Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina187
    19. Kolovoz 2022. 19:54

Nina187Evo cure mi smo zavrsili u bolnici ☹

Danas odjednom pocela krvarit, dok sam dosla do doktorice krvarenje je vec postalo oskudnije.
    Poslala me na ginekologiju na hitan pregled i vadjenje bete.
    Ne vide trudnocu u maternici, ali vide nesto u jajovodu, pa nisu sigurni jeli u pitanju vanmaternicna ili je bilo u maternici pa je samo otislo. Tako da sam zavrsila na promatranju. U svakom slucaju, sranje….. tuzna jako ❤

Ajme, strašno mi je žao 💔Odmori se fizički i psihički, želim ti brz oporavak ❤️

Mia21998 🔆
    19. Kolovoz 2022. 20:42

Matajči baš mi je žao 😔 drži se💔Beban mi smo danas pričali o tome i odlučili se. Koji si nifty radila? Mi smo nekako za plus da bude baš sve i gotovo.. koliko se dugo čekaju rezultati? 

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
    17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
    18.07 ➕❤️
    05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏

Cuci22
    19. Kolovoz 2022. 21:10

Matajči

Evo cure mi smo zavrsili u bolnici ☹
    Danas odjednom pocela krvarit, dok sam dosla do doktorice krvarenje je vec postalo oskudnije.
    Poslala me na ginekologiju na hitan pregled i vadjenje bete.
    Ne vide trudnocu u maternici, ali vide nesto u jajovodu, pa nisu sigurni jeli u pitanju vanmaternicna ili je bilo u maternici pa je samo otislo. Tako da sam zavrsila na promatranju. U svakom slucaju, sranje….. tuzna jako ❤

Zao mi je cuvaj se! 💞

Cuci22
    19. Kolovoz 2022. 21:13

Drage cure, danas sam imala drugi pregled i sve super izgleda! Culo se srce, kuca jako i pravilno 🥰 Sada sam 6+5. 
    Mucnine su mi pocele od subote i to mi je jedina promjena. Smrsala sam oko 700 gr za sedmicu jer ne mogu da jedem… ☹️ Jedem doslovno sto moram i to je to. 
    Ako se sjecate brinula sam se jer volim kafu koliko je mogu popiti dnevno, e pa sad jedva mogu jednu! 😂 
    Drzim fige svima da sve prodje uredno! 🍀

Beban
    19. Kolovoz 2022. 21:18

DaMa cekacemo i tvoj nalaz!
    Ledolina nadam se da ces se uskoro osecati bolje, kako sam usla u 12-u nedelju mucnine su se mnogo smanjile, ima boljih i losijih dana ali nije konstantno pa sam puno zivlja...
    Nina u Novom Sadu sam radila, krv izvade, milion pitanja i ok, ali u banci obrasca tri, to je trajalo...
    Matajci jako mi je zao, prosla sam sve scenarije osim vanmatericne, cak i rodjenje mrtvorodjenceta, znam da te nista sad ne tesi ali bice bolje, drzi se, inace ja sam prokrvarila obilno u devetoj nedelji, u ovoj trudnoci, hitno u bolnicu, sreca bilo je sve u redu a sad se ispostavilo da je posteljica na uscu pa verovatno otud
    Mia i ja sam uradila Nifty plus, ovde se placa 650 e ali s obzirom na godine, prethodna iskustva, znam da garancije nema ali bar malo da umirim misli...

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

Beban
    19. Kolovoz 2022. 21:24

DaMa, cekacemo i tvoje nalaze...
    Ledolina nadam se da ce ti mucnine uskoro proci, dok sam usla u 13-u nedelju znatno su blaze i redje pa sam samim tim zivlja...
    Nina radila sam u Novom Sadu, vadjenje krvi i odgovaranje na pitanja ide brzo ali uplata u banci uz tri obrasca e to je trajalo...
    Matajci, znam da nema reci utehe, prosla sam sve moguce scenarije pa i mrtvorodjenje, nista manje nije boleo ni raniji gubitak ali bice bolje... drzi se i brzo se vrati na ove teme...

👩‍💼38 🤵‍♂️38

Beban
    19. Kolovoz 2022. 21:24

Nisam videla svoju objavu pa cak otkucala drugu kad eto… izvinjavam se

👩‍💼38 🤵‍♂️38

Matajči
    19. Kolovoz 2022. 22:19

Hvala cure na podrsci ❤ vama svima nek je sa srecom, a moje vrijeme za bit mama ce doci 💛

👩28🧑27
    AMH 19, blaga trombofilija
    Pokusavamo od 2020.
    2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
    2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
    Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
    07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
    08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
    "Idemo dalje, sve do medalje!" ❤

aider28
    19. Kolovoz 2022. 23:58

Matajči

Hvala cure na podrsci ❤ vama svima nek je sa srecom, a moje vrijeme za bit mama ce doci 💛

Matajci strasno mi je zao, ima li novih informacija sto se desilo? Drzi se, saljem ti puno zagrljaja...💓

6+0 srce kuca ❤️

aider28
    20. Kolovoz 2022. 10:33

marija1994

Pozdrav cure! Evo mog testa od jutros, 15dpo. 🙂
    https://ibb.co/Mcpgvbg

Čestitam i dobrodošla..😊🥳

6+0 srce kuca ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.