Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • regica123
    22. Prosinac 2022. 15:55

smile123

Ma ja se vodim time kako je meni lakse kad sam u nesto upucena, mozda tako bude lakse i njemu. Ali na kraju ce on odlucit zeli li postupat po intuiciji i da jednostavno bude tu za mene ili da nesto malo i nauci o svemu sta ce se dogadat. Prepustam to njemu :)

U St se samo placa 100 kn za onu zastitnu opremu i to je sve, imas na webu, bas gledala neki dan, to je jedini uvjet za pratnju.

regica123 mi ne da se pratimo u dan po terminu i spolu, nego mi je i pregled tocno kad i tebi, 3.1. :D jedino mi je anomaly radila vec prije na proslom pregledu, kad sam bila 18+0. Boze koje uzbudenje, ja bi da je svaki put anomaly, da je sta duze gledam na onom ekrancicu hihihi
    Meni je trbuh vec poprilicno konkretan zadnjih par tjedana, i moram priznat da se to poklopilo sa nekim mojim unutarnjim mirom isto. Kao da mi je trebalo svo to vrijeme da prihvatim sta se dogada i da je zapravo. I tek sad kuzim koliko sam bila pod stresom u prvom tromjesecjua sve kao kul sam, nije nista

Wow stvarno smo uskladjene 🥰 vidim da ti pise 20+2, meni po aplikaciji 20+1, a termin 9.5...pa mi jedino taj dan nije jasan hahah 😊
    Jeste vi smislili vec ime? Mi se nikako dogovorit 😂

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

• regica123
    22. Prosinac 2022. 19:45

Ok krivo sam napisala, jesam 22+2 hahah, nego nekidan ti je pisalo da si dan ispred mene, a znam da me zacudilo jer je 9.5.termin, okej zbunjena sam hahahah...zanemari 😅😅😂😂
    Ugl znaci placa se nepostojeci tecaj, hahahaha...ne mogu sebi doc 😅 kako nas kradu to je cudo
    Marija tebi je anomaly trebao vec biti? Mozda ti je odradjen da nisi ni znala? To je samo malo duzi i detaljniji pregled

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

Rose.
    22. Prosinac 2022. 20:05

Marija.1994

regica123

Ok krivo sam napisala, jesam 22+2 hahah, nego nekidan ti je pisalo da si dan ispred mene, a znam da me zacudilo jer je 9.5.termin, okej zbunjena sam hahahah…zanemari 😅😅😂😂
    Ugl znaci placa se nepostojeci tecaj, hahahaha…ne mogu sebi doc 😅 kako nas kradu to je cudo
    Marija tebi je anomaly trebao vec biti? Mozda ti je odradjen da nisi ni znala? To je samo malo duzi i detaljniji pregled

A da moguce onda prosli put kada mi je mjerio i cerviks, to se sjecam da je bio najduzi od svih pregleda, tad mi je radio uzv vaginalno i kasnije jos preko trbuha i sve mjere govorio.

Moguće onda ako je mjere sve govorio, to će biti to. Meni također nikad nije naglasio do sad u trudnoćama baš da radi anomaly, u prve dvi trudnoće nisam posebno ni pratila forume ni ništa pa nisam ni znala kad što ide s koliko tjedana, bitno mi je bilo da je sve u redu i to je to 😅  

kk1109
    22. Prosinac 2022. 20:15

Evo mi obavili pregled, sve je oke, nastavljamo mirovanje i dalje da tako i ostane :) 
    Bebac raste skrooz, kaze stize nam bucko...ima kilu i 700 (odgovara 31+5).
    Ja u zadnjih mjesec dana nisam dobila ni kilu tako da se pripremam na blaganske delicije 😅

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

Rose.
    22. Prosinac 2022. 20:18

kk1109

Evo mi obavili pregled, sve je oke, nastavljamo mirovanje i dalje da tako i ostane :)
    Bebac raste skrooz, kaze stize nam bucko…ima kilu i 700 (odgovara 31+5).
    Ja u zadnjih mjesec dana nisam dobila ni kilu tako da se pripremam na blaganske delicije 😅

Praaavi bebač Bogu hvala 😃 
    Uživaj u blagdanima i papaj bez grižnje savjesti 😘😘 

Rose.
    22. Prosinac 2022. 20:19

Marija.1994

Rose.

