Ajme kod mene isto nesanica, zato i jesmo bolesne. Dan mi nekad pocne u 5:30, sta ces, nema sanse vise zaspat. Kod mene temperatura jutros 38.2, krenula snizavat s lekadolom. Valjda nece vise gore
Zna li netko koliko ih smijem dnevno? Na kutiji pise za odrasle 8 tableta dnevno, ali ja ne bi vise od jedne ovako u danu i jedne navecer ako bas opet predje 38.
Mi bili jučer na pregledu. Ima već 2kg, kažem već jer je prije tri tjedna imala 1400kg. Prije je bila stalno na zadak, ali se očito okrenula (bez da sam osjetila i imala bolove) s glavom i nogicama je dolje, cijela je skvrčena hahaha. Odlično napreduje. Jučer smo bili 30+4, a prema mjerama odgovara za 32.tjedan. Nije ništa posebno rekla, samo da lijepo napreduje i upozorila me ukoliko budem imala kakve bolove ili čudne da neka idem odmah na hitnu, ne znam zašto al ok, nisam se zamarala time, možda me samo željela upozoriti da znam. I da, poslala me na kompletnu krvnu sliku. Ne znam da li je to praksa ili me šalje zbog mojih kilaža? Prije T sam imala 50kg, a sad imam 66, a ne vidi se na meni osim što sam se zaokružila u faci i obila u stomaku, sisi i guzi.
Mislim da salju standardno radit krvnu sliku u trećem tromjesecju. Svi ste nesto napredne s tjednima. Bit će tu beba vodenjaka :D
Mi smo tu negdje tj.dana razlike🤗. Polako se približavamo činjenici da će nam bebe biti uskoro u rukama🥰. Mene to još ništa ne dira, svjesna ću bit tek dok ju vidim i primim u ruke🤣
Eh, al moja je nekako malena i lagana. Pa mi se sve cini da cu ja jos i produzit. XD Ja uzivam sad u ovim blagdanima, a u prvom mjesecu krecem ozbiljno s fizickim i psihickim pripremama. Citala sam vec malo Sretnu bebu, al vec vidim da sam zaboravila sto sam citala.
Ajme kod mene isto nesanica, zato i jesmo bolesne. Dan mi nekad pocne u 5:30, sta ces, nema sanse vise zaspat. Kod mene temperatura jutros 38.2, krenula snizavat s lekadolom. Valjda nece vise gore
Zna li netko koliko ih smijem dnevno? Na kutiji pise za odrasle 8 tableta dnevno, ali ja ne bi vise od jedne ovako u danu i jedne navecer ako bas opet predje 38.
Smijes do 4g/24h to je 8 tableta od 500mg ili 4 od 1000mg. Nadam se da neće ici vise od 38. :/
A gle, svakako ju spuštaj, opasnija je temperatura nego paracetamol… tako da vidi, kako ti raste i kako se budeš osjećala, tako pij.
Pozdrav cure! Bravo za super preglede, neka beboline samo rastu 🥰
kk što ti već u niskom startu? Nadam se da će malac što duže ostat u buši🙏🙏🙏
Smile nadam se da si danas bolje, i da si brzo zdrava 🤗
Bubamaza izgleda da je i kod mene neki mali divljak 😂 lupa li ga lupa. A ja guštam u tom lupkanju 🥰
Ja sam imala pregled prošli tjedan, malac je sve po školski, jedino ga je jedva uspjela pohvatat ultrazvukom jer skače unutra ko zec 😂 nisam to još vidjela 😄😄😄
Napravila je detaljniji pregled, sve štima pa sam mirna.
S kilama sam na +7 što je dosta, al i dosadašnje trudnoće su bile takve pa se ne sekiram. Skinula sam uvijek te kile uz malo discipline. Jednostavno sam sklona kilama 😩
I dobila sam upalu bartolinijeve žlijezde, srećom reagirala sam na vrijeme, pa sam samo na antibioticima.
Inače ne znam kako sam preživjela ovaj tjedan, od strke na poslu, do školskih priredbi, nabavke svega za blagdane, još su muž i stariji sin imali crijevnu, imali smo kolinje prošli vikend pa je bila masa posla oko toga 😮💨 čak sam i bor sama dovukla doma. Mislim da bi ovo satralo i ne-trudnu osobu, a ja ću još neko vrijeme dolazit sebi. Srećom je sad godišnji do 09.01.
Sad idem završit tortu i kolače, pa čišćenje i bor.
Želim vam svima sretan Božić ❤️❤️❤️
Evo mene u koroni na Bozic.... bas sam tuzna i prepadnuta i bas me dobro pokosilo... i sad cijele praznike i godisnji cu provest lezeci u krevetu/na kaucu... srecom temperatura nije presla 38 pa nisam nista pila, ali bas puno kasljem i bas me pokosilo.
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Žao mi je , Al samo pozitivne misli proći će i to.brz oporavak, čuvajte se ti i bebica!😘🙂
Evo mene u koroni na Bozic…. bas sam tuzna i prepadnuta i bas me dobro pokosilo… i sad cijele praznike i godisnji cu provest lezeci u krevetu/na kaucu… srecom temperatura nije presla 38 pa nisam nista pila, ali bas puno kasljem i bas me pokosilo.
Cuvaj se, nadam se da ce proc brzo.
Meni su zadnja dva dana bila teska kalvarija, temperaturu nikako spustit ispod 38, do 38.8 je isla...srecom to je iza mene, sad me najvise muci isijas i ukocen vrat od lezanja beba se javi tu i tamo pa me to smiri. Naravno da sam citala po netu neke clanke da izlozenost paracetamolu povećava rizik od adhd-a i autizma. Muko moja ugasila sam clanak brze nego sto sam usla u njega.
Jako sam sretna sto je proslo za dva dana pa mi nece trebat nikakvi antibiotici, vec sam dvije ture do sad popila u trudnoci, sto mi nikako nije drago. Daj boze dalje sve bez potrebe za ikakvim lijekovima...
Evo mene u koroni na Bozic…. bas sam tuzna i prepadnuta i bas me dobro pokosilo… i sad cijele praznike i godisnji cu provest lezeci u krevetu/na kaucu… srecom temperatura nije presla 38 pa nisam nista pila, ali bas puno kasljem i bas me pokosilo.
Cuvaj se, nadam se da ce proc brzo.
Meni su zadnja dva dana bila teska kalvarija, temperaturu nikako spustit ispod 38, do 38.8 je isla…srecom to je iza mene, sad me najvise muci isijas i ukocen vrat od lezanjabeba se javi tu i tamo pa me to smiri. Naravno da sam citala po netu neke clanke da izlozenost paracetamolu povećava rizik od adhd-a i autizma. Muko moja ugasila sam clanak brze nego sto sam usla u njega.
Jako sam sretna sto je proslo za dva dana pa mi nece trebat nikakvi antibiotici, vec sam dvije ture do sad popila u trudnoci, sto mi nikako nije drago. Daj boze dalje sve bez potrebe za ikakvim lijekovima…
I ja sam naisla na te clanke pa sam radje izdrzala bez icega, ali da je preslo 38 morala bi uzet. Meni je bas na granici cilo vrime bilo i izabrala sam ne uzet ako ne pridje 38..
Cek jel i tebi korona?
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Sortiraj odgovore
Najstariji