Drage moje samo da vam javim da je danas u 19:41 stigao nas Niko.
Malisa je dug 49cm i ima 3,5kg …apgar 10/10🥰
Ja sam se pomucila, nakon vise sati dripa bez epiduralne zavrsila na carskom ,al gotovo je hvala Bogu i sad uzivamo u svom sincicu ❤️🥰🌈
Čestitke od srca!!! Dobrodošao Niko! Neka mu je sretno i veselo djetinjstvo 💙🌈💙 Kk želim ti brzi oporavak, čuvaj se i odmaraj koliko se da uz malog ❤️
Rose ja ću isto obavezno cicatridin sprej.
Friz je ispala top, ne mogu vjerovati da se može s dva reza takav efekt dobiti. Užasno sam lijena otići frizeru 🙈
Evo link ako koja bude u stisci da treba srediti vrhove https://m.youtube.com/watch?v=9wgLacjgiv8&t=186s
Ja sam se pomucila, nakon vise sati dripa bez epiduralne zavrsila na carskom ,al gotovo je hvala Bogu i sad uzivamo u svom sincicu ❤️🥰🌈
Čestitke!! I dobrodosao maleni Niko! Želim ti brz oporavak i povratak doma! :D
Čestitke od srca🥰💗💗, drago mi je da je prošlo sve super i da ti je beba napokon u rukama, uživajte a tebi brz oporavak!🥰😍
Proljetne bebe 2023.🌺
Studentica - 25.02. / VŽ - Curica
Beban - 03.03. / NS - Dečko 💙
MiniGirl - 03.03. / RI - Curica
ledolina - 05.03. - Curica
kk1109 - 05.03./ZG-Vinogradska - Dečko 💙
Rose - 08.03. / RI - Dečko
bubamazzzza - 09.03. / ST - Dečko
SiA - 09.03.
Bebanomoje - 13.03. /ZG- Sv.Duh - Dečko
Donna2022 -
aider28 - ožujak / ZG - Petrova
Ribica33- 16.03. / RI - Curica
Nina187 - 17.03. / KR - Curica
Maslacko456 - 18.03. - Curica
DaMa_21 - 22.03. / ZG - Curica
Ananika- 22.03. - Blizanci
Mel94 - 24.03. - Dečko
kanapeić - 25.03. - Curica
Hedwig.Z - 27.03. / PU
Mia21998 - 28.03. / VT
dix - ožujak / ZG
ruta - 03.04. / Asfeld,DE
Mialie - 04.04. / Sv.Duh - ZG
honeyhoney - 05.04. / ZG
pa.22 - 12.04. / VK
maro2811 - 16.04. / ST
Marija_1994 - 25.04. / Zabok / Curica
Katarina1410 - 05.05.
Akane - 07.05. - Dečko
regica123 - 09.05. / ST - Curica
Tinchilina - 14.05. / ZG / Dečko
Ninić - 16.05.
anaVi90 - 19.05. / Osijek / Dečko
Suncemoje - 29.05. - Curica
—————
Lista rođenih bebica 💐
Beban - 23.12. Dečko 💙
kk1109 - 11.02. Dečko 💙
Proljetne bebe 2023.🌺Studentica- 25.02. / VŽ - Curica
Beban- 03.03. / NS - Dečko 💙
MiniGirl- 03.03. / RI - Curica
ledolina- 05.03. - Curica
kk1109- 05.03./ZG-Vinogradska - Dečko 💙
Rose- 08.03. / RI - Dečko
bubamazzzza- 09.03. / ST - Dečko
SiA- 09.03.
Bebanomoje- 13.03. /ZG- Sv.Duh - Dečko
Donna2022-
aider28- ožujak / ZG - Petrova
Ribica33- 16.03. / RI - Curica
Nina187- 17.03. / KR - Curica
Maslacko456- 18.03. - Curica
DaMa_21 - 22.03. / ZG - Curica
Ananika- 22.03. - Blizanci
Mel94- 24.03. - Dečko
kanapeić- 25.03. - Curica
Hedwig.Z- 27.03. / PU
Mia21998- 28.03. / VT
dix- ožujak / ZG
ruta- 03.04. / Asfeld,DE
Mialie- 04.04. / Sv.Duh - ZG
honeyhoney- 05.04. / ZG
pa.22- 12.04. / VK
maro2811- 16.04. / ST
Marija_1994- 25.04. / Zabok / Curica
Katarina1410 -05.05.
Akane- 07.05. - Dečko
regica123- 09.05. / ST - Curica
Tinchilina- 14.05. / ZG / Dečko
Ninić- 16.05.
anaVi90- 19.05. / Osijek / Dečko
Suncemoje- 29.05. - Curica
—————
Lista rođenih bebica 💐Beban- 23.12. Dečko 💙
kk1109- 11.02. Dečko 💙
Počelo je polako,imam neki filing da će uskoro bit pravi baby boom kad se zaredaju...🥰
Evo i mene sa redovne kontrole, sve je uredno, malac raste rapidno - rekla je da je oko 1300 g tezak, s tim da je pokazivao guzu pa ga nije mogla cijelom dužinom izmjeriti. I dalje je kao malo veći - cca tjedan dana. Trenutno je okrenut na zadak, al kaze da to nije ništa za zabrinjavanje. Sutra ponovno na kontrolu krvi itd. Za test glukoze i onaj nizak rezultat nakon 2 sata kaže da je to sve ok, valjda sam malo izgladnjela bila 😅 Općenito mi se čini da mi je ginekologinja dosta ležerna, valjda je to ok.
