Bokic, evo da se i ja pridruzim ovdje posto sam nova.
Trenutno smo 18+4 sa curicom.
Kako ste vi? Kako su bebe?
Ako slucajno ima koja imena za curice slobodno predlozi 😁
Meni je rekao sa 13 tjedana da misli da je curica. Na sljedecim pregledima mi je uvijek potvrdio da je curica. Rekao je da je 99% siguran posto je na par pregleda bilo da je curica. I naravno kao svaka buduca mama da sam morala odmah kupiti nesto za curicu😅
Dobrodosla 😁🥰
Nase opcije su bile Nikol, Noemi, Kiara i Mila, a jako lijepo mi je i Mia.
Volim imena koja nisu skroz uobicajena pa su mi ovo bili favoriti :)
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Cure super za uredne nalaze 🍀🙏🏼
Jozefina, dobrodošla 😘 Ja se moram požaliti na užasan svrbež po cijelom tijelu, toliko da sam se skoro do krvi rascesala…
I št je najgore, čitam o kolestazi i svemu i ježim se toga. Doslovce od tabana, nogu, trbuha, leđa, dlanova, ruku, sve me češe…
Ne mogu reći da mi je suha koža inače pa da me sad odjednom od toga češe, tako da ne znam od čega bi moglo biti.
Svakako ako se nastavi preko vikenda, zvat cu gin u pon da ga pitam za savjet, a do tad pokusat ublažit s nečim, proguglat malo što se smije, što ne… 😬
Ako koja ima kakav savjet slobodno pišite. Nadam se da je vama bolje započeo vikend, i da uživate 🥰
Super sto si dosla i na ovu temu, mi smo se vec cule u grupi s hematomima ☺ nadam se da je po pitanju toga sve u redu. I drago mi je da je sve vise cura koje su mi malo blize po tjednima 🥰 ja sam 17+4
I ja nosim curicu, nase opcije za sada su Laura, Lana, Elena i Jelena... ali jos nista nije odluceno i sigurno ce biti jos opcija imena ☺
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Jesu li vama naglasili kada ce radit anomaly scan? Sad mi je pregled u utorak kad cu biti 18+0 i bas me zanima hoce mi tad radit anomaly ili ne... a nekako mi se cini da ide Bozic i praznici i da cu onda na iducem pregledu prijeci tad 22.tjedan ako bude cekao, a sa 18 mi se cini prerano za anomaly? Nemam pojma
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Jesu li vama naglasili kada ce radit anomaly scan? Sad mi je pregled u utorak kad cu biti 18+0 i bas me zanima hoce mi tad radit anomaly ili ne… a nekako mi se cini da ide Bozic i praznici i da cu onda na iducem pregledu prijeci tad 22.tjedan ako bude cekao, a sa 18 mi se cini prerano za anomaly? Nemam pojma
Rekao mi je da ce biti anomaly. Moguce da ce ti raditi na pregledu nakon bozica, meni je radio s 22+0, a sestri ce zbog praznika isto raditi s toliko tjedana. Rekao je da je to ok jer ionako svaki put na pregledu pogleda sve sto gleda i na anomalyu i vidio bi da nes nije ok.
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Pozdrav trudnice,☺️ drzim vam fige da sve bude super do kraja termina.☺️
Imam problemcic malo veci.. jese koja trudnica susrela sa hidronefrozom i kako ste uspjele obavit urinokulturu?
Ja nespavam po noci kako treba i dizem se svako malo tako da sam ocajna vise ponavljat nalaze.😐 Svaka cast onoj koja nemora na wc svakih 20 min😅
Hvala na savijetu☺️
AnaVi90 i Studentica sretno danas na pregledima! 🙏🤗
Hej...ja ne idem danas, odgođeno mi je zbog bolnice prošli tjedan. U petak sam puštena kući na mirovanje, pa je danas zovem za dogovor oko kontrole. 🥺
Studentice super da napreduje curka. Bit ce sve dobro do kraja. 🤞🏼🤗
AnaVi90 nadam se da je sve ok, samo odmaraj. 😊 Koliko si sad tjedana?
17 (16+3), i ja se nadam da je ok. Krvarenje je hvala Bogu prestalo baš brzo, dobila sam terapiju utrogestanom 3x1 pa će valjda biti ok. Nadam se da ću dobiti neki skoriji termin za kontrolu...
Sortiraj odgovore
Najstariji