Evo cure mi smo zavrsili u bolnici ☹
Danas odjednom pocela krvarit, dok sam dosla do doktorice krvarenje je vec postalo oskudnije.
Poslala me na ginekologiju na hitan pregled i vadjenje bete.
Ne vide trudnocu u maternici, ali vide nesto u jajovodu, pa nisu sigurni jeli u pitanju vanmaternicna ili je bilo u maternici pa je samo otislo. Tako da sam zavrsila na promatranju. U svakom slucaju, sranje….. tuzna jako ❤
Jako mi je zao...znam da nema rijeci utjehe ali drzi se ❤️
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
U ponedjeljak cu zvati da se narucim za prvi pregled. Hodam privat u polikliniku, primarnog ginekologa jos nemam. Znam da mi moja ne moze dati uputnicu. E sad kakav je postupak da se prebacim primarnom ginekologu?
I mene ovo zanima. Imam socijalnog ginekologa ali je uzasna i ne zeli dati uputnice niti recepte pa se zelim prebacit kod nekog normalnog. Trudnocu cu voditi privatno tako da mi samo treba netko za uputnice, recepte i doznake.
Ako netko ima preporuke za Zg, idealno za zapadni dio samo javite 😁
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
U ponedjeljak cu zvati da se narucim za prvi pregled. Hodam privat u polikliniku, primarnog ginekologa jos nemam. Znam da mi moja ne moze dati uputnicu. E sad kakav je postupak da se prebacim primarnom ginekologu?
Pronađete samo onog koji ima mjesta, u Zg su baš skoro svi pretrpani. Vrlo često na stranici hzzo-a piše da neki ginekolog ima mjesta, međutim kad dođete k njemu zapravo nema.
Nađete gin, kod njega uzmete papire za hzzo, odete u hzzo prebaciti se i nakon par dana vam je vidljiva promjena te možete na pregled.
6+0 srce kuca ❤️
U ponedjeljak cu zvati da se narucim za prvi pregled. Hodam privat u polikliniku, primarnog ginekologa jos nemam. Znam da mi moja ne moze dati uputnicu. E sad kakav je postupak da se prebacim primarnom ginekologu?Pronađete samo onog koji ima mjesta, u Zg su baš skoro svi pretrpani. Vrlo često na stranici hzzo-a piše da neki ginekolog ima mjesta, međutim kad dođete k njemu zapravo nema.
Nađete gin, kod njega uzmete papire za hzzo, odete u hzzo prebaciti se i nakon par dana vam je vidljiva promjena te možete na pregled.
Ja sam se bila u prosloj trudnoci prebacivala kod drugog gin i nisam trebala nigdje ic. Jednostavno mi je novi gin poslao obrazac kojeg trebam popunit na mail, a ja sam kasnije popunjeni takoder mailom poslala na hzzo tako da si mozete skratit nahodavanje okolo.
Kasnije sam od novog gin na mail dobila potvrdu da je prijenos uspjesno napravljen.
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
U ponedjeljak cu zvati da se narucim za prvi pregled. Hodam privat u polikliniku, primarnog ginekologa jos nemam. Znam da mi moja ne moze dati uputnicu. E sad kakav je postupak da se prebacim primarnom ginekologu?Pronađete samo onog koji ima mjesta, u Zg su baš skoro svi pretrpani. Vrlo često na stranici hzzo-a piše da neki ginekolog ima mjesta, međutim kad dođete k njemu zapravo nema.
Nađete gin, kod njega uzmete papire za hzzo, odete u hzzo prebaciti se i nakon par dana vam je vidljiva promjena te možete na pregled.Ja sam se bila u prosloj trudnoci prebacivala kod drugog gin i nisam trebala nigdje ic. Jednostavno mi je novi gin poslao obrazac kojeg trebam popunit na mail, a ja sam kasnije popunjeni takoder mailom poslala na hzzo tako da si mozete skratit nahodavanje okolo.
Kasnije sam od novog gin na mail dobila potvrdu da je prijenos uspjesno napravljen.
To je super, ja sam ipak prije 3 mjeseca osobno ići, valjda svatko vodi svoju politiku
6+0 srce kuca ❤️
Pozdrav drage žene, nadam se da ste sve dobro i da uživate u trudnoći 🤰Htjela sam vam napisati svoje oduševljenje na ovaj Book https://ibb.co/vdLkjsQ koji mi je stigao danas kao poklon i već sam ga krenula popunjavati. Toliko je zanimljiv i praktičan te u njemu možete popunjavati 9 mjeseci trudnoće i prvih godinu dana bebe. Za sve koje vole zabilježit svaku sitnicu i ostaviti si to kao uspomenu stvarno preporučam. Košta nekih 100-tinjak kuna. Malo mi je samo žao što prednje korice nisu tvrde. Eto 🤗🤗
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
Pozdrav drage žene, nadam se da ste sve dobro i da uživate u trudnoći🤰Htjela sam vam napisati svoje oduševljenje na ovaj Bookhttps://ibb.co/vdLkjsQkoji mi je stigao danas kao poklon i već sam ga krenula popunjavati. Toliko je zanimljiv i praktičan te u njemu možete popunjavati 9 mjeseci trudnoće i prvih godinu dana bebe. Za sve koje vole zabilježit svaku sitnicu i ostaviti si to kao uspomenu stvarno preporučam. Košta nekih 100-tinjak kuna. Malo mi je samo žao što prednje korice nisu tvrde. Eto🤗🤗
Ja sam gledala te razne book-ove, ovaj je cijeli na engleskom?
