Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose.
    19. Kolovoz 2022. 12:04

Beban

Jutros sam vadila krv za Nifty, sad cekam rezultate, jel' ga neko od vas radi?

Ja… sljedeći tj sam na pregledu pa ću vjerojatno i tih dana izvaditi krv. 

Rose.
    19. Kolovoz 2022. 12:07

Ledolina

Rose

Za grudnjake iz lidla ne znam jesu podstavljeni ili? Ja sam uzimala u woman secretu grudnjake za dojenje u prošlim T, i preprezadovoljna sam s njima.
    Čula sam za lelosi, al sam skroz zaboravila na njih, tnx na preporuci :)

Nisu postavljeni, bar ne ovi koje sam ja kupila u prošloj t. Nisam ih nešto puno koristila jer sam u H&M našla puno bolje. Potkošulje za dojenje su dobre iz Lidla, ali opet iz H&M meni puno ugodnije za nošenje. Ne znam zašto, nema neke prevelike razlike osim cijene 😀

Onda mi to ne pase. Čula sam za H&M grudnjake da su odlični. 
    Potkošulju za dojenje sam imala jednu, koju nisam koristila nešto pretjerano, nekako mi je bio dovoljan samo grudnjak, a potkošulje sam nosila normalne, ne te za dojenje, koje su imale nešto elastina pa je bilo jednostavno spustit ju. 

Ledolina
    19. Kolovoz 2022. 12:43

Rose.

Ledolina

Rose

Za grudnjake iz lidla ne znam jesu podstavljeni ili? Ja sam uzimala u woman secretu grudnjake za dojenje u prošlim T, i preprezadovoljna sam s njima.

Nisu postavljeni, bar ne ovi koje sam ja kupila u prošloj t. Nisam ih nešto puno koristila jer sam u H&M našla puno bolje. Potkošulje za dojenje su dobre iz Lidla, ali opet iz H&M meni puno ugodnije za nošenje. Ne znam zašto, nema neke prevelike razlike osim cijene 😀

Potkošulju za dojenje sam imala jednu, koju nisam koristila nešto pretjerano, nekako mi je bio dovoljan samo grudnjak, a potkošulje sam nosila normalne, ne te za dojenje, koje su imale nešto elastina pa je bilo jednostavno spustit ju.

Pa da, mogu i obične. A sad me razdoblje intenzivnog dojenja čeka na proljeće i ljeto tak da mi potkošulje neće puno ni trebati 🙂 eventualno prva dva mj
    Baš vidim da HM trenutno ima neku akciju 20% na grudnjake i ostali veš, pa eto ako ti nije rano za kupnju, možeš iskoristiti 🙂
    E ja sam upravo otišla kupiti antimetil i nadam se da će mi pomoći jer više ne znam kud bi sa sobom od muke 😩

Rose.
    19. Kolovoz 2022. 12:58

Ledolina

Rose.

Ledolina

Rose

Pa da, mogu i obične. A sad me razdoblje intenzivnog dojenja čeka na proljeće i ljeto tak da mi potkošulje neće puno ni trebati 🙂 eventualno prva dva mj
    Baš vidim da HM trenutno ima neku akciju 20% na grudnjake i ostali veš, pa eto ako ti nije rano za kupnju, možeš iskoristiti 🙂
    E ja sam upravo otišla kupiti antimetil i nadam se da će mi pomoći jer više ne znam kud bi sa sobom od muke 😩

Super bas ću pogledati malo… upravo sam narucila jedne lelosi tajice, krenulo je sa shopingiranjem 🥲🥲 nadam se da će biti dobre 😄 

Ajde držim 🤞🏻 Da ti pomogne 🥰

Nina187
    19. Kolovoz 2022. 15:56

Beban

Jutros sam vadila krv za Nifty, sad cekam rezultate, jel' ga neko od vas radi?

Ja ću ići za tjedan i pol, kad napunim 10tt. Gdje si ga radila?

Matajči
    19. Kolovoz 2022. 17:23

Evo cure mi smo zavrsili u bolnici ☹
    Danas odjednom pocela krvarit, dok sam dosla do doktorice krvarenje je vec postalo oskudnije. 
    Poslala me na ginekologiju na hitan pregled i vadjenje bete. 
    Ne vide trudnocu u maternici, ali vide nesto u jajovodu, pa nisu sigurni jeli u pitanju vanmaternicna ili je bilo u maternici pa je samo otislo. Tako da sam zavrsila na promatranju. U svakom slucaju, sranje..... tuzna jako ❤

👩28🧑27
    AMH 19, blaga trombofilija
    Pokusavamo od 2020.
    2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
    2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
    Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
    07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
    08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
    "Idemo dalje, sve do medalje!" ❤

Rose.
    19. Kolovoz 2022. 19:07

Matajči

Danas odjednom pocela krvarit, dok sam dosla do doktorice krvarenje je vec postalo oskudnije.
    Ne vide trudnocu u maternici, ali vide nesto u jajovodu, pa nisu sigurni jeli u pitanju vanmaternicna ili je bilo u maternici pa je samo otislo. Tako da sam zavrsila na promatranju. U svakom slucaju, sranje….. tuzna jako ❤

Ajme Matajči…  žao mi je jako. 
    Drži se i želim ti brzi oporavak ♥️

• DaMa_21
    19. Kolovoz 2022. 19:41

Matajči

Ne vide trudnocu u maternici, ali vide nesto u jajovodu, pa nisu sigurni jeli u pitanju vanmaternicna ili je bilo u maternici pa je samo otislo. Tako da sam zavrsila na promatranju. U svakom slucaju, sranje….. tuzna jako ❤

Ajme, bas mi je jako zao 😔 
    Drzi se ♥️🙏

Nina187
    19. Kolovoz 2022. 19:53

MatajčiEvo cure mi smo zavrsili u bolnici ☹
    Ne vide trudnocu u maternici, ali vide nesto u jajovodu, pa nisu sigurni jeli u pitanju vanmaternicna ili je bilo u maternici pa je samo otislo. Tako da sam zavrsila na promatranju. U svakom slucaju, sranje..... tuzna jako ❤

Ajme, strašno mi je žao 💔
    Odmori se fizički i psihički, želim ti brz oporavak ❤️

Nina187
    19. Kolovoz 2022. 19:54

Nina187Evo cure mi smo zavrsili u bolnici ☹

Ajme, strašno mi je žao 💔

Odmori se fizički i psihički, želim ti brz oporavak ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.