Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • regica123
    04. Siječanj 2023. 13:58

Znaci preporucate 4D? Evo bas se mislimo.. to dobijemo video na usb-u ili nam posalju na mail?

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

Rose.
    04. Siječanj 2023. 14:56

regica123

Znaci preporucate 4D? Evo bas se mislimo.. to dobijemo video na usb-u ili nam posalju na mail?

Ja sam dobila prije 5 godina na cd-u. Vjerojatno je sad to na USB, sad ne znam dali treba ponesti svoj ili kako. Vjerojatno neka cura koja je friskija zna pa ti kaze

• smile123
    04. Siječanj 2023. 15:36

Kod mene isto sve super, ništa specijalno za prijavit :) Beba ima 440 grama. 
    Potrošila sam ona tri besplatna uzv-a pa mi je ovaj put naplatila 10 eura, i još nisam dobila sliku. Nisam brojala da je sad ovo četvrti uzv pa nisam bila spremna, malo bezveze osjećaj, iako znam da to tako ide. Nije me još slala na ogtt. 
    Jezivo je da toliko čekate pregled?!  Mene naruči u točan sat pa maksimalno čekam po 10 minuta. I ne pušta nikoga tko dođe "samo nešto pitat" ako je trudnica u čekaonici. 
    Drugo pitanje - ima li tko iskustva s onim sklopivim krevetićima? Ima li nekih značajnih prednosti ili mana u odnosu na standardni drveni krevetić? 

Meni se čini dobro što je sklopiv i lako prenosiv, imam stvarno minimalno mjesta za njega pa i gledam samo neke male krevete, ali mi se čini da ga beba brže preraste? 

kk1109
    04. Siječanj 2023. 16:49

regica123

Mi smo bili prije 2 mj i na 4d i na 5d i oba puta smo nosili svoj usb da nam prebace slikice i neki kratki video ... preporucam , al sve ti ovisi o polozaju bebe, ako je dobro okrenuta onda mozes dobit lijepe slikice. Ne znam di ides, mi smo isli privatno i rekli su nam ako ne uspijemo dobit slikice ne placamo, pa se mozemo vratit jos jednom i probat ponovo za par dana.

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

kk1109
    04. Siječanj 2023. 16:53

smile123

Kod mene isto sve super, ništa specijalno za prijavit :) Beba ima 440 grama.
    Potrošila sam ona tri besplatna uzv-a pa mi je ovaj put naplatila 10 eura, i još nisam dobila sliku. Nisam brojala da je sad ovo četvrti uzv pa nisam bila spremna, malo bezveze osjećaj, iako znam da to tako ide. Nije me još slala na ogtt.
    Jezivo je da toliko čekate pregled?!Mene naruči u točan sat pa maksimalno čekam po 10 minuta. I ne pušta nikoga tko dođe "samo nešto pitat" ako je trudnica u čekaonici.
    Drugo pitanje - ima li tko iskustva s onim sklopivim krevetićima? Ima li nekih značajnih prednosti ili mana u odnosu na standardni drveni krevetić?

Meni se čini dobro što je sklopiv i lako prenosiv, imam stvarno minimalno mjesta za njega pa i gledam samo neke male krevete, ali mi se čini da ga beba brže preraste?

Meni je nepojmljivo da morate placat uzv, a uz to jos da ne dobis sliku 🙈🤬
    Bas sam pitala frendice jesu one placale i samo su me cudno pogledale.
    Blazena moja gin...doduse idem privatno pa i tak i tak placam, al cak mi je znala ne naplatit preglede.

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

• Jozefina_pecevski
    04. Siječanj 2023. 17:42

Bokk cure
    Trenutno sam trudna 23+2
    Danas sam bila na pregledu, i doktor mi je rekao da je curica jako nisko i da mirujem zbog moguceg prijevremenog poroda.
    Pa me zanima dal se koja susretala s tim jer sam sad vise nego zabrinuta. 
    Hvala vam unaprijed 😁

• DaMa_21
    04. Siječanj 2023. 20:05

Jozefina_pecevski

Bokk cure
    Trenutno sam trudna 23+2
    Danas sam bila na pregledu, i doktor mi je rekao da je curica jako nisko i da mirujem zbog moguceg prijevremenog poroda.
    Pa me zanima dal se koja susretala s tim jer sam sad vise nego zabrinuta.
    Hvala vam unaprijed 😁

Hej, meni ti je malena isto jako nisko, ali nisam na mirovanju. Uzimam Utrogestan i Roidakal da se sprijeci prerano otvaranje i dogovor je da malo cesce pratimo cerviks. Sve dok se on ne skracuje i ne otvara ok sam :)
    Jel ti mjerio cerviks? 

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32

👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana

07/2022 ➕
    03/2023 N💕

• DaMa_21
    04. Siječanj 2023. 20:08

Moj pregled danas prosao super, malena je i dalje veca i ima sad 1,5kg. Bas smo ju lijepo vidjeli na UZV-u, idem privatno pa mi upali 3D. Mrstila se, radila grimase, igrala se s pupcanom i bas je to sad vec prava beba.
    Mogu nastaviti sa svim aktivnostima, to mi je najbitnije :) Nadam se da od iduceg pregleda ukidamo i Utrogestane i Roidakal jer stvarno uzimam dosta tableta.

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32

👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana

07/2022 ➕
    03/2023 N💕

Leia3.0
    05. Siječanj 2023. 09:03

Bok cure, evo da vam se i ja pridruzim. 
    Vidite sve u potpisu, termin je 1.3. :)
    Posto sam jos na poslu, mozda necu bit jako aktivna, ali bi voljela da razmjenjujemo iskustva. 
    Nisam jos pocela s pripremma ali budem vrlo brzo. Vrieme leti :) 
    Odmah da vas pitam, ima li netko u ovim tjednima kao menstrualne grceve 2-3 x dnevno (ni ne usudim ih se nazvati kontrakcijama), bas da su bolne i traju po 2 minute? Cim mi se to pocelo javljati otisla sam na pregled i sve je u redu, no svejedno me to povremeno zabrinjava. 

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

MiniGirl
    05. Siječanj 2023. 18:16

Marija.1994

Poslije sam jos bila na razgovoru kod doktorice i rekla mi da sad nije potreban uzv tolko cesto, da cu ici tamo sa 30 ili 32 tjedna.. 😬

Super za pregled! Znaci i dalje niste sigurni je li curica?  Mozda vas na kraju na porodu iznenadi.
    To je rekla samo za ultrazvuk ili neces uopce imati pregled?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.