Nadam se da ste sve dobro i da uzivate u danu!
Pregledi za sljedeci tjedan:
7.2 Regica i MiniGirl
9.2. Ribica33
Moj iduci bi trebao biti 16.02., al ko zna ocemo izdrzat do tad 😅😅
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
7.2 Regica i MiniGirl
9.2. Ribica33
Kk jeli veselo kod tebe? I dalje stišću trudovi ili je popustilo? Kako se osjećaš općenito? Jel miruješ ili?
Gdje ste curke, sve ok? Vama sto brojite sitno zavidim…i zelim da imate najlaksi i najbrzi porod 🥰
Ja cekam pregled i uskoro prestajem radit i lagano gledam kako cu si upotpunit slobodno vrijeme..nekako su mi Netflix i serije dosadile skroz
Šetnjice lagane, priprema stvari i robice za bebaca, neka dobra knjiga, puzzle ako voliš slagati…
Super što imaš toliko slobodnog vremena… 👌🏻🥰 već ćeš nekako naći zanimaciju.
meni ga trenutno fali, sve gledam sto moram “odraditi” prije nego bebač dođe. Sto se tiče njega je sve spremno; ali ostale stvari su tu nad glavom.
Jutro žene drage! Jesmo sve još u komadu?
Ja ću na pregled 14.02. ako do tad ne pošizim. Opet sam ostala kući danas, nisam uspjela zaliječit niti grlo, ni sinuse, sad mi na oči izbilo. Jedva sam odljepila kapke. Ova bartolinijeva ustrajna i nema pomaka bez obzira na kupke, obloge, mazanja ovim i onim.
Moram se doduše pohvaliti prvim šopingom za bebana, uzela sam ručnik, bambus tetre, odjelce za izać iz bolnice i još 4 bodija. Rodica rodila sad maleckog u 12.mj pa će mi ona dosta te robice proslijedit, pa ne mislim pretjerivat, pogotovo s tim najmanjim veličinama. Palo mi na pamet da bi trebalo lagano spakirat i torbu za rodilište u nekoj bližoj budućnosti.
Ja vremena nemam nikako, posla ima ko u priči, što projekata, što raznih pospremanja i bacanja krame iz kuće. Ne znam je li me lupilo "trudničko gniježđenje" ili šta, i inače se ne volim zatrpavat, ali imam osjećaj da će se ormari srušit na mene ako ne pobacam pola gluposti van. Dečkima svako malo pobacam potrganih igračaka i papira iz sobe, stare potrgane robe, one gluposti što sam si ostavila da ću kao popravit/zakrpat, sve ide u smeće na kraju. I da...zašto ima toliko veša za prat, pobogu?!! 😂😂😂
Renovacija dolje je još u tijeku i nije ni blizu kraja 🙈
7.2 Regica i MiniGirl
9.2. Ribica33
Zapisala sam si za sljedeći tjedan, ali vidjet ćemo hoces li nam jos biti do tada za pregled.
Jutro cure! :) Nadam se da ste dobro i da cete cim duze izdrzati 😊
Regica slazem se s Rose za skracivanjem vremena, ja si znam isto malo pospremat i cistit po stanu kolko mogu.
Inace ovu noc sam tako cudan san sanjala, da sam bila na uzv i da su mi izvadili bebu kao da vidimo kako ce izgledati i opet je vratili u trbuh, Boze.. 😬🙈
Joj snovi su bas zivopisni u trudnoci. Ja sam sanjala između ostalog da su mi zamjenili bebu
Jesi bar vidjela kako će ti beba izgledati?
Jutro cure! :) Nadam se da ste dobro i da cete cim duze izdrzati 😊
Regica slazem se s Rose za skracivanjem vremena, ja si znam isto malo pospremat i cistit po stanu kolko mogu.
