Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    aider28
    16. Kolovoz 2022. 08:58

Mi smo danas 9+4 po uzv i već mi se vidi  trbušćić. 
    Vjerojatno sam napuhana ali sam inače dosta mršava pa se valjda prije i vidi, traperice ne mogu baš zakopčati pa sam stavila gumicu kao produžetak. 😂
    Kako su vaši trbuščići?

6+0 srce kuca ❤️

Beban
    16. Kolovoz 2022. 10:54

Ostala sam u drugom stanju vrlo brzo nakon prethodne trudnoce pa isto imam malo izbacen stomacic sto se uvece pretvori u mnogo izbacen stomacic, dobila sam tri kg do sad, danas sam 11+3, sutra ujutro mi je UZ nakon kojeg bi ako Bog da radili Nifti test, inace imam blage ali konstantne mucnine, lose mi je kad sam gladna, lose mi je kad jedem, energija 0, kad ustanem vrti mi se u glavi, na bolovanju sam zbog visoko rizicne trudnoce, imala sam i bas krvarenje pre tri nedelje... u redu mi je sto mnogo manje radim ali mi je zao sto nemam volje ni malo po kuci... ipak samo da sutra bude uredan pregled sve drugo cu nekako...

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

• honeyhoney
    16. Kolovoz 2022. 12:30

Bok curke!Evo me ovdje danas nakon prvog pregleda, za podršku i dijeljenje iskustava. 
    Danas je sve prošlo ok, vidjeli smo otkucaje!Glavni simptom - definitivno nadutost 

Termin 6.4.2023.
    ZG
    Druga beba <3

Rose.
    16. Kolovoz 2022. 12:36

aider28

Mi smo danas 9+4 po uzv i već mi se vidi trbušćić.
    Vjerojatno sam napuhana ali sam inače dosta mršava pa se valjda prije i vidi, traperice ne mogu baš zakopčati pa sam stavila gumicu kao produžetak. 😂
    Kako su vaši trbuščići?

Ista stvar, ja već nekih dva tjedna ne mogu zakopčati traperice, isto kao i ti stavljam gumicu kao produžetak 😂😂 izum stoljeća 😅 
    Navečer se bas jako vidi, ne možeš fulati, a preko dana onako kao da sam napuhana, isto sam mršava, a i treća T je pa mi nije čudno, al dosta rano s obzirom na prve dvi T… Mucnine i povraćanja su se bili smanjili samo od sebe, i ponovo krenulo prije dva dana, al tako da mi je sad konstantno mučno, i sto god stavim u usta moram povratiti, prilično iscrpljujući period 🥴🥴 

Rose.
    16. Kolovoz 2022. 12:39

Svim ostalim curama želim dobrodošlicu, i neka bude sve u redu s bebicama 🥰 Bilo bi super kad bi se napravila lista kao sto su radile cure u drugim grupama, kad je kojoj pregled, uzv… pa da nam je preglednije. Ja iskreno nemam vremena za voditi to, pa ako koja ima volje i zelje, slobodno 🥰

Rose.
    16. Kolovoz 2022. 12:41

Beban

Drage devojke, odlucila sam da se pridruzim ovoj grupi, pregled imam u sredu pa nervoza raste, sa verom u Boga nadamo se trecoj sreci, krenula sam da citam forum od pocetka i vidim da ima dosta termina pocetkom treceg meseca, svima vam zelim mirnu i zdravu trudnocu, a zatim i zdrave bebice, puno pozdrava!

Beban, tvoj potpis je teško za citati, a ne mogu ni zamisliti kako je to proživjeti.
    Iskreno se nadam da će biti ovaj puta sve u redu i da ćeš na svijet donijeti zdravu i veselu bebicu ♥️

Beban
    16. Kolovoz 2022. 12:55

Rose, znam, bas sam razmisljala da ga obrisem kad sam na trudnickoj temi da ne plasi ljude, sutra posle pregleda cu, samo da bude sve u redu...

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

aider28
    16. Kolovoz 2022. 13:19

Beban

Ostala sam u drugom stanju vrlo brzo nakon prethodne trudnoce pa isto imam malo izbacen stomacic sto se uvece pretvori u mnogo izbacen stomacic, dobila sam tri kg do sad, danas sam 11+3, sutra ujutro mi je UZ nakon kojeg bi ako Bog da radili Nifti test, inace imam blage ali konstantne mucnine, lose mi je kad sam gladna, lose mi je kad jedem, energija 0, kad ustanem vrti mi se u glavi, na bolovanju sam zbog visoko rizicne trudnoce, imala sam i bas krvarenje pre tri nedelje… u redu mi je sto mnogo manje radim ali mi je zao sto nemam volje ni malo po kuci… ipak samo da sutra bude uredan pregled sve drugo cu nekako…

Razumijem te u potpunosti, isto sam doma kao čuvam trudnoću,  nemam volje za ništa ali opet nešto moram napraviti.  Što se tiče mučnina već sam preporučila u grupi Antimetil. Prirodno je sa đumbirom i meni su mučnine odmah prestale.
    Biti će sve u redu, razmišljaj pozitivno! 🥰

6+0 srce kuca ❤️

Rose.
    16. Kolovoz 2022. 13:20

Beban

Rose, znam, bas sam razmisljala da ga obrisem kad sam na trudnickoj temi da ne plasi ljude, sutra posle pregleda cu, samo da bude sve u redu…

To je stvarnost, takve stvari se nažalost događaju, i ne treba ignorirati to, tu smo svi skupa, jedna drugoj podrška sa željom da naše bebice dođu na svijet žive i zdrave. 
     svi mi žmirimo, ubiti nismmo ni svjesni dok to ne čujemo ili pročitamo ili dok se ne desi baš nama… ne ponovilo se vise nikada… 
      Jeste ustanovili zbog čega? 

Rose.
    16. Kolovoz 2022. 13:21

Aider, sto se tiče antimetila, danas ću ići do apoteke… onih dana mi se bilo sve primirilo pa nisam ni imala potrebe, al ovo sad je baš 😬

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.