Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • SiA
    27. Prosinac 2022. 07:22

Zar nije paracetamol siguran u trudnoci ? 
    Gin ga je preporučila za bolove. Imam užasne migrene koje u većini slučajeva nemogu obuzdat,  bila sam prehladena i imal problema sa zubom. Sigurno do 31 tt su otišle dvije kutije.

Rose.
    27. Prosinac 2022. 09:20

Bubamaza

SiA

Gin ga je preporučila za bolove. Imam užasne migrene koje u većini slučajeva nemogu obuzdat, bila sam prehladena i imal problema sa zubom. Sigurno do 31 tt su otišle dvije kutije.

Siguran je. Sigurniji nego temperatura i bolovi s kojima se tijelo nosi.

Slazem se👍🏻

• DaMa_21
    27. Prosinac 2022. 11:32

Bubamaza

SiA

Gin ga je preporučila za bolove. Imam užasne migrene koje u većini slučajeva nemogu obuzdat, bila sam prehladena i imal problema sa zubom. Sigurno do 31 tt su otišle dvije kutije.

Siguran je. Sigurniji nego temperatura i bolovi s kojima se tijelo nosi.

Potpisujem

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32

👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana

07/2022 ➕
    03/2023 N💕

• havanalalala
    27. Prosinac 2022. 11:53

Cure jel neka mozda pocela spremati torbu za rodiliste, ima li tko slucajno popis stvari da je lakse krenuti.. Hvala 

• regica123
    27. Prosinac 2022. 13:20

SiA

Neki najnoviji clanci kazu da je povezan s autizmom i  ADHD-om, ali nista to nije potvrdjeno. Ja ga svakako izbjegavam kad nije nuzan... ali kad se mora, mora se

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

• anaVi90
    27. Prosinac 2022. 13:22

Pozdrav cure! Ja se nisam stigla javiti, blagdani, gosti...stalno neka gužva. Sad imamo zadnje pripreme još i za svadbu pa je napeto 🙈
    Žao mi je da Vas ima toliko bolesnih, i oko mene je puno takvih situacija. Doduše nije nitko s koronom, nego neke viroze s temperaturom...nadam se da neće i mene uhvatiti.
    A Vama želim što brži oporavak!! ❤️
    Marija.1994. ja sam sad u 20om tjednu. Tu i tamo baš kad se smirim kao da osjetim lagano bebu da lupka, ali moram baš čak ležati jer inače ne osjetim. Prije Božića kak sam dosta stajala, i nešto radila osjetila bi čak malo jače kad bi se umirila. Ali evo dva dana nisam skoro ništa osjetila, tek nešto jutros... Prva mi je trudnoća pa ne znam koliko je normalno, jel ova tvoja situacija ok ili ne. Nadam se da ćeš uskoro konkretno osjetiti! I ja baš iščekujem ❤️ 

Zanima me, uzima li koja od vas još dodatno uz prenatal i dodatak magnezija?
    U bolnici su mi dali Roidakal, doktorica mi nije preporučila neki drugi. A meni je iskreno to sve malo skupo. Oko 165kn je kutija 30kom, još mi je rekla da uzmem dvije tablete dnevno ako bi osjetila neke trnce ili grčeve u mišićima.
    I još oko cca 140kn za prenatal...
    Nadam se da me nećete krivo shvatiti, nije meni žao dati, za mene i bebu je...ali me zanima ako neka od vas uzima nešto drugo, možda jednako dobro a povoljnije. 😊

Rose.
    27. Prosinac 2022. 14:16

havanalalala

Cure jel neka mozda pocela spremati torbu za rodiliste, ima li tko slucajno popis stvari da je lakse krenuti.. Hvala

[ol]
    [li]Dvije spavaćice[/li]
    [li]Ogrtač[/li]
    [li]Grudnjak za dojenje[/li]
    [li]Chicco paket uložaka[/li]
    [li]Dva paketa mrežastih gaćica [/li]
    [li]Ručnik[/li]
    [li]Gumene papuče[/li]
    [li]Češalj za kosu[/li]
    [li]Šampon za suho pranje[/li]
    [li]Gumica za kosu[/li]
    [li]Dezodorans[/li]
    [li]Gel za tuširanje- mini putni[/li]
    [li]Britvica[/li]
    [li]Dezinfekcijske vl. maramice za ruke[/li]
    [li]Tetra pelena i par onih malih krpica za brisanje[/li]
    [/ol]
    Ovako okvirno sto je meni trebalo, dodat ću još kad se sjetim sto još 😃

• havanalalala
    27. Prosinac 2022. 14:50

Rose.