Inace ovu noc sam tako cudan san sanjala, da sam bila na uzv i da su mi izvadili bebu kao da vidimo kako ce izgledati i opet je vratili u trbuh, Boze.. 😬🙈
Joj snovi su bas zivopisni u trudnoci. Ja sam sanjala između ostalog da su mi zamjenili bebu
Jesi bar vidjela kako će ti beba izgledati?
Bome jesu 😬
Je, bila je bas slatka. Jedino je imala crnu kosu, a ni muz ni ja nismo crni 😅
To je možda ova moja. Mi smo tamnije kose
Jutro žene drage! Jesmo sve još u komadu?
Ja ću na pregled 14.02. ako do tad ne pošizim. Opet sam ostala kući danas, nisam uspjela zaliječit niti grlo, ni sinuse, sad mi na oči izbilo. Jedva sam odljepila kapke. Ova bartolinijeva ustrajna i nema pomaka bez obzira na kupke, obloge, mazanja ovim i onim.
Moram se doduše pohvaliti prvim šopingom za bebana, uzela sam ručnik, bambus tetre, odjelce za izać iz bolnice i još 4 bodija. Rodica rodila sad maleckog u 12.mj pa će mi ona dosta te robice proslijedit, pa ne mislim pretjerivat, pogotovo s tim najmanjim veličinama. Palo mi na pamet da bi trebalo lagano spakirat i torbu za rodilište u nekoj bližoj budućnosti.
Ja vremena nemam nikako, posla ima ko u priči, što projekata, što raznih pospremanja i bacanja krame iz kuće. Ne znam je li me lupilo "trudničko gniježđenje" ili šta, i inače se ne volim zatrpavat, ali imam osjećaj da će se ormari srušit na mene ako ne pobacam pola gluposti van. Dečkima svako malo pobacam potrganih igračaka i papira iz sobe, stare potrgane robe, one gluposti što sam si ostavila da ću kao popravit/zakrpat, sve ide u smeće na kraju. I da…zašto ima toliko veša za prat, pobogu?!! 😂😂😂
Renovacija dolje je još u tijeku i nije ni blizu kraja 🙈
Joj tebe nikako popustiti 🥴🥴 baš šteta sto se još i s tim mučiš sad, kao da trudnoća sama po sebi nije zahtjevna, još i boleštine razno razne.
Bravo za shoping, sto se tiče torbe za rodilište, nebi bilo lose, jer to se nikad ne spremi u jednom danu, ja sam razvukla to na ohoho dana, pa sad fali ovo- sad ono, dodaj to, izbaci ovo 😂
Jel mi vjeruješ da sam baš oko 30og tjedna napravila toliku generalku kuće, sto se tiče ormara, stvari, ladica, polica…. I “prodisala sam” nakon toga, također ne volim gomilanje stvari, i toliki mi nered to stvara u glavi. Ali kad se to sve napravi, odahneš. I osnovno onda ostane za pospremiti, svaki dan malo, usput.
Također i za veš, dnevno minimum jedna mašina i jedna sušilica mora raditi, ako ne, već za dva dana imam kuršlus iz kog se izvlačim narednih dana, ubiti sam shvatila da samo treba biti “redovan” i ne ostavljati ono što možeš sad- za sutra, jer uz djecu, posao, kuću, ako si kampanjac, ravno ti je ubojstvu 😂😂
Nadam se da će renovacija što prije završiti🫣🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
https://ibb.co/DVZsDR6
Meni stigao Zazu, uređaj za smirivanje i uspavljivanje bebe, vidjet ćemo hoće li funkcionirati 🤪🤞🏻🤞🏻🤞🏻
E baš razmišljam dali u bolnici i u rađaoni moramo imati maske za lice cijelo vrijeme, joj nadam se da ne jer je to neodrživo 🙄, nemogu se zamisliti usred trudova sa maskom na licu , neznam kakva su pravila sada po bolnicama.znate li šta o tome?
Sortiraj odgovore
Najstariji