Ja i moj trudnicki mozak 😁 sjetila sam se šta sam jos htjela komentirati s popisa...
Kreme za guzu - mi koristimo i dalje pavlovicevu. Par puta sam koristila sudocrem. Def nije za koristiti svaki dan, ali je znala pomoći.
Ovo pravilo prvo presvuci pa nahrani bebu - ja to nisam tako radila. Ja bih ju uvijek prvo nahranila pa kasnije presvlacila jer se dosta često pokakala za vrijeme jela ili odmah nakon. Naravno ako bih primjetila da je kakala, onda bih ju presvukla pa isla hraniti ili zabaviti ako nije vrijeme jela, ali def ju nisam prvo presvlacila pa hranila uvijek. Tako da ne kužim čemu takvo pisano pravilo 😁
Lista pregleda za ovaj tjedan
21.12 Studentica
22.12 Ribica 33
Javite ako sam koga zaboravila.
Super mi je popis i komentari iskusnih mama. Puno znaci nama neiskusnima. Moram priznat da sam se malo sokirala kad sam vidjela popis i koliko toga nemam ali planiram iza nove godine krenut u ozbiljnu kupnju. Imam ove velike stvari, ali nemam kozmetiku, robu.. Gdje ste uzimale obicne bodiće na preklop?
Nisam vidjela nosni aspirator na popisu.. Trebam li to i koji je najbolji?
Bubamaza moras mirovat jer je cerviks na 30 ili jer je uloziv?
Imaš na H&M bodice na preklop, meni su njihove stvari super za bebicu. Nekoliko ih bude u paketu i materijal je odličan, većinu robice sam od tamo naručivala, a imaš i na nextu.
Nosni aspirator mi imamo nastavak za usisavač, u početku nam nije trebao, dovoljna je bila ona mala pumpica sto imaš uzeti u dm-u, ručna (to kažem jer nisu bili tako mali prehladeni) , a onda poslije smo koristili samo ovaj nastavak za usisavač, puno mama kaže da ga se boji koristiti jer misli da je prejak, ali nama je to super, usisavač ima onaj regulator pa s njim pojačavamo / smanjujemo jačinu. Nije to tako jaki usis… dosta mame hvale i nosibo, s tim da je on nekih 1000 kn. Al nama je ovaj super od 100 kn za usisavač.
Pozdrav drage trudnice, moj porod je prosao i na kraju je zavrsio carskim pa prodajem ako netko treba dianatal neotvorene gelove 2 komada po 5 ml. Javite se na mail plavetniloneba9@gmail.com ako nekome treba :)
Hvala svima na dijeljenju popisa i iskustvima, moram priznati da sam do sad par puta pokušala na internetu pohvatati što mi sve treba ali bi brzo odustala jer mi je bilo previše informacija. Ovo je dosta koncizno i puno jasnije, hvala
Inače, jel itko u ovim tjednima osjeća neke pomake i bolove u zdjelici? Zadnjih dana osjećam onaj "začetak" išijasa. Redovito vježbam pa ne znam točno što da promijenim da izbjegnem ovo. Manje sjedenja ne mogu jer moram radit. Što vama djeluje? Padaju mi na pamet češće šetnje, više kretanja u tom smislu?
Hvala svima na dijeljenju popisa i iskustvima, moram priznati da sam do sad par puta pokušala na internetu pohvatati što mi sve treba ali bi brzo odustala jer mi je bilo previše informacija. Ovo je dosta koncizno i puno jasnije, hvala
Inače, jel itko u ovim tjednima osjeća neke pomake i bolove u zdjelici? Zadnjih dana osjećam onaj "začetak" išijasa. Redovito vježbam pa ne znam točno što da promijenim da izbjegnem ovo. Manje sjedenja ne mogu jer moram radit. Što vama djeluje? Padaju mi na pamet češće šetnje, više kretanja u tom smislu?
Osjecam to vec jako dugo i skroz je normalno. Ginekolog mi je rekao da mogu vjezbati i paziti na drzanje, ali da ne postoji nacin da izbjegnem i zaustavim bolove jer se jednostavno zdjelica priprema na porod i zglobovi se opustaju.
Tjelovjezba mi pomaze, a od previse setanja mi zna biti gore.
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32
👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana
07/2022 ➕
03/2023 N💕
21.12 Studentica
22.12 Ribica 33
Super mi je popis i komentari iskusnih mama. Puno znaci nama neiskusnima. Moram priznat da sam se malo sokirala kad sam vidjela popis i koliko toga nemam ali planiram iza nove godine krenut u ozbiljnu kupnju. Imam ove velike stvari, ali nemam kozmetiku, robu.. Gdje ste uzimale obicne bodiće na preklop?
Bok cure, nadam se da ste dobroo, citam vas i pratim redovito...malo sam se povukla, okrenula pisanju diolomskog i Bozicu. Evo sad u 1 mjesecu lagano krecemo s kupnjom stvari za bebaca pa sam i to trazila hahah
Ja sam na strogom mirovanju (krevet-wc) jer mi je cerviks omeksan i uloziv, a imala sam porod u 4 mj i mali je veliki (imo je prije tj i pol kilu i 300cca pa stvara pritisak), kazu da nije bilo sveg prije nebi ni mirovala, primila sam deksice za pluca i sad cekamo jos koji tjedan😅
Imam pregled 22.12. pa me mozes stavit na popis.
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Ooo da, kad sam predugo na nogama i kad puno hodam, onda me zna uhvatiti… pomaze jedino odmaranje i ležanje…
21.12 Studentica
22.12 Ribica 33
Bok cure, nadam se da ste dobroo, citam vas i pratim redovito…malo sam se povukla, okrenula pisanju diolomskog i Bozicu. Evo sad u 1 mjesecu lagano krecemo s kupnjom stvari za bebaca pa sam i to trazila hahah
Ja sam na strogom mirovanju (krevet-wc) jer mi je cerviks omeksan i uloziv, a imala sam porod u 4 mj i mali je veliki (imo je prije tj i pol kilu i 300cca pa stvara pritisak), kazu da nije bilo sveg prije nebi ni mirovala, primila sam deksice za pluca i sad cekamo jos koji tjedan😅
Imam pregled 22.12. pa me mozes stavit na popis.
Izdržite u komadu još koji tjedan, brzo će i to doći ♥️
Drago mi je da si se javila. Bit će sve dobro 😘😘
Mame koje su koristile bočice, dajte mi savjet, čitala sam dosta po forumima i što od savjeta oko sebe što čitanjem sam se odlučila uzeti dr.browns bočice.
zanima me sad dali uzeti staklenu? plastičnu?
Skužila sam jedino da se bebama manje težine i prijevremenoj djeci daje na usko grlo (ispravite me ako griješim), a ako je beba rođena u terminu i normalne kilaže - široko grlo.
I da kad sam već pitala za dr.browns, što su se povukle iz prodaje ili? Našla na svega par stranica, nema više setova, niti staklenih bočica, ostale samo plastične. Sve piše da je rasprodano, nema na stanju….
Ako netko zna gdje ih mogu naći, pišite 🫣
Sortiraj odgovore
Najstariji