E baš razmišljam dali u bolnici i u rađaoni moramo imati maske za lice cijelo vrijeme, joj nadam se da ne jer je to neodrživo 🙄, nemogu se zamisliti usred trudova sa maskom na licu , neznam kakva su pravila sada po bolnicama.znate li šta o tome?
Iskreno se nadam da ne. 😳
Večeer curke..
Sretno s curama koje su počele pripremati stvari za bebače☺
Marija1994 - ja sam ti jednom sanjala da mi je beba u stomaku pala dolje, tj.nogice su joj visjele i vidjele su joj se nogice, te kako se htjela podići gore, tako me sa ručicama držala za kožu/organe i dizala se. Mene je to užasno boljelo i molila sam doktore da mi ju izvade van jer ja to više ne mogu i da me strah što će mi napraviti u stomaku. Ugl.strašan san bio, ali kad sad na to gledam, smiješan je bio ahhahaha.
Akane - odmori se sad da prvo ozdraviš, pa kasnije lako obaviš što treba. Držim ti fige da ozdraviš☺
Vezano za maske ako trebamo imat, ja ju neću imati. Pa nisam luda da imam masku na porodu, a većina doktora i sestara ne nose maske pravilno , znala sam neke viđati i bez maske. Ali mislim da ne budemo trebali imat maske, pa ne možeš disat ispod toga….
+ stavit ću slike što sam davno obećala samo da skužim kako se stave slike haha
https://imgbb.com/ evo linka 😘
Ja prijavljujem da se osjećam skroz okej, čak sam počela bolje i spavati. Mala je sad nekako kao da se podigla, visoko je trenutno. Nemam više lažnih kontrakcija, ništa. Osim što me svaki dan leđa bolje ali to prepisujem saginjanju. Zadržavanje vode i to sve još uvijek stoji. Na svaku bol se nadam da nije valjda krenulo jer nisam spremna psihički hahahaha. I svaku bol analiziram jel to to ili nije. A opet jedva čekam. Počela sam piti čaj od lista maline, pa ćemo vidjeti da li je istina da olakšava/ubrzava porod.
Čestitke na ulasku u termin 🥳
Super sto se dobro osjećaš 😃
Di si uzela čaj lista maline?
Ja prijavljujem da se osjećam skroz okej, čak sam počela bolje i spavati. Mala je sad nekako kao da se podigla, visoko je trenutno. Nemam više lažnih kontrakcija, ništa. Osim što me svaki dan leđa bolje ali to prepisujem saginjanju. Zadržavanje vode i to sve još uvijek stoji. Na svaku bol se nadam da nije valjda krenulo jer nisam spremna psihički hahahaha. I svaku bol analiziram jel to to ili nije. A opet jedva čekam. Počela sam piti čaj od lista maline, pa ćemo vidjeti da li je istina da olakšava/ubrzava porod.
Čestitke na ulasku u termin 🥳
Super sto se dobro osjećaš 😃
Di si uzela čaj lista maline?
U biobio trgovini, imaš i u tvornici zdrave hrane
Kod nas toga nema, vidjet ću ovih dana u Ri. Hvala 👌🏻
Rose - ništa,ništa.☺️
Provjeri u ljekarni, znam da ih ima na internetu,pa nazovi ljekarnu najbližu i pitaj da li imaju,da sad ne hodaš bezveze,držim ti fige🤞🏼
Hoću 👌🏻 Thanks 😘
Jutro!
Studentice hvala za linkove! Nosiljka će mi definitivno trebati. Malu imam za do 9kg.
Drago mi je da se dobro osjećaš i super za ulazak u termin. 🥳
Još malooo
Sad da vidimo tko će prvi, ti ili KK? 🥰
Rose, jel to white noise aparat? Baš sam jučer gledala nešto slično. S ovom dvojicom sam znala ostavit mobitel s aplikacijom pa je to šumilo.
Gledala sam i Philips avent mikser-kuhalo. Za dohranu jel... Al ima još do toga 😅
Ja sam ipak jučer otišla do dr, dobila antibiotik, i već mi je malo bolje nakon prve doze. Iako nisam ljubitelj antibiotika, ne mogu psihički više stalno bit začepljena, i očito ne mogu sama od sebe zaliječit ove gluposti. Nadam se da sam do vikenda dobra. 🤞🤞🤞
Danas je u planu odradit nešto mojih projekata, prošetat i skuhat ručak pa laganini.
Počeli smo opet gledat Malcolm in the middle, kao edukativni program, jel... 😅
Jutro!
Studentice hvala za linkove! Nosiljka će mi definitivno trebati. Malu imam za do 9kg.
Drago mi je da se dobro osjećaš i super za ulazak u termin. 🥳
Još malooo
Sad da vidimo tko će prvi, ti ili KK? 🥰
Rose, jel to white noise aparat? Baš sam jučer gledala nešto slično. S ovom dvojicom sam znala ostavit mobitel s aplikacijom pa je to šumilo.
Gledala sam i Philips avent mikser-kuhalo. Za dohranu jel… Al ima još do toga 😅
Ja sam ipak jučer otišla do dr, dobila antibiotik, i već mi je malo bolje nakon prve doze. Iako nisam ljubitelj antibiotika, ne mogu psihički više stalno bit začepljena, i očito ne mogu sama od sebe zaliječit ove gluposti. Nadam se da sam do vikenda dobra. 🤞🤞🤞
Danas je u planu odradit nešto mojih projekata, prošetat i skuhat ručak pa laganini.
Počeli smo opet gledat Malcolm in the middle, kao edukativni program, jel… 😅
Akane, tako je, ima nekoliko zvukova:
zvuk ssshh, otkucaji srca, bijeli šum, zvuk oceana, zabavna glazba ili uspavanke, i uključuje se ponovo na bebin plac. Pokušat ćemo pa vidjeti kako će to funkcionirati 😅
Sto se tiče Philips mikser kuhala, nemam, ali mi se također sviđa.
Također preporuka za dohranu, ko nema, nutribulet za miksanje hrane, voća, povrća Itd. Meni se to zakon pokazalo. Al o tom ćemo kasnije, ima vremena 😃
Dobro si napravila, ne treba trpiti toliko dugo, neće ti ništa biti od jednog antibiotika, više se napatiš bez. Držim fige da si do vikenda ko nova! 🤞🏻
Uživaj u danu 😘
Cure koje su na whatsapu, jel se javila Beban? Kako su ona i mališa? Jesu izašli iz bolnice?
Cure koje su na whatsapu, jel se javila Beban? Kako su ona i mališa? Jesu izašli iz bolnice?
Jeesuu,doma su napokon🥰🥰 Maleni se rodil u 29+6 23.12.
Ajde super🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji