Curke, bravo za preglede i lijepi rast vaših bebica 🥰 i hvala Studentici na linkovima, you rock 😎
💙 5/2023
Hello pa gdje ste mi sve nestale, jeste sve u komadu ili ima nekih novosti?ja se evo spremam za pregled popodne je pa javim šta ima novo!💗
Hello pa gdje ste mi sve nestale, jeste sve u komadu ili ima nekih novosti?ja se evo spremam za pregled popodne je pa javim šta ima novo!💗
Sretno na pregledu 🥰
Hejo, ja imala jučer pregled..
Sve je tip top, mala ima oko 3200grama i dalje jednom tjedno na kontrole. CTG uredan vrtilo se između 20 i 40.
Samo čekam kad porod krene da se riješim neizvjesnosti hahah.
Ps.nije me pregledao vaginalno pa ne znam da li sam se širila i dalje ili sam još uvijek na 1prst.
Odlično 👌🏻😘
Jel to kod vas praksa da se ide svaki tjedan na pregled ili?
Sretno na pregledu 🥰
Hvala ti 🥰
Sve je tip top, mala ima oko 3200grama i dalje jednom tjedno na kontrole. CTG uredan vrtilo se između 20 i 40.
Ps.nije me pregledao vaginalno pa ne znam da li sam se širila i dalje ili sam još uvijek na 1prst.
Super to je već prava beba, znači možeš svaki čas očekivati!
Odlično 👌🏻😘
Da, od 37.tjedna se više ne vodimo kod socijalnog nego u bolnici. I svaki tjedan je pregled do termina. Ako smo prošli termin onda se ide svaki dan ili svaki drugi dan.
Napisao mi je AFI 155, jel to treba biti 15 ili?
Aha…
Pretpostavljam da se zeznuo, koliko sam čitala afi ide od 5-25.
Odlično 👌🏻😘
Da, od 37.tjedna se više ne vodimo kod socijalnog nego u bolnici. I svaki tjedan je pregled do termina. Ako smo prošli termin onda se ide svaki dan ili svaki drugi dan.
Napisao mi je AFI 155, jel to treba biti 15 ili?
Ja sam u prvoj trudnoci do termina bila otvorena 1 prst, a kad prođe termin ide se svaka 2 dana na pregled, na kraju sam rodila 41+1tt , nadam se da ovaj put neće tako dugo kampirati u buši🤣
Rose - da zato sam i pitala, to je ok nalaz onda?
Regica - javi nakon pregleda kako je prošlo
Marija - da, jako sam blizu. Samo čekam da se malena umiri, jer kažu da se bebe smiru pred porod. A moja je toooliko aktivna, baš se jako aktivirala nakon popijenih antibiotika. Reko mi je ginekolog da je bila mirna onaj period zbog upale, i da joj to više ne smeta i da se zato jako aktivirala. Neka je, paše mi☺ Nemam bolove niti išta, samo je neugodno kada se počinje naguravati unutra i kada sa guzicom ide prema van kao da sili van.
Koliko se kužim to je uredan nalaz :)
Rose - da zato sam i pitala, to je ok nalaz onda?
Regica - javi nakon pregleda kako je prošlo
Marija - da, jako sam blizu. Samo čekam da se malena umiri, jer kažu da se bebe smiru pred porod. A moja je toooliko aktivna, baš se jako aktivirala nakon popijenih antibiotika. Reko mi je ginekolog da je bila mirna onaj period zbog upale, i da joj to više ne smeta i da se zato jako aktivirala. Neka je, paše mi☺ Nemam bolove niti išta, samo je neugodno kada se počinje naguravati unutra i kada sa guzicom ide prema van kao da sili van.
Što se tiče smirivanja bebe pred kraj, kod mene to nije bio slučaj u drugoj trudnoći, do zadnjeg dana u trbuhu je bio aktivan, ne mora značiti
Sortiraj odgovore
Najstariji