Što se tiče najavljenog baby boom-a, baš sam i ja gledala listu i stvarno nam puno bebica stiže uskoro, a jako malo tamo pred kraj proljetnih termina. Jesu li te mame u nekim drugim grupama, ili će možda u svibnju biti manja gužva i u rađaonicama...pitam se, pitam 😄
27.05.25 ❤️💙
💙 5/2023
Evo i mene sa redovne kontrole, sve je uredno, malac raste rapidno - rekla je da je oko 1300 g tezak, s tim da je pokazivao guzu pa ga nije mogla cijelom dužinom izmjeriti. I dalje je kao malo veći - cca tjedan dana. Trenutno je okrenut na zadak, al kaze da to nije ništa za zabrinjavanje. Sutra ponovno na kontrolu krvi itd. Za test glukoze i onaj nizak rezultat nakon 2 sata kaže da je to sve ok, valjda sam malo izgladnjela bila 😅 Općenito mi se čini da mi je ginekologinja dosta ležerna, valjda je to ok.
Što se tiče najavljenog baby boom-a, baš sam i ja gledala listu i stvarno nam puno bebica stiže uskoro, a jako malo tamo pred kraj proljetnih termina. Jesu li te mame u nekim drugim grupama, ili će možda u svibnju biti manja gužva i u rađaonicama…pitam se, pitam 😄
Super za uredan pregled i za mališu 🥰🥰
Stigne se on puno puta okrenuti 😀
Šteta sto se ostale curke slabo/nikako javljaju, nadam se da je sa svima sve ok 🤞🏻🙂
Što se tiče najavljenog baby boom-a, baš sam i ja gledala listu i stvarno nam puno bebica stiže uskoro, a jako malo tamo pred kraj proljetnih termina. Jesu li te mame u nekim drugim grupama, ili će možda u svibnju biti manja gužva i u rađaonicama…pitam se, pitam 😄
Odlično za pregled! Dečko je već veeliki☺☺ Lijepo napreduje☺
Hm, ja i par cura spadamo pod zimske bebe, jer realno proljeće počinje tek 21.3., ja sam se ovdje pridružila iz razloga jer sam bila najbliža tjednima ovdje nego u zimskim bebama. Tamo su sve već na veeliko počele kupovati i spremati se za rodilište a ja ništa, daleko sam od njih ahhaha. Nisam se mogla pratiti sa njima, pa sam se ovdje pratila sa curama koje su me lijepo prihvatile☺
Rose - ostale cure su dobro, bebe im lijepo napreduju, jedna koja nije nikad bila na ovom forumu je puštena doma konačno jer je bila u bolnici zbog otvaranja, a negdje je 33/35.tjedan nisam sigurna. Par njih imaju i dalje bolove, neke su se počele i otvarati ali zasad nema nijedne u bolnici koliko ja znam. Izgleda da će dvije cure koje su u bolovima i koje se otvaraju mene prestići ako se nastave otvarati hahahah. A one su skoro u sigurnim tjednima, tako da će to sve biti odlično nakraju☺
Ma da sad je bila neka rupa. Na zimskim bebama se nitko ne javlja da rađa :)
Tinchilina super za pregled, nadam se da ce vas se jos skupit za 5. Mozda su neke cure otisle u ljetne bebe.
Nadam se da ce svim curama proci sve ok.
Studentice kako tebe prestic? Ja iscekujem da si ti svaki dan na redu :P
Ja sam zadnjih par dana konstantno umorna ili gladna. Ima li netko slicne "probleme" ili je to nevezano uz trudnocu? :D
Odlično za pregled! Dečko je već veeliki☺☺ Lijepo napreduje☺
Hm, ja i par cura spadamo pod zimske bebe, jer realno proljeće počinje tek 21.3., ja sam se ovdje pridružila iz razloga jer sam bila najbliža tjednima ovdje nego u zimskim bebama. Tamo su sve već na veeliko počele kupovati i spremati se za rodilište a ja ništa, daleko sam od njih ahhaha. Nisam se mogla pratiti sa njima, pa sam se ovdje pratila sa curama koje su me lijepo prihvatile☺
Ma da sad je bila neka rupa. Na zimskim bebama se nitko ne javlja da rađa :)
Tinchilina super za pregled, nadam se da ce vas se jos skupit za 5. Mozda su neke cure otisle u ljetne bebe.
Nadam se da ce svim curama proci sve ok.
Studentice kako tebe prestic? Ja iscekujem da si ti svaki dan na redu :P
Ja sam zadnjih par dana konstantno umorna ili gladna. Ima li netko slicne "probleme" ili je to nevezano uz trudnocu? :D
Gladna 🖐🏻 i to po noći 🫣 suzdržavam se od jela koliko mogu 🤭
Umor, pa ono, ne mogu rec da mi je jače izražen nego prije nekoliko tjedana, msl što god da radim definitvno češće pauze trebaju, brzo se uspušem 🤣 a navečer kako kad, nekad me slomi da jedva čekam krevet, a nekad mi je “muka” ići spavati, zadnjih par noći me ubija spavanje, ne mogu se namjestiti, promijenim 1000 poza tokom noći, jedvacekam više da krene iskreno 😏🥴
Sortiraj odgovore
Najstariji