havanalalala

[ol]
    [li]Dvije spavaćice[/li]
    [li]Ogrtač[/li]
    [li]Grudnjak za dojenje[/li]
    [li]Chicco paket uložaka[/li]
    [li]Dva paketa mrežastih gaćica[/li]
    [li]Ručnik[/li]
    [li]Gumene papuče[/li]
    [li]Češalj za kosu[/li]
    [li]Šampon za suho pranje[/li]
    [li]Gumica za kosu[/li]
    [li]Dezodorans[/li]
    [li]Gel za tuširanje- mini putni[/li]
    [li]Britvica[/li]
    [li]Dezinfekcijske vl. maramice za ruke[/li]
    [li]Tetra pelena i par onih malih krpica za brisanje[/li]
    [/ol]
    Ovako okvirno sto je meni trebalo, dodat ću još kad se sjetim sto još 😃

Hvala 

• regica123
    27. Prosinac 2022. 20:12

Marija.1994

anaVi90

Pozdrav cure! Ja se nisam stigla javiti, blagdani, gosti…stalno neka gužva. Sad imamo zadnje pripreme još i za svadbu pa je napeto 🙈
    Žao mi je da Vas ima toliko bolesnih, i oko mene je puno takvih situacija. Doduše nije nitko s koronom, nego neke viroze s temperaturom…nadam se da neće i mene uhvatiti.
    Marija.1994.ja sam sad u 20om tjednu. Tu i tamo baš kad se smirim kao da osjetim lagano bebu da lupka, ali moram baš čak ležati jer inače ne osjetim. Prije Božića kak sam dosta stajala, i nešto radila osjetila bi čak malo jače kad bi se umirila. Ali evo dva dana nisam skoro ništa osjetila, tek nešto jutros… Prva mi je trudnoća pa ne znam koliko je normalno, jel ova tvoja situacija ok ili ne. Nadam se da ćeš uskoro konkretno osjetiti! I ja baš iščekujem ❤️

U bolnici su mi dali Roidakal, doktorica mi nije preporučila neki drugi. A meni je iskreno to sve malo skupo. Oko 165kn je kutija 30kom, još mi je rekla da uzmem dvije tablete dnevno ako bi osjetila neke trnce ili grčeve u mišićima.
    I još oko cca 140kn za prenatal…
    Nadam se da me nećete krivo shvatiti, nije meni žao dati, za mene i bebu je…ali me zanima ako neka od vas uzima nešto drugo, možda jednako dobro a povoljnije. 😊

Hvala ti, iduci cetvrtak idem na pregled pa se nadam da ce biti sve dobro. 😊 A sto se tice magnezija, inace ga ne pijem, uzmem ga tu i tamo ako me bas bole misici, doma imam od Biolectre u prahu, 60 kn.

Joj i ja cekam te pokrete bebiceeeee, nikako docekat. Teze je cekat pregled ovako

👩🏻28❤🧔🏻32

• regica123
    27. Prosinac 2022. 22:57

Marija.1994

regica123

Marija.1994

anaVi90

Pozdrav cure! Ja se nisam stigla javiti, blagdani, gosti…stalno neka gužva. Sad imamo zadnje pripreme još i za svadbu pa je napeto 🙈
    Žao mi je da Vas ima toliko bolesnih, i oko mene je puno takvih situacija. Doduše nije nitko s koronom, nego neke viroze s temperaturom…nadam se da neće i mene uhvatiti.
    Marija.1994.ja sam sad u 20om tjednu. Tu i tamo baš kad se smirim kao da osjetim lagano bebu da lupka, ali moram baš čak ležati jer inače ne osjetim. Prije Božića kak sam dosta stajala, i nešto radila osjetila bi čak malo jače kad bi se umirila. Ali evo dva dana nisam skoro ništa osjetila, tek nešto jutros… Prva mi je trudnoća pa ne znam koliko je normalno, jel ova tvoja situacija ok ili ne. Nadam se da ćeš uskoro konkretno osjetiti! I ja baš iščekujem ❤️

I još oko cca 140kn za prenatal…
    Nadam se da me nećete krivo shvatiti, nije meni žao dati, za mene i bebu je…ali me zanima ako neka od vas uzima nešto drugo, možda jednako dobro a povoljnije. 😊

Hvala ti, iduci cetvrtak idem na pregled pa se nadam da ce biti sve dobro. 😊 A sto se tice magnezija, inace ga ne pijem, uzmem ga tu i tamo ako me bas bole misici, doma imam od Biolectre u prahu, 60 kn.

Joj i ja cekam te pokrete bebiceeeee, nikako docekat. Teze je cekat pregled ovako

Tocno to. I sad se zbilja nadam da ce vidjet spol, trebao bi ovaj put, bit cu 24+2.

Nadam se i ja, bas me zanima sto nosis 🥰 znam da navijate za djecaka, ali bilo bi lipo imat i jos jednu curicu u grupi

👩🏻28❤🧔🏻32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.