Kod mene su malo poviseni leukociti i imam nesto bakterija, ali ja sam inace dosta sklona upalama i imam ih cesto.
Za sad pokusavam s D manozom opet i jedem susene brusnice jer zelim izbjeci antibiotik.
I ja sam takoder 😓 pokušati ću unositi još više tekućine i sa čajem od brusnice možda pomogne 🤞
Jeste radili papa test možda? Malo sam zbunjena s obzirom da sam ga radila zadnji put prosle godine u 9 mjesecu te sam mislila
da ce mi možda sada na pregledu napraviti ali je on samo napisao papa test uredan i to je to 😦
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
Kod mene su malo poviseni leukociti i imam nesto bakterija, ali ja sam inace dosta sklona upalama i imam ih cesto.
Za sad pokusavam s D manozom opet i jedem susene brusnice jer zelim izbjeci antibiotik.I ja sam takoder😓pokušati ću unositi još više tekućine isa čajem od brusnice možda pomogne🤞
Jeste radili papa test možda? Malo sam zbunjena s obzirom da sam ga radila zadnji put prosle godine u 9 mjesecu te sam mislila
da ce mi možda sada na pregledu napraviti ali je on samo napisao papa testuredan i to je to😦
Ja nisam jer sam ga radila u 4. mj, ali na iducoj kontroli radim briseve jer sam njih radila prosle godine u 11.
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Cure primate li me u drustvo? Menga danas nije dosla i test pokazao pozitivno na svim testovima… nadam se da ce sve biti u redu i da se druzimo…
💃 36
🏃♂️44
10.21 Missed ab.
08.22 Biohemijska
“ Moje srce tesko suzu pusta
I pumpa sa smjeskom,
Jer ja cu pjevati i evo pjevam,
Ja ne svjetlim, ja sijevam..”
Cure primate li me u drustvo? Menga danas nije dosla i test pokazao pozitivno na svim testovima… nadam se da ce sve biti u redu i da se druzimo…
NARAVNO! ❤️❤️ Dobrodošla 🥳🥳 toliko sam sretna zbog tebe! 🥹
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
Čestitke Sayuri, pratila sam temu LH trakice unazad godinu dana, treća sreća pa iz prve, bravooo 😘 nek bude sve u redu!
Drage devojke, odlucila sam da se pridruzim ovoj grupi, pregled imam u sredu pa nervoza raste, sa verom u Boga nadamo se trecoj sreci, krenula sam da citam forum od pocetka i vidim da ima dosta termina pocetkom treceg meseca, svima vam zelim mirnu i zdravu trudnocu, a zatim i zdrave bebice, puno pozdrava!
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Naravno da primamo! 😊😊😊 Čestitke i dobro nam došla 🥰
Drage devojke, odlucila sam da se pridruzim ovoj grupi, pregled imam u sredu pa nervoza raste, sa verom u Boga nadamo se trecoj sreci, krenula sam da citam forum od pocetka i vidim da ima dosta termina pocetkom treceg meseca, svima vam zelim mirnu i zdravu trudnocu, a zatim i zdrave bebice, puno pozdrava!
Dobro nam došla! ☺️ Nadam se da će na pregledu biti sve u redu ❤️
Pozdrav i od mene, ja sam takodjer nova na forumu, plusic od prije tjedan dana, cekam na prvi pregled🥰
Veselimo se nasim proljetnim bebama i druzenju i iznjenjivanju iskustava💕
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Dobrodosle curke 😊
Ja sam se vratila s godisnjeg. Bilo mi je bas lijepo 😊
U ponedjeljak na prvi pregled idemo 😍
Cice me ubijaju, i samo mi se spava, i naduta, ostali simptomi nista 🤣 molim Boga samo da me ne uhvate mucnine i povracanje, jer se opcenito bojim povracanja, imam strah da cu se ugusit 🤦♀️
👩28🧑27
AMH 19, blaga trombofilija
Pokusavamo od 2020.
2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
"Idemo dalje, sve do medalje!" ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji