Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • regica123
    26. Studeni 2022. 23:32

kk1109

regica123

Mame i buduce mame, kako ste?
    Uskoro su nam vecinom svima pregledi, jos malo vise od tj dana 🙈 jel se i vi tome veselite ko i ja? Ja doslovno odbrojavam

Sretno svim curama na pregledimaaa, nadam se da cete dobit lijepe slikice i lijepo vidjet svoje bebce 🤗🤗❤️
    Mene mozes zapisat 08.12.🤗

Ma i moj je samo dva dana prije tvog, nego ga cekam vec dugo pa..ovo mi je prvi put da me narucia tek nakon 4tj pa mi je bilo ufff ko ce docekat, al evo sad se primice..
    Bebanomoje blago ti se..ja jos uvijek iscekujem i doslovno zivim od pregleda do pregleda

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

• DaMa_21
    27. Studeni 2022. 01:56

Mene mozes zaposat za 8.12. isto :)
    U pocetku sam zivjela za pregleda i isto zivjela od pregleda do pregleda, ali sada je to icekivanje i uzbudjenje nestalo 🙈 Cak bi voljela da su mi rijedje pregledi, ali moram svaka 2-3tj.
    Osjetim ju cijeli dan svaki dan tako da sam mirna i opcenito imam dojam da je sve u redu pa vise nema tog iscekivanja pregleda :)

MiniGirl
    27. Studeni 2022. 10:00

DaMa hvala na savjetu. Nisam zvala ginekologa na kraju, a beba se odlucila premjestit nekako vise gore prema rebrima i izlupat me pa sam zadovoljna. Cini mi se da ju bolje osjetim kad lupa gore nego dolje. 
    Ja sam ok s pregledima dok god ona lupa, prije toga nikako ih docekati. Iako, sve mi je novo pa na svakom pregledu razmisljam hoce li sve biti ok. 
    Sretno svima na pregledima! Ne znam je li netko ovaj tjedan ili tek sljedeci?

Rose.
    27. Studeni 2022. 12:57

MiniGirl

Akane super za nalaze!
    Mi nemamo skoro nista od opreme i ovaj vikend bi se trebali bacit u shopping. Idemo do Ikee pogledat krevetic, komodu i ne znam sto bih s kolicima. Studentice hvala na savjetu, pogledat cu u tim centrima.
    Moram priznat da sam malkice zabrinuta zadnja dva dana jer sam navikla da beba puno i snazno lupa, a zadnja dva dana tu i tamo nesto osjetim. Trebam li se zabrinuti ili i ona smije imati dane kad je umorna?

Jeste bili u shopingu? Jesi našla sto? Ima još i bubamara uz Magic baby i baby centar.
    Sto se tiče udaraca, ni meni svaki dan nije preaktivna, mislim da to nije ništa zabrinjavajuće. 

Rose.
    27. Studeni 2022. 12:58

regica123

Mame i buduce mame, kako ste?
    Uskoro su nam vecinom svima pregledi, jos malo vise od tj dana 🙈 jel se i vi tome veselite ko i ja? Ja doslovno odbrojavam

Moj je pregled 12.12, do tad moram obaviti ogtt i vaditi krv za endokrinologa… malo se teško izorganizirati, nadam se da ću uspjeti sve 😅

Rose.
    27. Studeni 2022. 13:01

Ja sam se sinoc malo bila zabrinula, ne znam kako je trenutno bebač okrenut, ali tako me nisko lupao, kao da rovari dole skroz nisko… i dva puta me zabolilo onako lagano kao trudovi nekakvi. Nisu obične bh kontrakcije jer je bilo popraćeno s bolom… danas mi se to jednom dogodilo… nadam se samo da se ništa dole ne mijenja…

• SiA
    27. Studeni 2022. 18:21

Upravo se i meni to desava .. neznam u kojem je polozaju bebač, Al imam osjecaj kao da nokticima ceprka skroz nisko i da ce svakog casa izac ..😊 
    Pregled imam 01.12., a dosta sam zabrinuta zadnjih dana jer sam u četvrtak izvanredno posjetila doktoricu radi sumljivog iscjetka . Čekam nalaz brisa i sva sam u panici 😞 

• DaMa_21
    27. Studeni 2022. 20:32

I moja je stalno jako nisko, ali cijelo vrijeme, nikada nisu bili oko pupka ili vise udarci.
    Na zadnja dva pregleda je bila bas jaaako nisko, doslovno je sjedila na cerviksu, cak je doktor morao neke mjere vaginalnim UZVom gledat jer je bila prenisko .
    Na iducem pregledu ce vidjeti je li se imalo dignula i koliki pritisak radi na cerviks sada s vecom tezinom pa ce prema tome odrediti mogu li nastaviti normalno s aktivnostima ili moram opet mirovati. Na zadnjem pregledu je vec bio omeksan cerviks pa se nadam da se nije nista dodatno mijenjalo. 

MiniGirl
    28. Studeni 2022. 00:14

Rose.

MiniGirl

Akane super za nalaze!
    Mi nemamo skoro nista od opreme i ovaj vikend bi se trebali bacit u shopping. Idemo do Ikee pogledat krevetic, komodu i ne znam sto bih s kolicima. Studentice hvala na savjetu, pogledat cu u tim centrima.
    Moram priznat da sam malkice zabrinuta zadnja dva dana jer sam navikla da beba puno i snazno lupa, a zadnja dva dana tu i tamo nesto osjetim. Trebam li se zabrinuti ili i ona smije imati dane kad je umorna?

Jeste bili u shopingu? Jesi našla sto? Ima još i bubamara uz Magic baby i baby centar.
    Sto se tiče udaraca, ni meni svaki dan nije preaktivna, mislim da to nije ništa zabrinjavajuće.

Pa na kraju sam svasta kupila. U Ikei smo uzeli krevetic, mini komodu, podlogu za presvlacenje, madrac i navlaku za madrac. A u magic baby uzeli kolica na akciji Joie 3 u 1. Valjda će bit ok ta kolica, to mi je bilo najteže za odlucit.
    Meni je 2 dana bila ful nisko i onda se opet preokrenula i sad lupa gore. Vidim da ima vise cura kojima bebe lupaju nisko. Nadam se da će se i vama preokrenut da ne skacu stalno po cerviksu. 
    Rose kakvi bolovi su bili? Kao grcevi ili probadajuce?
    SIA nadam se da ce doci uredni nalazi.

kk1109
    28. Studeni 2022. 00:15

I mene zna lupat po mjehuru, tu i tamo je udario cerviks i baas je nekako neugodan osjecaj 😳
    Bila sam i ja na uzv i tad je bio okrenut na zadak pa mi je bilo jasno zasto je tako nisko lupao. Zna se desit tu i damo ali hvala Bogu u zadnje vrijeme rijetko, osjetim ga svugdje, najmanne dole. 
    DaMa, nadam se da se cerviks nije promjenio od zadnjeg pregleda🤞...jesu ti rekli koliki je i kojeg oblika? 

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.