Evo meni danas bio pregled, malena ima tocno 1000 grama 🥰 sve je okej. Rekao mi je da su sad pregledi svako 3tj, a da mogu doci i za 2tj kako ja slabije osjecam bebu...sad cu vidjeti, za sada mi je iduci pregled 21.2...ali mozda odgodim za 28.2..svakaki, najbitnije da je sve ok 🥰 prije 5tj je imala 437grama tako da u 5 tjedana evo duplo 😍 sad krece taj period debljanja bebe
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Evo meni danas bio pregled, malena ima tocno 1000 grama 🥰 sve je okej. Rekao mi je da su sad pregledi svako 3tj, a da mogu doci i za 2tj kako ja slabije osjecam bebu…sad cu vidjeti, za sada mi je iduci pregled 21.2…ali mozda odgodim za 28.2..svakaki, najbitnije da je sve ok 🥰 prije 5tj je imala 437grama tako da u 5 tjedana evo duplo 😍 sad krece taj period debljanja bebe
Super za uredan pregled 😘😘 samo neka malecka napreduje
Evo meni danas bio pregled, malena ima tocno 1000 grama 🥰 sve je okej. Rekao mi je da su sad pregledi svako 3tj, a da mogu doci i za 2tj kako ja slabije osjecam bebu…sad cu vidjeti, za sada mi je iduci pregled 21.2…ali mozda odgodim za 28.2..svakaki, najbitnije da je sve ok 🥰 prije 5tj je imala 437grama tako da u 5 tjedana evo duplo 😍 sad krece taj period debljanja bebe
Odlično za pregled! :D Nadam se da ćes je vise osjecat sto bude teza, mislim da to ipak nekako umiri.
Meni je danas na pregledu uzeo bris na streptokok. Beba ima po procjeni 3200g i kaze za sad nema naznaka da se nesto dogada (u smislu poroda). Poslana je i uputnica za bolnicu za svaki slucaj i sljedeci pregled kod njega 21.2.
Meni je danas na pregledu uzeo bris na streptokok. Beba ima po procjeni 3200g i kaze za sad nema naznaka da se nesto dogada (u smislu poroda). Poslana je i uputnica za bolnicu za svaki slucaj i sljedeci pregled kod njega 21.2.
Odlicno i za tvoj pregled 🥰 i bolje da beba nece van do termina.. ceka 40.ti tjedan ☺
👩🏻28❤🧔🏻32
Super za pregled. 🥰 Sad bi ju trebala sve jace osjetiti posto je vec veca, vidjet ces. 😊
Ja se nadam 🙈 nije da je nikako ne osjecam, ali to su i dalje prelagani udarci i to iskljucivo navecer kad se bas umirim.
Nego jel i tebi receno da su sad pregledi svako 3tj, a ne svako 4?
👩🏻28❤🧔🏻32
Aaaajme, pa ti imaš velikuu bebu☺☺☺ Ja sam tad u tvojem tjednu išla u bolnicu na pregled i od onda se tamo vodim. Kako to da si još uvijek kod svog ginekologa?
I kod nas je tako, ja sam do kraja kod svog socijalnog, eventualno ako se pređe termin ide se u bolnicu na pregled
Pravi bebač već 😍
Uh vec je prava beba 😊 Kako se inace osjecas?
Dobro sam, velika mi je vec i zato bih voljela da malo porani jer vjerujem da ce mi bit tesko 3 tjedna ju jos nosit, pogotovo ako se nastavi ovako debljat. Ali vidjet cemo Pokusavam se pripremit psihicki na sve opcije poroda. Samo nek mi ona dode ziva i zdrava.
Aaaajme, pa ti imaš velikuu bebu☺☺☺ Ja sam tad u tvojem tjednu išla u bolnicu na pregled i od onda se tamo vodim. Kako to da si još uvijek kod svog ginekologa?
Mislim da, ako je trudnoca bila skroz uredna, nemam trudove, ctg ok, nisam otvorena, beba raste da te drze kod socijalnog. Ako mu je nesto i malo neobicno da salje u bolnicu. Iskreno, mozda mi je i drago da ne idem jos u bolnicu jer su guzve. Ovako sam komotnija.
A beba je velika da. Krivim muževu stranu obitelji za to Ja sam rođena terminski s 3050g.
Sortiraj odgovore
Najstariji