I da, dobro jutro curke ☕️🍪🍩🥛
Svima ugodan dan sa što manje trudničkih tegoba, neka bebica još u buši, kad krene jedna po jedna, al ćemo se zaredati 😃 😘😘
Proljetne bebe 2023.🌺
Studentica - 25.02. / VŽ - Curica
Beban - 03.03. / NS - rodila dečkića 💙
MiniGirl - 03.03. / RI - Curica
ledolina - 05.03. - Curica
kk1109 - 05.03./ZG-Vinogradska - Dečko
Rose - 08.03. / RI - Dečko
bubamazzzza - 09.03. / ST - Dečko
SiA - 09.03.
Bebanomoje - 13.03. /ZG- Sv.Duh - Dečko
Donna2022 -
aider28 - ožujak / ZG - Petrova
Ribica33- 16.03. / RI - Curica
Nina187 - 17.03. / KR - Curica
Maslacko456 - 18.03. - Curica
DaMa_21 - 22.03. / ZG - Curica
Ananika- 22.03. - Blizanci
Mel94 - 24.03. - Dečko
kanapeić - 25.03. - Curica
Hedwig.Z - 27.03. / PU
Mia21998 - 28.03. / VT
dix - ožujak / ZG
ruta - 03.04. / Asfeld,DE
Mialie - 04.04. / Sv.Duh - ZG
honeyhoney - 05.04. / ZG
pa.22 - 12.04. / VK
maro2811 - 16.04. / ST
Marija_1994 - 25.04. / Zabok / Curica
Katarina1410 - 05.05.
Akane - 07.05. - Dečko
regica123 - 09.05. / ST - Curica
Tinchilina - 14.05. / ZG / Dečko
Ninić - 16.05.
anaVi90 - 19.05. / Osijek / Dečko
Suncemoje - 29.05. - Curica
Ako što treba dodati/izmijeniti, slobodno recite😊
Pošto nemozemo spavati pravo je vrijeme da se malo javimo🤗😁.kod mene je sve ok, nema nikakvih bolova/ grceva trenutno, osjetim da se mala stalno namjesta, ali nisam sigurna jeli se okrenula prema dolje,vidjet ćemo sljedeći tjedan na pregledu. Od vikenda sam u nabavi i slaganju stvari, još fali par sitnica.izdajalicu sam na kraju uzela ručnu od Aventa, nadam se da neće trebati Al nek stoji…
Vidim da ste još sve u komadu,sretno svima!
👋🏻 super da nemaš nikakvih tegoba, osim nesanice jel 😄
Pokreti u ovom periodu su šou, baš se namještaju/gnijezde/protežu… 🤭
Dobra je ručna aventova, doduše s nijednom drugom nisam imala iskustva, ali ono malo što mi je trebala u bolnici je poslužila. 👌🏻
Nek nabavka stvari prođe kako treba 😘
I mene slične brine more, meni je prva curka po cijele dane bila cici i doslovce smo prvih 6 tjedana preležale u krevetu što mi je tada i pasalo..a sada mi ta cura ide u 1 razred i mora bit oprana čista, i treba s njom radit oko zadaće i svega.tako da isto sam si posložila u glavi sve drugačije ovaj put,sad kako će to bit u praksi to ćemo tek vidjeti...🤣ali mi smo žene i majke nema toga što nemozemo podnest i napraviti, jel tako?👌😁🎉
Marija i kk sretno na pregledima!!!
Nemam starije bebace, ali plan mi je uvest s ovom bebom raspored sto je ranije moguce. Ali to su snovi, a vidjet cemo kako ce to ici.
I mene slične brine more, meni je prva curka po cijele dane bila cici i doslovce smo prvih 6 tjedana preležale u krevetu što mi je tada i pasalo..a sada mi ta cura ide u 1 razred i mora bit oprana čista, i treba s njom radit oko zadaće i svega.tako da isto sam si posložila u glavi sve drugačije ovaj put,sad kako će to bit u praksi to ćemo tek vidjeti…🤣ali mi smo žene i majke nema toga što nemozemo podnest i napraviti, jel tako?👌😁🎉
Hjoooj, veselo će biti, ali naravno, nema toga sto ne možemo 😄😄😄👌🏻😘😘
Ova moja dvojica su stvarno super, dosta su samostalni već, sami si znaju uzet za pojest, uzet si robu i obući se, pospremit za sobom, i zabavit se sami. Živimo u kući na selu, tako da ih često potjeram van nek se igraju. Škola je ok, samo ipak tu treba oko njih da se odrade sve obaveze. Ručak sam si do sad organizirala da si pripremim preko vikenda za tjedan i do dosta solidno fukncionira.
