Bila sam danas kod svoje gin. Nije me htjela pregledavat dole obzirom da su me prije 2 dana u bolnici. Kaze da je od njih dobila sve info, pogledala jos dodatno nalaze i zadovoljna je.
Ako uzdrzim do tad, 16.02. je iduci pregled u trudnickoj kod nje bas pa cemo vidjet kolko sam otvorena.
Malisa je aktivan, a konacno smijem i ja tako da od sad setnja, kava i malo uzivanja pa kad krene krene 🥰
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Bila sam danas kod svoje gin. Nije me htjela pregledavat dole obzirom da su me prije 2 dana u bolnici. Kaze da je od njih dobila sve info, pogledala jos dodatno nalaze i zadovoljna je.
Ako uzdrzim do tad, 16.02. je iduci pregled u trudnickoj kod nje bas pa cemo vidjet kolko sam otvorena.
Malisa je aktivan, a konacno smijem i ja tako da od sad setnja, kava i malo uzivanja pa kad krene krene 🥰
Super 🥰🥰
Evo mene da se javim, nadam se da sam pohvatala vise manje svih.
Prvo curke super za preglede 🥰🥰 drago mi je da je vise manje sve super, dosta vas tipka i na whatsapp gdje sam ja puno aktivnija pa sam upucena ☺
smile123 mi smo isti datum, koliko ti je receno da beba ima? Meni ne pregled u utorak 7.2.pa mozemo usporedit kad mi bude..trebao mi biti 31.1, ali sam pomakla. Mada je i meni trudnoca jedno 3-4 dana po UZV, bar je do sada tako bilo.
Marija za kilazu ne moras brinit ako je secer ok.. ja sam dobila 5kg sta mi je cudno jer realno dosta slatkog sam pocela jest.. btw cestitam na ulasku u zadnje tromjesecje 🤩
...
Generalno, stvarno uspijete neke samo jednom tjedno jest slatko? 😮 ja ne znam onda jel ja pretjerujem..otkad sam saznala da mi je ogtt uredan, skroz sam se opustila..jedem bombone, cokolade na dnevnoj razini.. hm, pretjerujem li onda? Otprilike 1 kesicu onih manjih bombona i 1 cokoladu, inace sam ovisnik o slatkom i prije trudnoce sam znala po kutiju sladoleda i veliku milku pojest (rekorder vj)..😅
...
Inace ja sam psihicki bolje otkad sam pocela cesce osjecat malenu, to stvarno smiri. Isto jedva cekam pregled 7.2.. a najvise cekam prec 30ti tjedan...jos malo i ulazim u zadnje tromjesecje 🥰
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Smile123 i meni je trudnoca jedno 3-4 dana manja* -nije mi uhvatilo u prosloj poruci, mada si vj skuzila sta sam tila naposat 😅
👩🏻28❤🧔🏻32
Baš mi je drago da ste sve ok, i da svima pregledi uredno prolaze. Moj je uskoro, ali puno mi ga je lakše dočekati jer me ovaj malac stalno lupka pa nisam više onako nervozna kao prije. Puno mi to znači. Tako da te razumijem Regica123.
Mene počeo puno više hvatat apetit, do sad sam bila više manje kao i prije trudnoće, a sad gledam samo kako bi nešto jela. Čak nije do slatkog, nego baš mi se jede hrana 😅 Pokušat ću više po malo, jer ne bih voljela da sad naglo u zadnjem tromjesečju dobijem puno kilica, a ako ovako nastavim mogla bih izgubit kontrolu. Srećom za sad nemam potrebu po noći, ali ne bih se čudila da i to krene 🫠.
I ja za koji dan u trećem tromjesečju, ne mogu vjerovat da ćemo za 3 mjeseca imati malo klupko s nama 🥰
💙 5/2023
Rose hvala na isječcima!
Što se ručkova tiče, ja si osmislim meni, obavim shoping i onda u 3-4h skuham-pripremim sve. Ono što je za naredna 2-3dana može u frižider, a ostalo u led. Ne mogu svaki dan razmišljat o tome što ću kuhat, nemam više mozga za to. Uvijek u ledu ima nekog variva, polupripremljenih stvari, bolonjeza, smjese za popečke tipa falafel i slično. Ne stignem uvijek za sve dane, pa nekad pripremim navečer za sutra. Nekad na putu s posla pokupim pizzu 😂
Slatko isto volim, paše mi nešto sitno nakon ručka, tipa red čokolade. Nekako mi to zaokruži obrok 😅
Ovo za izdajalicu evo ne znam. Ja imam električnu, jedva korištenu. Mlađi je iz mene vukao toliko da je jedva išta ostajalo za izdojiti i na kraju sam odustala. A on je u prva dva mjeseca dobio 2kg, samo od dojenja, a rođen s 4kg. Patronažna je bila u šoku 😅
Što se tiče rasporeda spavanja i općenito organizacije s djecom. Svi smo različiti. Osobno sam morala biti dosljedna s time kako je meni izvedivo, jer nisam imala ničiju pomoć. Moji se rano dižu ujutro jer idu u vrtić/školu, dakle spavanje je u 8 i nema rasprave. Od 8-10h muž i ja imamo slobodnu večer za pogledat TV u miru. Nekome će to biti prestrogo, voli imat fleksibilniji raspored. Sve u knjigama zvuči super, ali prilagodite se svom ritmu i karakteru.
S ovom dvojicom je sve ispalo super, sad me baš zanima koliko će nas ovaj treći izneredit 😅
Nema na čemu.
Ovo mi je odlično za tjedni meni. Svaka čast 👌🏻😊
Slazem se ovo za raspored spavanja i večer za sebe i muža. Mi smo se tako nekako slično uhodali, ali tek kad je manji napunio 2 godine. Rano je prestao spavati popodne, pa onda navečer idu i ranije leći.
Ma jasno, ne treba slijepo slijediti knjige, i očekivati da će odmah sve biti tako kako piše. Ali zanimljivo je pročitati i pokusati s nekim “trikovima” da si olakšamo 😄
Nadam se da ste sve dobro i da uzivate u danu!
Pregledi za sljedeci tjedan:
7.2 Regica i MiniGirl
9.2. Ribica33
Nadam se da ste sve dobro i da uzivate u danu!
Pregledi za sljedeci tjedan:
7.2 Regica i MiniGirl
9.2. Ribica33
Dobro je, subota malo za odmaranje :)
Kako si ti?
Dobro, evo nista novog. Jedva cekam pregled da cujem događa li se što dolje.
Gdje ste curke, sve ok? Vama sto brojite sitno zavidim...i zelim da imate najlaksi i najbrzi porod 🥰
Ja cekam pregled i uskoro prestajem radit i lagano gledam kako cu si upotpunit slobodno vrijeme..nekako su mi Netflix i serije dosadile skroz
👩🏻28❤🧔🏻32
Sortiraj odgovore
Najstariji