Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiniGirl
    23. Prosinac 2022. 10:35

Stuuuuudenticaaaaa

Mi bili jučer na pregledu. Ima već 2kg, kažem već jer je prije tri tjedna imala 1400kg. Prije je bila stalno na zadak, ali se očito okrenula (bez da sam osjetila i imala bolove) s glavom i nogicama je dolje, cijela je skvrčena hahaha. Odlično napreduje. Jučer smo bili 30+4, a prema mjerama odgovara za 32.tjedan. Nije ništa posebno rekla, samo da lijepo napreduje i upozorila me ukoliko budem imala kakve bolove ili čudne da neka idem odmah na hitnu, ne znam zašto al ok, nisam se zamarala time, možda me samo željela upozoriti da znam. I da, poslala me na kompletnu krvnu sliku. Ne znam da li je to praksa ili me šalje zbog mojih kilaža? Prije T sam imala 50kg, a sad imam 66, a ne vidi se na meni osim što sam se zaokružila u faci i obila u stomaku, sisi i guzi.

Mislim da salju standardno radit krvnu sliku u trećem tromjesecju. Svi ste nesto napredne s tjednima. Bit će tu beba vodenjaka :D

MiniGirl
    23. Prosinac 2022. 10:38

Ribica 33

Večer, evo pregled prošao ok, kaže dr.curka ima oko 1400kg.28+1tt uredno napreduje, od sljedećeg tjedna moram počet zapisivati pokrete 3 puta na dan i to je manje više tj.sljedeci pregled 19.01.😊

Meni je moj na nalaz napisao samokontrola pokreta, ali ne znam kako moram to brojat? Ja sam zadovoljna ako.ju osjetim svakih par sati

MiniGirl
    23. Prosinac 2022. 10:55

Bubamaza

MiniGirl

Ribica 33

Večer, evo pregled prošao ok, kaže dr.curka ima oko 1400kg.28+1tt uredno napreduje, od sljedećeg tjedna moram počet zapisivati pokrete 3 puta na dan i to je manje više tj.sljedeci pregled 19.01.😊

Meni je moj na nalaz napisao samokontrola pokreta, ali ne znam kako moram to brojat? Ja sam zadovoljna ako.ju osjetim svakih par sati

Moram priznat da nemam potrebu za tim jer moj mozda 1h u danu sveukupuno se ne javi😅 stalno neke borbe vodi. Al imas na ovim trudnickim app opcija da upises pokrete kad osjetis ,cisto da imas neku prosjecnu evidenciju.

Hvala. :) Znaci kad osjetim bilo sto? Nogu, guranje, premjestanje?

MiniGirl
    23. Prosinac 2022. 10:58

Za sljedeći tjedan imamo
    27.12 Bebanomoje

A novi pregledi u 2023. su
    3.1 Regica123
    4.1 DaMa_21 i Bubamaza
    5.1. Marija 1994
    9.1 Rose
    17.1 MiniGirl
    19.1 Ribica33

Rose.
    23. Prosinac 2022. 11:43

montenegrina

Cao cure,pratim vas povremeno ali se nisam ukljucivala puno.Naime,danas sam bila kod dr na kontroli,19+3.Dr je rekao da je sve u redu,ali je napomenuo da moramo da pratimo velicinu bubrega jer je uocio dilataciju oba bubrega,na desnim oko 8 mm.Da li se neka od vas susrela sa tim ili cula nesto o tome.Citala sam da se dosta djece rodi sa tim,da to nije dijagnoza nego stanje i u najhorem slucaju se resava operacijom a u vecini sluvajeva se samo smanji ali me zanima da li imate iskustva sa tim?

Čula sam za to, od poznanice beba je imala, pratilo se u trudnoći i prati se i sada. uglavnom su cesce to kontrolirali, nije bilo potrebe za operacijom,  jedino što su znali imati dosta urinoinfekcija zbog toga. Sad, ne mora značiti da će tako biti i vama, ne znam detaljno, ali dok se prati i kontrolira, nebi trebalo biti problema. 

