Upravo se i meni to desava .. neznam u kojem je polozaju bebač, Al imam osjecaj kao da nokticima ceprka skroz nisko i da ce svakog casa izac ..😊
Pregled imam 01.12., a dosta sam zabrinuta zadnjih dana jer sam u četvrtak izvanredno posjetila doktoricu radi sumljivog iscjetka . Čekam nalaz brisa i sva sam u panici 😞
Ajde vidim da nisam jedina da vas ima dosta, bit će da je to onda normalno, ne sjećam se da mi je u prijašnjim T bilo tako u ovim tjednima pa me baš začudilo.
Držim fige da se nije bakterija kakva nakacila 🤞🏻
I moja je stalno jako nisko, ali cijelo vrijeme, nikada nisu bili oko pupka ili vise udarci.
Na zadnja dva pregleda je bila bas jaaako nisko, doslovno je sjedila na cerviksu, cak je doktor morao neke mjere vaginalnim UZVom gledat jer je bila prenisko .
Na iducem pregledu ce vidjeti je li se imalo dignula i koliki pritisak radi na cerviks sada s vecom tezinom pa ce prema tome odrediti mogu li nastaviti normalno s aktivnostima ili moram opet mirovati. Na zadnjem pregledu je vec bio omeksan cerviks pa se nadam da se nije nista dodatno mijenjalo.
Nadam se da će biti sve ok na idućem pregledu i da se podigla, da možeš normalno nastaviti s aktivnostima 🤞🏻😘
Akane super za nalaze!
Mi nemamo skoro nista od opreme i ovaj vikend bi se trebali bacit u shopping. Idemo do Ikee pogledat krevetic, komodu i ne znam sto bih s kolicima. Studentice hvala na savjetu, pogledat cu u tim centrima.
Moram priznat da sam malkice zabrinuta zadnja dva dana jer sam navikla da beba puno i snazno lupa, a zadnja dva dana tu i tamo nesto osjetim. Trebam li se zabrinuti ili i ona smije imati dane kad je umorna?Jeste bili u shopingu? Jesi našla sto? Ima još i bubamara uz Magic baby i baby centar.
Sto se tiče udaraca, ni meni svaki dan nije preaktivna, mislim da to nije ništa zabrinjavajuće.Pa na kraju sam svasta kupila. U Ikei smo uzeli krevetic, mini komodu, podlogu za presvlacenje, madrac i navlaku za madrac. A u magic baby uzeli kolica na akciji Joie 3 u 1. Valjda će bit ok ta kolica, to mi je bilo najteže za odlucit.
Meni je 2 dana bila ful nisko i onda se opet preokrenula i sad lupa gore. Vidim da ima vise cura kojima bebe lupaju nisko. Nadam se da će se i vama preokrenut da ne skacu stalno po cerviksu.
Rose kakvi bolovi su bili? Kao grcevi ili probadajuce?
SIA nadam se da ce doci uredni nalazi.
Odlično, lijepo ste se opremili. Bravo. Nemam iskustva sa joie kolicima, ali sjedalica njihova je top👍🏻
bolovi baš kao trud, ne probadanje, al onaj početni lagani, ne oni kasnije 😅 cure koje su prošle trudove znat ćete o čemu pričam, onako kao menstrualna bol, kad te zgrči. Al Ajde jučer sam malo vise odmarala, pa se nije ponavljalo.
I mene zna lupat po mjehuru, tu i tamo je udario cerviks i baas je nekako neugodan osjecaj 😳
Bila sam i ja na uzv i tad je bio okrenut na zadak pa mi je bilo jasno zasto je tako nisko lupao. Zna se desit tu i damo ali hvala Bogu u zadnje vrijeme rijetko, osjetim ga svugdje, najmanne dole.
DaMa, nadam se da se cerviks nije promjenio od zadnjeg pregleda🤞…jesu ti rekli koliki je i kojeg oblika?
On je super duzine, cak i duzi nego ocekivano (40 i nes) i T je oblika 💪 Zato i mogu sve normalno raditi, samo pratimo malo cesce da na vrijeme reagiramo ako dodje do promjena :)
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Cure mislite li da je glukoza 5.1 poviseno?
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Bok cure...
Evo da se javim.
Završila sam u bolnici, u ponedjeljak ujutro sam imala krvarenje te sam otišla na hitnu. Zadržali su me na mirovanju. Posteljica mi je marginalno na ušću.
Krvarenje hvala Bogu nemam više, ali ostajem do daljnjeg u bolnici.
Baš sam zabrinuta, ali se nadam da će biti sve dobro.
😞
Bok cure…
Evo da se javim.
Završila sam u bolnici, u ponedjeljak ujutro sam imala krvarenje te sam otišla na hitnu. Zadržali su me na mirovanju. Posteljica mi je marginalno na ušću.
😞
Bit će sve dobro, misli na bebicu i nemoj se puno živcirati 🥰
Bok cure…
Evo da se javim.
😞
Držim fige da sve prođe u redu 🤗 vjerujem da je tesko , al bitno da si pod nadzorom . ❤️
Bok cure…
Evo da se javim.
😞
Saljem zagrljaj i vjerujem da ce sve biti u redu ❤
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Sortiraj odgovore
Najstariji