Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose.
    31. Prosinac 2022. 16:39

Curke uživajte večeras, da vam nova godina donese samo lijepe stvari, i da držimo naše bebice žive i zdrave u rukama ♥️

MiniGirl
    01. Siječanj 2023. 12:32

Sretna vam nova godina! Nek vam sve lijepo donese, a naravno najbitnije da uskoro držimo u rukama naše male, slatke i zdrave bebe!

Sljedeći tjedan imamo i puno pregleda
    3.1 Regica123 i smile
    4.1 DaMa21 i Bubamaza
    5.1 Marija1994

9.1 Rose i Studentica
    17.1 MiniGirl
    19.1 Ribica33

• DaMa_21
    01. Siječanj 2023. 16:02

Cure, sve najbolje svima 💫😘

• regica123
    01. Siječanj 2023. 18:19

MiniGirl

Sretna vam nova godina! Nek vam sve lijepo donese, a naravno najbitnije da uskoro držimo u rukama naše male, slatke i zdrave bebe!

3.1 Regica123 i smile
    4.1 DaMa21 i Bubamaza
    5.1 Marija1994

9.1 Rose i Studentica
    17.1 MiniGirl
    19.1 Ribica33

U bas smo se zaredale 🥰
    Sve najbolje cure

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

kk1109
    02. Siječanj 2023. 18:23

MiniGirl

3.1 Regica123 i smile
    4.1 DaMa21 i Bubamaza
    5.1 Marija1994

9.1 Rose i Studentica
    17.1 MiniGirl
    19.1 Ribica33

Cure sve najbolje i sretna Nova 🥳
    Mozes i mene staviti u 05.01. 🤗

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

MiniGirl
    02. Siječanj 2023. 21:06

Pregledi: 
    3.1 Regica123 i smile
    4.1 DaMa21 i Bubamaza
    5.1 Marija1994 i kk1109
    9.1 Rose i Studentica
    17.1 MiniGirl
    19.1 Ribica33

Sretno sutra na pregledima! Mi smo danas sastavili krevetic. Gledam u njega i ne vjerujem da nam stvarno dolazi curica. <3

Akane
    03. Siječanj 2023. 14:45

Marija.1994

Ja moram prijaviti da su jucer navecer krenuli konkretniji pokreti bebe, cak je i muz osjetio i bilo je dosta cesto, svakih par sec. Bas smo se obradovali 😁🥰

Woohooo, eto konačno! Sad si mirnija 👍 bebica flegmica 😄

Sretna vam nova svima, svima će nam bit uzbudljiva 😁
    Prijavljujem i ja pregled 17.01. 
    Cice mi napete, fabrika počela s probnom fazom rada. Kud prije 😅
    Bertolinijeva se nije smirila s atb, tako da me vjerojatno čeka punkcija i drenaža 😩
    Ali ajde bar malo dolazim k sebi na godišnjem. Iako sam bila na telefonu cijeli prošli tjedan, i radila za novu godinu 😮‍💨

• regica123
    04. Siječanj 2023. 02:43

Marija.1994

Regice i Smile sretno na pregledima! 😊

Hvala ti, danas sam se na pregledu bas nacekala...napisala tamo na whatsapp sve...znaci oni nemaju zamjenu za doktora..inace se ceka po sat vremena, sad sam preko 2 sata cekala i cekala bi jos da mi mama koja radi u bolnici nije zvala i pitala sta se dogadja da cekam 2 sata... pregledala me neka druga doktorica, obavili smo anomaly za 15-20 min, nadam se da je sve pregledala kako treba 🙄
    Najbitnije da je bebica dobro, kaze doktorica da je sve u redu i po mjerama... napokon sam dobila slikice iako je sad beba vec velika pa se sve to slabo vidi...ima 437 grama🥰, skoro pola kile, ne mogu vjerovat...
    Iduci pregled mi je za 4 tjedna, standardno, samo sto moram i OGTT za 2 tj obavit, a i ici cemo dragi i ja privatno vj tu negdi za 2tj jer on jos nije vidio bebu (nisu mu danas dali da udje....), jedino razmisljamo ocemo 4D ili obicni

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

Rose.
    04. Siječanj 2023. 08:20

regica123

Marija.1994

Hvala ti, danas sam se na pregledu bas nacekala…napisala tamo na whatsapp sve…znaci oni nemaju zamjenu za doktora..inace se ceka po sat vremena, sad sam preko 2 sata cekala i cekala bi jos da mi mama koja radi u bolnici nije zvala i pitala sta se dogadja da cekam 2 sata… pregledala me neka druga doktorica, obavili smo anomaly za 15-20 min, nadam se da je sve pregledala kako treba 🙄
    Najbitnije da je bebica dobro, kaze doktorica da je sve u redu i po mjerama… napokon sam dobila slikice iako je sad beba vec velika pa se sve to slabo vidi…ima 437 grama🥰, skoro pola kile, ne mogu vjerovat…
    Iduci pregled mi je za 4 tjedna, standardno, samo sto moram i OGTT za 2 tj obavit, a i ici cemo dragi i ja privatno vj tu negdi za 2tj jer on jos nije vidio bebu (nisu mu danas dali da udje….), jedino razmisljamo ocemo 4D ili obicni

Bravo za uredan pregled :)
    😘😘

Rose.
    04. Siječanj 2023. 08:20

Marija.1994

regica123

Marija.1994

Hvala ti, danas sam se na pregledu bas nacekala…napisala tamo na whatsapp sve…znaci oni nemaju zamjenu za doktora..inace se ceka po sat vremena, sad sam preko 2 sata cekala i cekala bi jos da mi mama koja radi u bolnici nije zvala i pitala sta se dogadja da cekam 2 sata… pregledala me neka druga doktorica, obavili smo anomaly za 15-20 min, nadam se da je sve pregledala kako treba 🙄
    Najbitnije da je bebica dobro, kaze doktorica da je sve u redu i po mjerama… napokon sam dobila slikice iako je sad beba vec velika pa se sve to slabo vidi…ima 437 grama🥰, skoro pola kile, ne mogu vjerovat…
    Iduci pregled mi je za 4 tjedna, standardno, samo sto moram i OGTT za 2 tj obavit, a i ici cemo dragi i ja privatno vj tu negdi za 2tj jer on jos nije vidio bebu (nisu mu danas dali da udje….), jedino razmisljamo ocemo 4D ili obicni

Da se cure ne ljutite, nisam vise u grupi nisam stizala sve popratiti bilo je puno poruka, ovdje mogu..
    Bitno da je sve super 🥰 Uh onda moja sigurno ima pola kile 🙈
    A za cekanje znam kako ti je, ja bar sat vremena uvijek cekam ako ne i vise, znaci negdje oko 10 krenu sa radom i rade do 12, pola 1 i doktor samo otidje 🤷🏼‍♀️
    Mozete i 4D uzv, to je sigurno dozivljaj 😊

4d svakako veći doživljaj :))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.