Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose.
    22. Prosinac 2022. 09:10

Dobro jutro ☕️☕️
    Studentice kako je prošao pregled? 
    Ribica i kk1109, sretno danas, javite se 🥰🥰

• regica123
    22. Prosinac 2022. 15:55

smile123

Ma ja se vodim time kako je meni lakse kad sam u nesto upucena, mozda tako bude lakse i njemu. Ali na kraju ce on odlucit zeli li postupat po intuiciji i da jednostavno bude tu za mene ili da nesto malo i nauci o svemu sta ce se dogadat. Prepustam to njemu :)

U St se samo placa 100 kn za onu zastitnu opremu i to je sve, imas na webu, bas gledala neki dan, to je jedini uvjet za pratnju.

regica123 mi ne da se pratimo u dan po terminu i spolu, nego mi je i pregled tocno kad i tebi, 3.1. :D jedino mi je anomaly radila vec prije na proslom pregledu, kad sam bila 18+0. Boze koje uzbudenje, ja bi da je svaki put anomaly, da je sta duze gledam na onom ekrancicu hihihi
    Meni je trbuh vec poprilicno konkretan zadnjih par tjedana, i moram priznat da se to poklopilo sa nekim mojim unutarnjim mirom isto. Kao da mi je trebalo svo to vrijeme da prihvatim sta se dogada i da je zapravo. I tek sad kuzim koliko sam bila pod stresom u prvom tromjesecjua sve kao kul sam, nije nista

Wow stvarno smo uskladjene 🥰 vidim da ti pise 20+2, meni po aplikaciji 20+1, a termin 9.5...pa mi jedino taj dan nije jasan hahah 😊
    Jeste vi smislili vec ime? Mi se nikako dogovorit 😂

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

• regica123
    22. Prosinac 2022. 19:45

Ok krivo sam napisala, jesam 22+2 hahah, nego nekidan ti je pisalo da si dan ispred mene, a znam da me zacudilo jer je 9.5.termin, okej zbunjena sam hahahah...zanemari 😅😅😂😂
    Ugl znaci placa se nepostojeci tecaj, hahahaha...ne mogu sebi doc 😅 kako nas kradu to je cudo
    Marija tebi je anomaly trebao vec biti? Mozda ti je odradjen da nisi ni znala? To je samo malo duzi i detaljniji pregled

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

Rose.
    22. Prosinac 2022. 20:05

Marija.1994

regica123

Ok krivo sam napisala, jesam 22+2 hahah, nego nekidan ti je pisalo da si dan ispred mene, a znam da me zacudilo jer je 9.5.termin, okej zbunjena sam hahahah…zanemari 😅😅😂😂
    Ugl znaci placa se nepostojeci tecaj, hahahaha…ne mogu sebi doc 😅 kako nas kradu to je cudo
    Marija tebi je anomaly trebao vec biti? Mozda ti je odradjen da nisi ni znala? To je samo malo duzi i detaljniji pregled

A da moguce onda prosli put kada mi je mjerio i cerviks, to se sjecam da je bio najduzi od svih pregleda, tad mi je radio uzv vaginalno i kasnije jos preko trbuha i sve mjere govorio.

Moguće onda ako je mjere sve govorio, to će biti to. Meni također nikad nije naglasio do sad u trudnoćama baš da radi anomaly, u prve dvi trudnoće nisam posebno ni pratila forume ni ništa pa nisam ni znala kad što ide s koliko tjedana, bitno mi je bilo da je sve u redu i to je to 😅  

kk1109
    22. Prosinac 2022. 20:15

Evo mi obavili pregled, sve je oke, nastavljamo mirovanje i dalje da tako i ostane :) 
    Bebac raste skrooz, kaze stize nam bucko...ima kilu i 700 (odgovara 31+5).
    Ja u zadnjih mjesec dana nisam dobila ni kilu tako da se pripremam na blaganske delicije 😅

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

Rose.
    22. Prosinac 2022. 20:18

kk1109

Evo mi obavili pregled, sve je oke, nastavljamo mirovanje i dalje da tako i ostane :)
    Bebac raste skrooz, kaze stize nam bucko…ima kilu i 700 (odgovara 31+5).
    Ja u zadnjih mjesec dana nisam dobila ni kilu tako da se pripremam na blaganske delicije 😅

Praaavi bebač Bogu hvala 😃 
    Uživaj u blagdanima i papaj bez grižnje savjesti 😘😘 

Rose.
    22. Prosinac 2022. 20:19

Marija.1994

Rose.

Marija.1994

regica123

Ok krivo sam napisala, jesam 22+2 hahah, nego nekidan ti je pisalo da si dan ispred mene, a znam da me zacudilo jer je 9.5.termin, okej zbunjena sam hahahah…zanemari 😅😅😂😂
    Ugl znaci placa se nepostojeci tecaj, hahahaha…ne mogu sebi doc 😅 kako nas kradu to je cudo

A da moguce onda prosli put kada mi je mjerio i cerviks, to se sjecam da je bio najduzi od svih pregleda, tad mi je radio uzv vaginalno i kasnije jos preko trbuha i sve mjere govorio.

Moguće onda ako je mjere sve govorio, to će biti to. Meni također nikad nije naglasio do sad u trudnoćama baš da radi anomaly, u prve dvi trudnoće nisam posebno ni pratila forume ni ništa pa nisam ni znala kad što ide s koliko tjedana, bitno mi je bilo da je sve u redu i to je to 😅

E pa da, tocno to. Da bebica napreduje i ja sretna. 🤗😁

To je najbitnije 🥰

montenegrina
    22. Prosinac 2022. 21:54

Cao cure,pratim vas povremeno ali se nisam ukljucivala puno.Naime,danas sam bila kod dr na kontroli,19+3.Dr je rekao da je sve u redu,ali je napomenuo da moramo da pratimo velicinu bubrega jer je uocio dilataciju oba bubrega,na desnim oko 8 mm.Da li se neka od vas susrela sa tim ili cula nesto o tome.Citala sam da se dosta djece rodi sa tim,da to nije dijagnoza nego stanje i u najhorem slucaju se resava operacijom a u vecini sluvajeva se samo smanji ali me zanima da li imate iskustva sa tim?

• Ribica 33
    23. Prosinac 2022. 00:01

Večer, evo pregled prošao ok, kaže dr.curka ima oko 1400kg.28+1tt uredno napreduje, od sljedećeg tjedna moram počet zapisivati pokrete 3 puta na dan i to je manje više tj.sljedeci pregled 19.01.😊

MiniGirl
    23. Prosinac 2022. 10:32

kk1109

Bebac raste skrooz, kaze stize nam bucko…ima kilu i 700 (odgovara 31+5).

Drago mi je da lijepo raste i da je sve ok. Žao mi je da moras mirovati, ali bolje biti oprezan ako oni tako savjetuju. :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.