Marija.1994

regica123

Ok krivo sam napisala, jesam 22+2 hahah, nego nekidan ti je pisalo da si dan ispred mene, a znam da me zacudilo jer je 9.5.termin, okej zbunjena sam hahahah…zanemari 😅😅😂😂
    Ugl znaci placa se nepostojeci tecaj, hahahaha…ne mogu sebi doc 😅 kako nas kradu to je cudo

A da moguce onda prosli put kada mi je mjerio i cerviks, to se sjecam da je bio najduzi od svih pregleda, tad mi je radio uzv vaginalno i kasnije jos preko trbuha i sve mjere govorio.

Moguće onda ako je mjere sve govorio, to će biti to. Meni također nikad nije naglasio do sad u trudnoćama baš da radi anomaly, u prve dvi trudnoće nisam posebno ni pratila forume ni ništa pa nisam ni znala kad što ide s koliko tjedana, bitno mi je bilo da je sve u redu i to je to 😅

E pa da, tocno to. Da bebica napreduje i ja sretna. 🤗😁

To je najbitnije 🥰

montenegrina
    22. Prosinac 2022. 21:54

Cao cure,pratim vas povremeno ali se nisam ukljucivala puno.Naime,danas sam bila kod dr na kontroli,19+3.Dr je rekao da je sve u redu,ali je napomenuo da moramo da pratimo velicinu bubrega jer je uocio dilataciju oba bubrega,na desnim oko 8 mm.Da li se neka od vas susrela sa tim ili cula nesto o tome.Citala sam da se dosta djece rodi sa tim,da to nije dijagnoza nego stanje i u najhorem slucaju se resava operacijom a u vecini sluvajeva se samo smanji ali me zanima da li imate iskustva sa tim?

• Ribica 33
    23. Prosinac 2022. 00:01

Večer, evo pregled prošao ok, kaže dr.curka ima oko 1400kg.28+1tt uredno napreduje, od sljedećeg tjedna moram počet zapisivati pokrete 3 puta na dan i to je manje više tj.sljedeci pregled 19.01.😊

MiniGirl
    23. Prosinac 2022. 10:32

kk1109

Bebac raste skrooz, kaze stize nam bucko…ima kilu i 700 (odgovara 31+5).

Drago mi je da lijepo raste i da je sve ok. Žao mi je da moras mirovati, ali bolje biti oprezan ako oni tako savjetuju. :)

MiniGirl
    23. Prosinac 2022. 10:35

Stuuuuudenticaaaaa

Mi bili jučer na pregledu. Ima već 2kg, kažem već jer je prije tri tjedna imala 1400kg. Prije je bila stalno na zadak, ali se očito okrenula (bez da sam osjetila i imala bolove) s glavom i nogicama je dolje, cijela je skvrčena hahaha. Odlično napreduje. Jučer smo bili 30+4, a prema mjerama odgovara za 32.tjedan. Nije ništa posebno rekla, samo da lijepo napreduje i upozorila me ukoliko budem imala kakve bolove ili čudne da neka idem odmah na hitnu, ne znam zašto al ok, nisam se zamarala time, možda me samo željela upozoriti da znam. I da, poslala me na kompletnu krvnu sliku. Ne znam da li je to praksa ili me šalje zbog mojih kilaža? Prije T sam imala 50kg, a sad imam 66, a ne vidi se na meni osim što sam se zaokružila u faci i obila u stomaku, sisi i guzi.

Mislim da salju standardno radit krvnu sliku u trećem tromjesecju. Svi ste nesto napredne s tjednima. Bit će tu beba vodenjaka :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.