Pozdrav, ja vas barem uspijem nekako popratiti, pisati baš nemam vremena. Kraj godine u građevini je strava, radim po 12sati dnevno. Treba naravno stići i ostale stvari. Uglavnom do 9 navečer zaspim na kauču, pa onda ne mogu zaspat u krevetu, pa me onda probudi za pišanje oko 4:30 😮💨
Iscrpljena sam žešće, a treba izdržat još mjesec dana. Vidim vi se lagano pripremate, ja HB imam sve osim krevetića, a to ćeno nabavljat tamo negdje ne znam kad 😅
Krenuli smo i s renovacijom kuće, tako da je veselo.
Kad legnem u krevet malo zdrmam trbuh da se malac javi, pa me to veseli 🥰
Došli su mi nalazi i briseva i krvne grupe, sve je uredno 💪
Toliko od mene, uživajte i mazite bušice 🥰
Pozdrav, ja vas barem uspijem nekako popratiti, pisati baš nemam vremena. Kraj godine u građevini je strava, radim po 12sati dnevno. Treba naravno stići i ostale stvari. Uglavnom do 9 navečer zaspim na kauču, pa onda ne mogu zaspat u krevetu, pa me onda probudi za pišanje oko 4:30 😮💨
Iscrpljena sam žešće, a treba izdržat još mjesec dana. Vidim vi se lagano pripremate, ja HB imam sve osim krevetića, a to ćeno nabavljat tamo negdje ne znam kad 😅
Toliko od mene, uživajte i mazite bušice 🥰
Ti ga vec osjecas? Ja sam samo 2 dana manje od tebe i jos ne osjecam bebicu :/ sad se malo brinem
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Ne brini, to je individualno. Ni ja ju tad jos nisam osjecala a sad lupa 0-24.
Kod prve trudnoce je normalno da malo kasnije osjetimo 😁
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Toliko od mene, uživajte i mazite bušice 🥰Ti ga vec osjecas? Ja sam samo 2 dana manje od tebe i jos ne osjecam bebicu :/ sad se malo brinem
Lagano, ko leptirići. Ali meni je ovo treći beban pa se osjeti ranije. U prvoj trudnoći je negdje oko 20og tjedna... +/-
Toliko od mene, uživajte i mazite bušice 🥰Odlicno da je sve uredno od nalaza 🙏 samo neka se tako nastavi i bebac raste 😊
Regice ni ja jos ne osjecam pokrete, a 18 tjedana sam, samo tu i tamo kao kruljenje. Kao sto DaMa kaze kod prve trudnoce se javlja nesto kasnije, ja svejedno tu i tamo prodem s prstima po trbuhu, ko zna mozda se javi uskoro. 🙂
Valjda ce nam se javiti brzo nasi bebaci..ko zna koliko oni udaraju, a mi ni ne kuzimo da su oni 🙈
👩🏻28❤🧔🏻32
Akane super za nalaze!
Mi nemamo skoro nista od opreme i ovaj vikend bi se trebali bacit u shopping. Idemo do Ikee pogledat krevetic, komodu i ne znam sto bih s kolicima. Studentice hvala na savjetu, pogledat cu u tim centrima.
Moram priznat da sam malkice zabrinuta zadnja dva dana jer sam navikla da beba puno i snazno lupa, a zadnja dva dana tu i tamo nesto osjetim. Trebam li se zabrinuti ili i ona smije imati dane kad je umorna?
Akane super za nalaze!
Mi nemamo skoro nista od opreme i ovaj vikend bi se trebali bacit u shopping. Idemo do Ikee pogledat krevetic, komodu i ne znam sto bih s kolicima. Studentice hvala na savjetu, pogledat cu u tim centrima.
Moram priznat da sam malkice zabrinuta zadnja dva dana jer sam navikla da beba puno i snazno lupa, a zadnja dva dana tu i tamo nesto osjetim. Trebam li se zabrinuti ili i ona smije imati dane kad je umorna?
Moze imati dane kad je mirnija, bas sam nedavno i ja se tako zabrinula i bila na rubu da odem na hitnu. Ginekolog mi je onda rekao da i bebe inaju bolje i losije dane i da su nekad jace aktivne a nekad manje, a i ovisi gdje se namjeste taj dan mozemo ih jace ili slabije osjetiti. Bitno je da ih osjetimo 😁
Ako se brines probaj nazvati svog ginekologa pa provjeriti s njim.
Sto se tice kolica, slazem se s ovim sto je Studentica napisala, kreni od karakteristika koje su ti bitne na kolicima pa prema tome gledaj koja kolica vam odgovaraju i gdje ih ima.
Na instagramu i fejsu imas profil Strollerica - zena je isprobala hrpu kolica i bavi se time, mozes se njoj javiti i onda ti ona prema tvojim potrebama i budzetu preporuci kolica koja bi ti mogla odgovarati :)
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Mame i buduce mame, kako ste?
Uskoro su nam vecinom svima pregledi, jos malo vise od tj dana 🙈 jel se i vi tome veselite ko i ja? Ja doslovno odbrojavam
👩🏻28❤🧔🏻32
Ja danas gledam kalendar i govorim muzu - aha, u utorak imam pregled, to ne smijem zaboraviti 🙈 stvarno mi vrijeme leti, ovaj 11 mj mi je skroz u magli kako je proletio... u prvoj trudnoći stvarno nije bilo ovako, isto sam odbrojavala dane pa mi je to sad super, manje se brinem oko svega 😅
Mame i buduce mame, kako ste?
Uskoro su nam vecinom svima pregledi, jos malo vise od tj dana 🙈 jel se i vi tome veselite ko i ja? Ja doslovno odbrojavam
Sretno svim curama na pregledimaaa, nadam se da cete dobit lijepe slikice i lijepo vidjet svoje bebce 🤗🤗❤️
Mene mozes zapisat 08.12.🤗
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji