Hej, buduće mame, kako ste? Ja sam danas 8 tt, sutra imamo prvi UZV. Mučnine me ubijaju, nije mi mučno jedino kad spavam. Zanima me razmišlja li koja od vas o prenatalnom testu?Pričala sam već s gin… Radit ću nifty plus… prve dvi T nisam ništa, al sad hoću..
Ja isto nisam u prvoj, ali sad hoću. To je onaj paket za cca 4600 kn? Gdje ćeš ići?
Sad vidim da je na stranici od niftija tako, taj plus je 4600kn
Lijep pozdrav drage buduće mame,Prošle sedmice sam bila na prvom pregledu.
GA bebe je bila 5w5d što se poklapalo sa sedmicama trudnoće.
Sve je bilo uredno i vidjela se srčana aktivnost.
Bogu hvala!
Međutim, moj TSH je lagano povišen za trudnoću.
Iznosi 2.58, te mi je doktorica odmah propisala levothyroxine 50 mikrograma.
Ima li žena koje su se susrele sa povećanim TSH u trudnoći?
Da li ste se uspješno izborile sa istim?
Drage cure,
Nova sam na forumu i opcenito u temi, prije nekoliko dana smo muz i ja dobili 6 mj iscekivani plusic i s veseljem cekamo proljetnu bebu💕
Trudna sam 5 tjedana, u dogovoru s gin prvi pregled za 2 tjedna. Plusic smo dobili u mjesecu kad smo se najmanje nadali i razmisljali o tome, imali smo koronu, ja visoku temp, pila tablete za temp i glavu i naravno da me je zbog toga nakon prvotnog veselja oprala paranoja, “kud sam bas ovaj mjesec morala pobrat koronu”, ali nakon razgovora s gin sam malo smirenija☺️
Veselim se buducem druzenju i izmjenjivanju iskustava💕
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Pozdrav drage mame,
malo sam zabrinuta zbog veličine ploda.25.7. sam otisla na hitnu zbog krvarenja i tamo je ultrazvuk pokazao plod 2mm (5+5).
Malo sam bila zabrinuta jer je to tjedan dana manje nego sto je trebalo biti po zm, ali sam se odlucila ne sekirati posto sam imala zakazan pregled kod svog ginekologa za par dana.29.7. sam otisla kod svog ginekologa i tamo je uzv pokazao plod 3,6mm +SA (6+2).
Buduci da je beba u 4 dana narasla tocno koliko je trebala zakljucila sam da je sve u redu i da je trudnoca manja za tjedan dana.12.8. danas, tocno 2 tjedna nakon zadnjeg pregleda racunam da bi beba sad trebala odgovarati 8+2, medutim je uzv pokazao 1,65 cm sto odgovara 7+6 +SA.Zabrinuta sam jer je to jos 3 dana manja trudnoca, a svugdje citam kako plod u pocetku mora rasti po tocno odredenim parametrima i kako su svi plodovi na pocetku isti.
Ima li jos netko tko je bio u slicnoj situaciji, ginekolog nije bio zabrinut, ne znam da li ja overthinkam…
25 g
Stiže curka💕
25.3.23'
Pozdrav drage mame,
malo sam zabrinuta zbog veličine ploda.25.7. sam otisla na hitnu zbog krvarenja i tamo je ultrazvuk pokazao plod 2mm (5+5).
Malo sam bila zabrinuta jer je to tjedan dana manje nego sto je trebalo biti po zm, ali sam se odlucila ne sekirati posto sam imala zakazan pregled kod svog ginekologa za par dana.29.7. sam otisla kod svog ginekologa i tamo je uzv pokazao plod 3,6mm +SA (6+2).
Buduci da je beba u 4 dana narasla tocno koliko je trebala zakljucila sam da je sve u redu i da je trudnoca manja za tjedan dana.12.8. danas, tocno 2 tjedna nakon zadnjeg pregleda racunam da bi beba sad trebala odgovarati 8+2, medutim je uzv pokazao 1,65 cm sto odgovara 7+6 +SA.Zabrinuta sam jer je to jos 3 dana manja trudnoca, a svugdje citam kako plod u pocetku mora rasti po tocno odredenim parametrima i kako su svi plodovi na pocetku isti.