Ne mogu naći na hrvatskom da je neki kvalitetniji sadržaj, ipak bi to na našem jeziku, a na našem su svi neki ofrlje napravljeni.
Tako da sam zapravo odlučila sama napraviti nekakvu radosnicu plus dodavati u trudnoći neke bilješke, porukice djetetu, slike sa uzv-a i čuvati to kad bude baš veliko za poklon. 😄 Žao mi je što ja nemam nešto takvo🥲
6+0 srce kuca ❤️
Ne mogu naći na hrvatskom da je neki kvalitetniji sadržaj, ipak bi to na našem jeziku, a na našem su svi neki ofrlje napravljeni.
Tako da sam zapravo odlučila sama napraviti nekakvu radosnicu plus dodavati u trudnoći neke bilješke, porukice djetetu, slike sa uzv-a i čuvati to kad bude baš veliko za poklon. 😄 Žao mi je što ja nemam nešto takvo🥲
https://book2go.hr/shop/me-and-my-baby sa ove stranice sam ja naručila i na hrvatskom je sve. Mogu malo poslikat stranice ako vas zanima pa poslati na mail detaljno. Meni je taj stvarno super, mislim da su uklopili sve potrebne sadržaje koje bi svatko htio imati zapisano.
I ja sam planirala ozbiljno o tome, dosta sam kreativna i stvarno imam puno ideja no ovo sam dobila kao poklon od sestre i moram priznat da se nekih stvari nebi ni sama sjetila.
Ima napisano neki savjeti, kada odeberemo kuma/kumu lijepo sastavljena poruka, sto sve treba za rodilište mami/bebi, tko je došao prvi u posjete, pokloni za krštenje, imena, značenje imena,maaaaa stvarno ima toliko toga da me oduševilo jako 😍 zbilja se veselim sve popuniti
Ja imam, moja mama je popunjavala ali samo u početku 🙈 a ja sam strogo odlučila da ću sve popuniti! 🤗
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
Tako da sam zapravo odlučila sama napraviti nekakvu radosnicu plus dodavati u trudnoći neke bilješke, porukice djetetu, slike sa uzv-a i čuvati to kad bude baš veliko za poklon. 😄 Žao mi je što ja nemam nešto takvo🥲https://book2go.hr/shop/me-and-my-babysa ove stranice sam ja naručila i na hrvatskom je sve. Mogu malo poslikat stranice ako vas zanima pa poslati na mail detaljno. Meni je taj stvarno super, mislim da su uklopili sve potrebne sadržaje koje bi svatko htio imati zapisano.
I ja sam planirala ozbiljno o tome, dosta sam kreativna i stvarno imam puno ideja no ovo sam dobila kao poklon od sestre i moram priznat da se nekih stvari nebi ni sama sjetila.
Ima napisano neki savjeti, kada odeberemo kuma/kumu lijepo sastavljena poruka, sto sve treba za rodilište mami/bebi, tko je došao prvi u posjete, pokloni za krštenje, imena, značenje imena,maaaaa stvarno ima toliko toga da me oduševilo jako😍zbilja se veselim sve popuniti
Ja imam, moja mama je popunjavala ali samo u početku🙈a ja sam strogo odlučila da ću sve popuniti!🤗
Zvuči mi stvarno super. 😁 jedino je mana što nisu korice tvrde, lakše će se pohabati 😕
Da, meni je to definitivno prekrasna uspomena... a i samo ispunjavanje u trudnoći me veseli 🤩
6+0 srce kuca ❤️
Pozdrav cure! Kako ste? Ja evo ipak još imam mučnine unatoč antimetilu, pomogne mi na kratko ali nadam se da prestaju uskoro.
Ali imam jedan drugi problem, par dana imam preskakanje srca. Imala sam takvih problema već, ali obavila sam uzv srca i ostale pretrage kod kardiologa i nalazi su uredni. Tada je bilo najvjerojatnije stres. To je sve prestalo samo od sebe. Sad opet se javilo i sad kažu ili stres ili da može biti od eutiroxa. Pa me zanima jel vi imate takve nuspojave zbog štitnjače? Meni je tsh 4. Ostale hormone nisam vadila. Pijem najmanju dozu. Zvala sam ginekologa, ona kaže da može biti isto zbog toga.. Pa eto ne znam... Dobila sam za smirenje normabel od 2mg, ne znam dal bi pila ili ne. A uhvati me panika kad mi krenu ti preskoci...
Sortiraj odgovore
Najstariji