Obojicu sam ih od početka trenirala na samostalno uspavljivanje i na neku rutinu, do 18mj se to nekako izreguliralo. Dakle, nejde glatko 😅 Manji recimo nije nikad po danu spavao duže od 15-20min. Al očekujem da prva dva mjeseca s bebom bude svakako, dok se malo ne uhvati ritam. Isto dojenje kako bude išlo. Tu mi je recimo "sretna beba" dosta pomogla da naučim kako nahranit do kraja, da nije beba svako malo na cici, nego da se uspostavi taj ritam od cca 3h.
Sve se nekako to stigne složit, jedino uvijek fali vremena za mamu 😅
Ova moja dvojica su stvarno super, dosta su samostalni već, sami si znaju uzet za pojest, uzet si robu i obući se, pospremit za sobom, i zabavit se sami. Živimo u kući na selu, tako da ih često potjeram van nek se igraju. Škola je ok, samo ipak tu treba oko njih da se odrade sve obaveze. Ručak sam si do sad organizirala da si pripremim preko vikenda za tjedan i do dosta solidno fukncionira.
Obojicu sam ih od početka trenirala na samostalno uspavljivanje i na neku rutinu, do 18mj se to nekako izreguliralo. Dakle, nejde glatko 😅 Manji recimo nije nikad po danu spavao duže od 15-20min.Al očekujem da prva dva mjeseca s bebom bude svakako, dok se malo ne uhvati ritam. Isto dojenje kako bude išlo. Tu mi je recimo "sretna beba" dosta pomogla da naučim kako nahranit do kraja, da nije beba svako malo na cici, nego da se uspostavi taj ritam od cca 3h.
Ovo pod "sretna beba" misliš na onu knjigu "Najsretnija beba na kvartu" ili?
Imam još jedno pitanje vezano uz bočice i izdajalice, pošto sam prvorotka i nadam se dojenju, jel pametno sve pripremit pa makar ne trebalo ili se to kupi po potrebi?
💙 5/2023
Obojicu sam ih od početka trenirala na samostalno uspavljivanje i na neku rutinu, do 18mj se to nekako izreguliralo. Dakle, nejde glatko 😅 Manji recimo nije nikad po danu spavao duže od 15-20min.Al očekujem da prva dva mjeseca s bebom bude svakako, dok se malo ne uhvati ritam. Isto dojenje kako bude išlo. Tu mi je recimo "sretna beba" dosta pomogla da naučim kako nahranit do kraja, da nije beba svako malo na cici, nego da se uspostavi taj ritam od cca 3h.
Super mi je ovo za organizaciju ručka, ja definitivno moram uvest nešto tako, ili bar neki plan, “meni” unaprijed za tjedan dana, jer mi se sad zna dogoditi da se ujutro probudim i ne znam sto ću kuhati, pa fali ova namirnica, pa ona, pa ajde u auto s njih dvoje, kupovina, trči traži sto će biti za ručak 😅 još s njih dvoje se i može ponekad tako, ali kad mala beba dođe, neće biti izvedivo.
Meni je iskreno fascinantno kad neko kaže da mu beba spava nekoliko puta dnevno po dva-tri sata, kod mene to nikad nije bio slučaj, pola sata max, osim kad su prešli na jedno spavanje dnevno, tad bi “odvalili” dva sata.
Onda gledam da sam negdje fulala u koracima i postupcima. To bih voljela ispraviti ovaj put. Također za dojenje, s obzirom da su moji baš dugo dojili, i da me to iskreno iscrpilo, ovaj put se ne želim opterećivati s tim, ako vidim da je opet toooliki sisoljubac i da jede svako malo, planiram uvesti ad. Znam da će većina biti protiv toga, ali ovaj put se nemam namjeru nikome opravdavati, a niti me zanimaju komentari okoline što se toga tiče. Uvijek će netko imati prigovora na nešto. Who cares 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji