo jednostavno spustit ju. 

Ledolina
    19. Kolovoz 2022. 12:43

Rose.

Ledolina

Rose

Za grudnjake iz lidla ne znam jesu podstavljeni ili? Ja sam uzimala u woman secretu grudnjake za dojenje u prošlim T, i preprezadovoljna sam s njima.
    Nisu postavljeni, bar ne ovi koje sam ja kupila u prošloj t. Nisam ih nešto puno koristila jer sam u H&M našla puno bolje. Potkošulje za dojenje su dobre iz Lidla, ali opet iz H&M meni puno ugodnije za nošenje. Ne znam zašto, nema neke prevelike razlike osim cijene 😀
    Potkošulju za dojenje sam imala jednu, koju nisam koristila nešto pretjerano, nekako mi je bio dovoljan samo grudnjak, a potkošulje sam nosila normalne, ne te za dojenje, koje su imale nešto elastina pa je bilo jednostavno spustit ju.

Pa da, mogu i obične. A sad me razdoblje intenzivnog dojenja čeka na proljeće i ljeto tak da mi potkošulje neće puno ni trebati 🙂 eventualno prva dva mj
    Baš vidim da HM trenutno ima neku akciju 20% na grudnjake i ostali veš, pa eto ako ti nije rano za kupnju, možeš iskoristiti 🙂
    E ja sam upravo otišla kupiti antimetil i nadam se da će mi pomoći jer više ne znam kud bi sa sobom od muke 😩

Rose.
    19. Kolovoz 2022. 12:58

Ledolina

Rose.

Ledolina

Rose

Pa da, mogu i obične. A sad me razdoblje intenzivnog dojenja čeka na proljeće i ljeto tak da mi potkošulje neće puno ni trebati 🙂 eventualno prva dva mj
    Baš vidim da HM trenutno ima neku akciju 20% na grudnjake i ostali veš, pa eto ako ti nije rano za kupnju, možeš iskoristiti 🙂
    E ja sam upravo otišla kupiti antimetil i nadam se da će mi pomoći jer više ne znam kud bi sa sobom od muke 😩

Super bas ću pogledati malo… upravo sam narucila jedne lelosi tajice, krenulo je sa shopingiranjem 🥲🥲 nadam se da će biti dobre 😄 Ajde držim 🤞🏻 Da ti pomogne 🥰

Nina187
    19. Kolovoz 2022. 15:56

Beban

Jutros sam vadila krv za Nifty, sad cekam rezultate, jel' ga neko od vas radi?

Ja ću ići za tjedan i pol, kad napunim 10tt. Gdje si ga radila?

Matajči
    19. Kolovoz 2022. 17:23

Evo cure mi smo zavrsili u bolnici ☹
    Danas odjednom pocela krvarit, dok sam dosla do doktorice krvarenje je vec postalo oskudnije. 
    Poslala me na ginekologiju na hitan pregled i vadjenje bete. 
    Ne vide trudnocu u maternici, ali vide nesto u jajovodu, pa nisu sigurni jeli u pitanju vanmaternicna ili je bilo u maternici pa je samo otislo. Tako da sam zavrsila na promatranju. U svakom slucaju, sranje..... tuzna jako ❤

👩28🧑27
    AMH 19, blaga trombofilija
    Pokusavamo od 2020.
    2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
    2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
    Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
    07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
    08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
    "Idemo dalje, sve do medalje!" ❤

Rose.
    19. Kolovoz 2022. 19:07

Matajči

Danas odjednom pocela krvarit, dok sam dosla do doktorice krvarenje je vec postalo oskudnije.
    Ne vide trudnocu u maternici, ali vide nesto u jajovodu, pa nisu sigurni jeli u pitanju vanmaternicna ili je bilo u maternici pa je samo otislo. Tako da sam zavrsila na promatranju. U svakom slucaju, sranje….. tuzna jako ❤

Ajme Matajči…  žao mi je jako. 
    Drži se i želim ti brzi oporavak ♥️

• DaMa_21
    19. Kolovoz 2022. 19:41

Matajči

Ne vide trudnocu u maternici, ali vide nesto u jajovodu, pa nisu sigurni jeli u pitanju vanmaternicna ili je bilo u maternici pa je samo otislo. Tako da sam zavrsila na promatranju. U svakom slucaju, sranje….. tuzna jako ❤

Ajme, bas mi je jako zao 😔 
    Drzi se ♥️🙏

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

Nina187
    19. Kolovoz 2022. 19:53

MatajčiEvo cure mi smo zavrsili u bolnici ☹
    Ne vide trudnocu u maternici, ali vide nesto u jajovodu, pa nisu sigurni jeli u pitanju vanmaternicna ili je bilo u maternici pa je samo otislo. Tako da sam zavrsila na promatranju. U svakom slucaju, sranje..... tuzna jako ❤Ajme, strašno mi je žao 💔
    Odmori se fizički i psihički, želim ti brz oporavak ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.