Rose.
    23. Prosinac 2022. 11:45

Ribica 33

Odlično za pregled, a bebica je baš prava. 😍😍 

Rose.
    23. Prosinac 2022. 11:49

Stuuuuudenticaaaaa

Mi bili jučer na pregledu. Ima već 2kg, kažem već jer je prije tri tjedna imala 1400kg. Prije je bila stalno na zadak, ali se očito okrenula (bez da sam osjetila i imala bolove) s glavom i nogicama je dolje, cijela je skvrčena hahaha. Odlično napreduje. Jučer smo bili 30+4, a prema mjerama odgovara za 32.tjedan. Nije ništa posebno rekla, samo da lijepo napreduje i upozorila me ukoliko budem imala kakve bolove ili čudne da neka idem odmah na hitnu, ne znam zašto al ok, nisam se zamarala time, možda me samo željela upozoriti da znam. I da, poslala me na kompletnu krvnu sliku. Ne znam da li je to praksa ili me šalje zbog mojih kilaža? Prije T sam imala 50kg, a sad imam 66, a ne vidi se na meni osim što sam se zaokružila u faci i obila u stomaku, sisi i guzi.

Bravo i za tvoju bebicu, već je to komad i pol. 😍
    Mislim da nije zbog kilaže, nego cisto praksa. Da je radi kila, vjerujem da bi ti rekla da je neki problem. Nije isto kad zatrudnis s manjkom kila i udebljas se toliko, ili kad si i inače malo jača. Mislim da je to sve dobro :)

montenegrina
    23. Prosinac 2022. 12:37

Rose.

montenegrina

Cao cure,pratim vas povremeno ali se nisam ukljucivala puno.Naime,danas sam bila kod dr na kontroli,19+3.Dr je rekao da je sve u redu,ali je napomenuo da moramo da pratimo velicinu bubrega jer je uocio dilataciju oba bubrega,na desnim oko 8 mm.Da li se neka od vas susrela sa tim ili cula nesto o tome.Citala sam da se dosta djece rodi sa tim,da to nije dijagnoza nego stanje i u najhorem slucaju se resava operacijom a u vecini sluvajeva se samo smanji ali me zanima da li imate iskustva sa tim?

Čula sam za to, od poznanice beba je imala, pratilo se u trudnoći i prati se i sada. uglavnom su cesce to kontrolirali, nije bilo potrebe za operacijom, jedino što su znali imati dosta urinoinfekcija zbog toga. Sad, ne mora značiti da će tako biti i vama, ne znam detaljno, ali dok se prati i kontrolira, nebi trebalo biti problema.

Hvala Rose ♥️

Rose.
    23. Prosinac 2022. 12:41

montenegrina

Rose.

montenegrina

Čula sam za to, od poznanice beba je imala, pratilo se u trudnoći i prati se i sada. uglavnom su cesce to kontrolirali, nije bilo potrebe za operacijom, jedino što su znali imati dosta urinoinfekcija zbog toga. Sad, ne mora značiti da će tako biti i vama, ne znam detaljno, ali dok se prati i kontrolira, nebi trebalo biti problema.

Hvala Rose ♥️

♥️

• regica123
    23. Prosinac 2022. 13:35

Curke super za preglede ☺🥰🥰
    Mislim da i smile ima 3.1.pregled kao i ja, pratimo se 🙈
    Joj mene uhvatila nesanica zadnja 4 dana, jako malo spavam i osjecam uzaaasan umor i bolove od nespavanja, a ne mogu nikako u komadu se naspavati..nadam se da to ne utjece na bebu, nespavanje i prevelik umor?..brine me jer zadnja dva dana ne osjecam one leptirice ko prije svaku vecer...i jos sam skupila zescu prehladu (samo da nije korona)...tako da danas kod mene lezanje i limunada...jedva cekam pregledd

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.