Pozdrav, ja vas barem uspijem nekako popratiti, pisati baš nemam vremena. Kraj godine u građevini je strava, radim po 12sati dnevno. Treba naravno stići i ostale stvari. Uglavnom do 9 navečer zaspim na kauču, pa onda ne mogu zaspat u krevetu, pa me onda probudi za pišanje oko 4:30 😮💨
Iscrpljena sam žešće, a treba izdržat još mjesec dana. Vidim vi se lagano pripremate, ja HB imam sve osim krevetića, a to ćeno nabavljat tamo negdje ne znam kad 😅
Krenuli smo i s renovacijom kuće, tako da je veselo.
Kad legnem u krevet malo zdrmam trbuh da se malac javi, pa me to veseli 🥰
Došli su mi nalazi i briseva i krvne grupe, sve je uredno 💪
Toliko od mene, uživajte i mazite bušice 🥰
Ti ga vec osjecas? Ja sam samo 2 dana manje od tebe i jos ne osjecam bebicu :/ sad se malo brinem
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Ne brini, to je individualno. Ni ja ju tad jos nisam osjecala a sad lupa 0-24.
Kod prve trudnoce je normalno da malo kasnije osjetimo 😁
Pozdrav, ja vas barem uspijem nekako popratiti, pisati baš nemam vremena. Kraj godine u građevini je strava, radim po 12sati dnevno. Treba naravno stići i ostale stvari. Uglavnom do 9 navečer zaspim na kauču, pa onda ne mogu zaspat u krevetu, pa me onda probudi za pišanje oko 4:30 😮💨
Iscrpljena sam žešće, a treba izdržat još mjesec dana. Vidim vi se lagano pripremate, ja HB imam sve osim krevetića, a to ćeno nabavljat tamo negdje ne znam kad 😅
Ti ga vec osjecas? Ja sam samo 2 dana manje od tebe i jos ne osjecam bebicu :/ sad se malo brinem
Lagano, ko leptirići. Ali meni je ovo treći beban pa se osjeti ranije. U prvoj trudnoći je negdje oko 20og tjedna... +/-
Odlicno da je sve uredno od nalaza 🙏 samo neka se tako nastavi i bebac raste 😊
Regice ni ja jos ne osjecam pokrete, a 18 tjedana sam, samo tu i tamo kao kruljenje. Kao sto DaMa kaze kod prve trudnoce se javlja nesto kasnije, ja svejedno tu i tamo prodem s prstima po trbuhu, ko zna mozda se javi uskoro. 🙂
Valjda ce nam se javiti brzo nasi bebaci..ko zna koliko oni udaraju, a mi ni ne kuzimo da su oni 🙈
👩🏻28❤🧔🏻32
Akane super za nalaze!
Mi nemamo skoro nista od opreme i ovaj vikend bi se trebali bacit u shopping. Idemo do Ikee pogledat krevetic, komodu i ne znam sto bih s kolicima. Studentice hvala na savjetu, pogledat cu u tim centrima.
Moram priznat da sam malkice zabrinuta zadnja dva dana jer sam navikla da beba puno i snazno lupa, a zadnja dva dana tu i tamo nesto osjetim. Trebam li se zabrinuti ili i ona smije imati dane kad je umorna?
Akane super za nalaze!
Mi nemamo skoro nista od opreme i ovaj vikend bi se trebali bacit u shopping. Idemo do Ikee pogledat krevetic, komodu i ne znam sto bih s kolicima. Studentice hvala na savjetu, pogledat cu u tim centrima.
Moram priznat da sam malkice zabrinuta zadnja dva dana jer sam navikla da beba puno i snazno lupa, a zadnja dva dana tu i tamo nesto osjetim. Trebam li se zabrinuti ili i ona smije imati dane kad je umorna?
Moze imati dane kad je mirnija, bas sam nedavno i ja se tako zabrinula i bila na rubu da odem na hitnu. Ginekolog mi je onda rekao da i bebe inaju bolje i losije dane i da su nekad jace aktivne a nekad manje, a i ovisi gdje se namjeste taj dan mozemo ih jace ili slabije osjetiti. Bitno je da ih osjetimo 😁
Ako se brines probaj nazvati svog ginekologa pa provjeriti s njim.
Sto se tice kolica, slazem se s ovim sto je Studentica napisala, kreni od karakteristika koje su ti bitne na kolicima pa prema tome gledaj koja kolica vam odgovaraju i gdje ih ima.
Na instagramu i fejsu imas profil Strollerica - zena je isprobala hrpu kolica i bavi se time, mozes se njoj javiti i onda ti ona prema tvojim potrebama i budzetu preporuci kolica koja bi ti mogla odgovarati :)
Mame i buduce mame, kako ste?
Uskoro su nam vecinom svima pregledi, jos malo vise od tj dana 🙈 jel se i vi tome veselite ko i ja? Ja doslovno odbrojavam
👩🏻28❤🧔🏻32
Ja danas gledam kalendar i govorim muzu - aha, u utorak imam pregled, to ne smijem zaboraviti 🙈 stvarno mi vrijeme leti, ovaj 11 mj mi je skroz u magli kako je proletio... u prvoj trudnoći stvarno nije bilo ovako, isto sam odbrojavala dane pa mi je to sad super, manje se brinem oko svega 😅
Uskoro su nam vecinom svima pregledi, jos malo vise od tj dana 🙈 jel se i vi tome veselite ko i ja? Ja doslovno odbrojavam
Sretno svim curama na pregledimaaa, nadam se da cete dobit lijepe slikice i lijepo vidjet svoje bebce 🤗🤗❤️
Mene mozes zapisat 08.12.🤗
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Sretno svim curama na pregledimaaa, nadam se da cete dobit lijepe slikice i lijepo vidjet svoje bebce 🤗🤗❤️
Mene mozes zapisat 08.12.🤗
Ma i moj je samo dva dana prije tvog, nego ga cekam vec dugo pa..ovo mi je prvi put da me narucia tek nakon 4tj pa mi je bilo ufff ko ce docekat, al evo sad se primice..
Bebanomoje blago ti se..ja jos uvijek iscekujem i doslovno zivim od pregleda do pregleda
👩🏻28❤🧔🏻32
Sortiraj odgovore
Najstariji