Ima li jos netko tko je bio u slicnoj situaciji, ginekolog nije bio zabrinut, ne znam da li ja overthinkam…
Dobrodošla! Baš mi nisu jasne te mjere, da li misliš na CRL bebe?
Ja sam išla sam 7+6 i CRL je 1,75cm što odgovara 8+4, te mi se prema tome vodi starija trudnoća nego što je.
Vjerujem da su ti nešto krivo izmjerili jer u tom tjednu su to u redu mjere. Meni je uzv sam preračunao veću trudnoću i sam ginekolog rekao da je beba veća od očekivanoga...
Svakako mislim da se ne moraš stresirati jer su odstupanja po uzv plus i minus normalna čini mi se u tjedan ili čak dva... bit će sve ok 😊
Pozdrav drage mame,
Ima li jos netko tko je bio u slicnoj situaciji, ginekolog nije bio zabrinut, ne znam da li ja overthinkam…Dobrodošla! Baš mi nisu jasne te mjere, da li misliš na CRL bebe?
Ja sam išla sam 7+6 i CRL je 1,75cm što odgovara 8+4, te mi se prema tome vodi starija trudnoća nego što je.
Vjerujem da su ti nešto krivo izmjerili jer u tom tjednu su to u redu mjere. Meni je uzv sam preračunao veću trudnoću i sam ginekolog rekao da je beba veća od očekivanoga…
Svakako mislim da se ne moraš stresirati jer su odstupanja po uzv plus i minus normalna čini mi se u tjedan ili čak dva… bit će sve ok 😊
Hvala❤️
25 g
Stiže curka💕
25.3.23'
Pozdrav drage mame,
Draga, sto ti je doktor rekao?
Da li se cuju otkucaji srca?
Moja beba je bila 0.33cm , bila sam 6+1.
Beba vec ima srce.
Iako mislim da po tim mjerama trudnoca kasni 2 dana, meni je doktorica rekla da je sve savrseno.Osim toga, moja prijateljica je takodje trudna 6 mjeseci i njena beba je takodje kasnila 2 dana.
Sada je sve takodje uredno.
Pozdrav drage mame,
Ima li jos netko tko je bio u slicnoj situaciji, ginekolog nije bio zabrinut, ne znam da li ja overthinkam…Draga, sto ti je doktor rekao?
Da li se cuju otkucaji srca?
Moja beba je bila 0.33cm , bila sam 6+1.
Beba vec ima srce.
Iako mislim da po tim mjerama trudnoca kasni 2 dana, meni je doktorica rekla da je sve savrseno.Osim toga, moja prijateljica je takodje trudna 6 mjeseci i njena beba je takodje kasnila 2 dana.
Sada je sve takodje uredno.
Doktor nije nista rekao, samo da je manja trudnoca, ali je mene zabrinulo sto nije jednako manja (7 dana) kao zadnji put, nego je ovaj put bila manja 10 dana.
Srce kuca, vjerojatno je do mjera koje variraju od ultrazvuka do ultrazvuka…
Malo sam kasnije gledala po internetu i vidjela da je CRL za 8. tjedan 1,5 cm pa bi po tome trebalo sve štimati (?)
25 g
Stiže curka💕
25.3.23'
Pozdrav svima Vadila sam kompletnu krvu sliku + mokraću i sve je u redu, samo je u mokraći pronađeno malo Leukocita što je ginekolog rekao ništa zabrinjavajuće ali da ponovimo urinokulturu za koji dan. Da li se netko susretao sa sličnim? Počela bi piti čaj od brusnice no nekako me strah malo na svoju ruku uzimati.
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
Pozdrav svimaVadila sam kompletnu krvu sliku + mokraću i sve je u redu, samo je u mokraći pronađeno malo Leukocita što je ginekolog rekao ništa zabrinjavajuće ali da ponovimo urinokulturu za koji dan. Da li se netko susretao sa sličnim? Počela bi piti čaj od brusnice no nekako me strah malo na svoju ruku uzimati.
Kod mene su malo poviseni leukociti i imam nesto bakterija, ali ja sam inace dosta sklona upalama i imam ih cesto.
Za sad pokusavam s D manozom opet i jedem susene brusnice jer zelim izbjeci antibiotik.
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Sortiraj odgovore
Najstariji