Poudrav svima, sto se pregleda tice najbolji do sad. Evo na pragu 32.tt ukinuto mi je mirovanje,ajde smanjeno ,SMIJEM SETATI !! 🤭🥳🥳🥳🥳🥳 Beba ima cca 1600g,smjestena i dalje jako nisko,u porodajnom kanalu,u niskom startu. 😍 i dalje uloziva za prst s cx na 30mm ,sto vec i odgovara ovoj fazi .
Time odg i na postavljeno pitanje,mirovala sam evo od 16 tt do sad. S kratkim prekidima kad bi prokrvarila i vratila se na stroze mirovanje .Digla bi se skuhat, malo oko ostalih dvoje i tako. Al stvarno se nisam naprezela,nista dizala i sl.
Ovo je druga vecer da sam budna od 3 i 30. Ne postoji polozaj koji mi odgovara,samo se premjestam po kuci kao zombi i cekam pristojanu uru za skuhat nesicu ☺️
Ajme bas mi je drago da si dobila zeleno svjetlo, bar tih zadnjih dva mjeseca da se setas!
Evo i mi danas obavili pregled. Stanje je nepromjenjeno, zatvorena sam, cerviks prohodan i kaze obzirom na porod u 4 mj ovo je normalan i odlican nalaz za ove tjedne. Mogu iz kreveta 🥳🥳🥳 kaze lagana setnjica, malo otic na kavu al ne pretjerivat tako da sam preeeesretnaa 🥰 malisa ima 2 kile tako da i on odlicno napreduje 🥰
Iduci pregled 02.02....obzirom da sam do sad imala svaka 2 tjedna ovo mi se cini tako dugo za cekat 😅
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Curke super za preglede 🥰
Drago mi je Bubamaza da mozes setati sada, super
Marija ne mogu vjerovat da jos ne vide 100%🙈, meni su bas sad potvrdili da je curka. Ovo za kolicinu UZV-a, bas kako smo decko i ja htjeli ici privatno da vidimo bebu malo bolje malo sam googlala razne clanke i stvarno na vecini pise da se danas pretjeruje s UZV-ovima i da su ovi svako 4tj precesti ako je uredna trudnoca i kao da nema potrebe, mada ja vj ne bi psihicki izdrzala duze od 4tj da ne provjerim bebu i to🙈, ali ima smisla to sta ti je receno, a i samo znaci da sve tece glatko. Svakako, ne bi se spominjala ucestalost UZV-ova da ocito nema nekih sumnji da ipak precesto bespotrebno izlaganje moze utjecat na bebu, ali eto ja sam prva u pocetku trudnoce isla svako 2 tj jer sam krvarila i morala sam znati sto se dogadja; sta je onda svako 2tj ako je svako 4 previse😂 ugl sad se mislim da uopce ne idem privatno dodatno samo zato da bi bolje vidila bebu, ali mi dodje da odgodim ovaj pregled u bolnici za 7-8tj i odem onda za 4tj privatno di opet bolje vidim bebu, nemam pojma sto cemo na kraju. Sad mi je ovo tvoje jos vise potvrdilo ovo o bespotrebnom izlaganju UZV-u🙈😅
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
kk109 predrago mi je 🥰 nemoj sad ko ja ko pustena iz kaveza odma po ducanima 😅😂
👩🏻28❤🧔🏻32
Za 4 tjedna idem napraviti opet kks i na kontrolu pa cu joj rec da nisu sigurni za spol, mozda mi se smiluje.. 😅
I mene bas zanima sta nosis, nekako ko da i ja mislim da je curica, ali vidjet cemo..na kraju ce te iznenadit na porodu hahaha..najbolje kupite sve one neutralne boje
👩🏻28❤🧔🏻32
Ne znam sta mislite? Razmisljam da bi otisla privatno na uzv, al me opet kopka sta ako se beba ne okrene pa ni tamo ne vidi spol..
Ja bi otisla privatno, izmedju ostalog ces dobiti i lijepu slikicu bebe :)
Privatno i duze traje UZV - pola sata do sat vremena pa doktor ima vise vremena uloviti spol. Pogotovo kad kazes da bas s tom namjerom zelis odraditi UZV.
Probaj pojesti nesto slatko prije pregleda da bi beba bila aktivnija pa su vece sanse da se tijekom pregleda okrene kako treba 😁
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32
👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana
07/2022 ➕
03/2023 N💕
Ne znam sta mislite? Razmisljam da bi otisla privatno na uzv, al me opet kopka sta ako se beba ne okrene pa ni tamo ne vidi spol..
Ja se isto mislim privatno otic da vidim bebu jer u bolnici je vidim svega 10sekundi, a i da dragi vidi. Naletila na neke clanke da nije bas da se beba stalno izlaze tome, ali nekako mislim da su to ipak pretjerivnja..mislim da cu na kraju i ja otic
👩🏻28❤🧔🏻32
Ja se isto mislim privatno otic da vidim bebu jer u bolnici je vidim svega 10sekundi, a i da dragi vidi. Naletila na neke clanke da nije bas da se beba stalno izlaze tome, ali nekako mislim da su to ipak pretjerivnja..mislim da cu na kraju i ja otic
Obzirom da mi se trudnoca od picetka vodi kao visokorizicna isla sam svaka 2 tjedna, a nekad i svaki tjedan na uzv. I ja sam bila uplasena pa sam pitala jel steti uzv i vise diktora mi je reklo da ne, jedino sta moze stetit ako se ucestalo i dugotrajno slusa srceko jer navodno to salje neke valove (ako su mene lagali onda i ja sad vas lazem😅).
Meni je gin rekla ovim rijecima..." Stetnije je to sti ste okruzeni mobitelom, televizijom, laptopom i ostalom tehnologijom koja zraci nego uzv"
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Cure jel mozda znate, nacula sam da se nakon 3 mjeseca komplikacija dobije neki povrat novca u iznosu od oko 3000 kn?
Mislim da ti to ovisi o firmi, koliko iznosi ta naknada, odnosno jednokratna pomoc za dugotrajno bolovanje. Ne znam ima li to svaka firma 🤷♀️.
Postoji i povrat poreza za nas na komplikacijama koji je isao u 12. mj (iznos ovisi o placi) i bit ce opet na ljeto.
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32
👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana
07/2022 ➕
03/2023 N💕
Cure jel mozda znate, nacula sam da se nakon 3 mjeseca komplikacija dobije neki povrat novca u iznosu od oko 3000 kn?
Dobila kad sam bila u javnoj firmi, 2500 kn. Kod privatnika ovisi o kolektivnom ugovoru koliko sam upućena…
Sortiraj odgovore
Najstariji