Sto se tice BH kontrakcija, prvi put sam ih imala ovaj tjedan. Ne plase me i cak sam ih i htjela dobiti jer znam da su normalna priprema maternice za porod.
Bocica za poslije poroda i ulosci/oblozi za hladjenjesu FridaMom marka, imate za kupiti online i u nekim ducanima tipa Baby centar i Svijet beba, a imaju i svoju stranicu. Imaju vise proizvoda za oporavak poslije poroda, a ovdje sam za sad jedino nasla cijeli paket koji je moguce naruciti (imaju 2) -https://www.evitas.hr/fridamom-komplet-za-oporavak-nakon-porodaja.
Mi smo slozili sav namjestaj za sobicu, jos se moram odluciti oko rasporeda i iduci vikend bi trebali okreciti sobu i onda je ona gotova. Jos mi preostaje par sitnica za higijenu kupiti i dio robice i to je onda to. Moram ovaj tjedan vidjeti koliko mi robice jos fali pa i to kupiti.
Hvala na linku, baš ću vidjeti malo jel to dobra stvar (recenzije, iskustva drugih) , pa možda i naručim.
I vi ste složili namještaj, odlično.
ja sam mislila da sam uranila jer ga hoću ovaj tjedan riješiti, al sad vidim da vas je većina krenula s tim, tako da mi je lakše 😀
Ja bas razmišljam o robici, s obzirom da sam samo 56 veličinu kupila, da ipak kupim sad i 62 pa da sve operem i složim u komodu da kasnije ne moram baš tražiti/naručivati, pa dok stigne, dok se opere, popegla, a oporavak ko zna kakav će biti… mislim da je pametnije da si odmah pripremim i 62, većina vas je tako jel da?
Jutro ekipa!
Ne mogu vjerovati da je već stigla prva beba! Glavno da je sve ok! Čestitke! 🥰❤️❤️❤️
Bubamaza super da je gotovo mirovanje, uživaj u šetnjama 🤗
Vi ste ovdje većina "trudnije" od mene ali svejedno mi se nekako čini rano za BH kontrakcije, ne znam. Meni se trbuh isto stegne prilikom šetnji, ali samo ako taj dan još nisam uzela magnezij. Tako da obratite pažnju i na to.
Bh kontrakcije su meni bile zadnjih 10dana pred sam porod i one jesu lagani trudovi, samo nemaju pravilan ritam koji se ubrzava i nisu tako jake kao pravi trudovi.
Guštam čitati ove vaše pripreme za bebu, baš se veselim tome, iako sam ja tek prešla polovicu. Mi smo tek krenuli s rušenjem zidova u prizemlju, i sve se nadam da ćemo uspjeti sve srediti do poroda 😅. Još ništa nisam krenula ni kupovati.
Godišnji je gotov, iskrenula sam gležanj jutros kad sam izlazila iz kuće krcata stvarima, ali srećom nije strašno. Mogu stat na nogu. Došla u ured, negdje izbio kratki spoj i nema struje, pa sjedim u mraku 😂😂😂 jej
Studentica, možete vi to! Samo polako, sve se to brzo savlada. Glupo pravilo ovo za jaje, doduše, mom mužu je isto prvi ispao iz jaja, jer eto što će ga on vezat, a nije namjestio ručku kako spada pod pravi kut. Srećom malac (imao je tad već 7mj) je pao u onu donju košaru u kolicima i nije nigdje udario, ali sam muža htjela ubit na mjestu 🤦
Akane, meni je najbrže prošao period od 20.og do 30.og tjedna, do 20.og tjedna nikako, polako sve, imala sam osjećaj da nikad neću docekati 😅
Neka rušenje i pripreme prođu dobro, i da sve riješite na vrijeme 🤞🏻
Tebi je veselo jutros, neka dan bude bolji 😂😂
Jutro ekipa!
Ne mogu vjerovati da je već stigla prva beba! Glavno da je sve ok! Čestitke! 🥰❤️❤️❤️
Bubamaza super da je gotovo mirovanje, uživaj u šetnjama 🤗
Vi ste ovdje većina "trudnije" od mene ali svejedno mi se nekako čini rano za BH kontrakcije, ne znam. Meni se trbuh isto stegne prilikom šetnji, ali samo ako taj dan još nisam uzela magnezij. Tako da obratite pažnju i na to.
Bh kontrakcije su meni bile zadnjih 10dana pred sam porod i one jesu lagani trudovi, samo nemaju pravilan ritam koji se ubrzava i nisu tako jake kao pravi trudovi.
Guštam čitati ove vaše pripreme za bebu, baš se veselim tome, iako sam ja tek prešla polovicu. Mi smo tek krenuli s rušenjem zidova u prizemlju, i sve se nadam da ćemo uspjeti sve srediti do poroda 😅. Još ništa nisam krenula ni kupovati.
Godišnji je gotov, iskrenula sam gležanj jutros kad sam izlazila iz kuće krcata stvarima, ali srećom nije strašno. Mogu stat na nogu. Došla u ured, negdje izbio kratki spoj i nema struje, pa sjedim u mraku 😂😂😂 jej
Studentica, možete vi to! Samo polako, sve se to brzo savlada. Glupo pravilo ovo za jaje, doduše, mom mužu je isto prvi ispao iz jaja, jer eto što će ga on vezat, a nije namjestio ručku kako spada pod pravi kut. Srećom malac (imao je tad već 7mj) je pao u onu donju košaru u kolicima i nije nigdje udario, ali sam muža htjela ubit na mjestu 🤦
Jao, nadam se da ti je gležanj dobro. Ja sam mislila nekako da ides na go i nakon toga se ne vracas na posao. Svaka cast! Dobro da ste rekli ovo za jaje. Meni je to izgledalo kao da ne moze bas ispast iz njega novorođenče al sad cu ga vezat i napomenut muzu nek pazi.
Rose mislim da ja nemam nista 56. Sve mi je 62. XD Uzela sam u Deviću par bodića jer je kao čisti pamuk i njihov 62 mi se cini stvarno malen. Uzet ću joj neku kombinaciju za iz bolnice 56.
Od robice sam uzimala za sad 56 i 62, a dobila sam od prijateljica broj 50 pa to ni necu kupovati jer imam dovoljno od njih ako zatreba.
Kako mi je prva trudnoca, ne znam kada se javljaju BH kontrakcije, ali ginekolog mi je rekao da je sve nakon 20. tjedna ok (naravno, ako se stvarno radi o BH jer one ne otvaraju) 🤷♀️
Marija super za pregled, drzim fige da vidite spol i da uspojete dobiti lijepe slikice bebe 😊
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32
👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana
07/2022 ➕
03/2023 N💕
Rose mislim da ja nemam nista 56. Sve mi je 62. XD Uzela sam u Deviću par bodića jer je kao čisti pamuk i njihov 62 mi se cini stvarno malen. Uzet ću joj neku kombinaciju za iz bolnice 56.
Moja prva je bila sitna, i 56 joj je bilo veliko prva dva tri tjedna, pa sam slala svoje u trgovinu da kupe 50, jer naravno ništa nisam bila uzela u tom broju. 😂 a recimo 62 c&a i sinsay je kao H&M 56… bas su velike razlike u veličini.
Dobila sam termin za 4D uzv u Zg-u, sad u cetvrtak popodne. 😁😊
Vidim da se naveliko vec pripremate, ja jos nista, krenut cu kroz koji tjedan, robicu imam od sestre, krevetic, kolica i sjedalicu za auto takoder tako da mi je to super. Jedino bi jos izvidjela za kadicu i komodu.
Super, nadam se da će ti ovaj put sa sigurnošću potvrditi spol i da ćeš dobiti lijepe slikice 😘😘
Od robice sam uzimala za sad 56 i 62, a dobila sam od prijateljica broj 50 pa to ni necu kupovati jer imam dovoljno od njih ako zatreba.
Kako mi je prva trudnoca, ne znam kada se javljaju BH kontrakcije, ali ginekolog mi je rekao da je sve nakon 20. tjedna ok (naravno, ako se stvarno radi o BH jer one ne otvaraju) 🤷♀️
Marijasuper za pregled, drzim fige da vidite spol i da uspojete dobiti lijepe slikice bebe 😊
A mislim da ću i ja naruciti ovih dana 62, pa bolje da stoji i to pripremljeno 🫣
Raspisale ste se 🤣
Ja sam pocela spremat lagano u 28tt kad sam se prepala smanjenja cx-a i ulozivosti preko noci. Imala sam super pomocnice kumu i seku koje su sve oprale i opeglale i tako mi donijele. Seka mi je i komodu rjesila jer se bojala da ja necu stic ,sto je falilo sam ugl uzela. Za prvih mj dva smo spremni. Jedino krevetic i posteljina jos nisu stigli,al dobro ima vremena. Za torbu postpartum imam sve ,ruksak za u radaonu cu slozit kad krene 🙄😅. I sad stvaaarno samo uzivam,jutros sam u akciji iako je kisa, vikend smo se nasetali ,sve muke koja sam i osjecala vise ih nema. Puna sam energije i mogu od gusta jos dva mj ovako. Napokon uzivam u trudnoci. Do poroda 59 dana. 🥳
Bubamaza, pa ti si spremna. Bravo, sad samo opušteno, uživaj na maksimalno 😘😘😘😘
Moja prva je bila sitna, i 56 joj je bilo veliko prva dva tri tjedna, pa sam slala svoje u trgovinu da kupe 50, jer naravno ništa nisam bila uzela u tom broju. 😂 a recimo 62 c&a i sinsay je kao H&M 56… bas su velike razlike u veličini.
H&M ima velike brojeve, bas sam danas usporedjivala 56 iz Zare i H&Ma, to su 2 razlicite velicine. Tako da svakako uzimam i nesto 50 iz H&Ma.
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32
👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana
07/2022 ➕
03/2023 N💕
Sortiraj odgovore
Najstariji