Pozdrav svima, nije me dugo bilo Al vas uredno pratim, evo nas s pregleda 20tt sve je u redu, konačno sam saznala i spol , stiže nam cura🥰😍👣, ima oko 360grama.sljedeci pregled je 24.11.
Cestitam na curici 💕 i drago mi je da je sve ok 😁
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Dosli mi rezultati qualified testa, sve je ok 🥰
I da, saznala sam spol... iskreno iznenadila sam se bas - stize nam curica! ❤
Ne znam zasto ja mislila da je musko, imala bila neki osjecaj kad ono - cura, izgleda da i taj osjecaj moze prevarit 🙈
Joj jedva je cekam upoznat, jos samo 27 tjedana 😅🙏🏻❤
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
I da, saznala sam spol… iskreno iznenadila sam se bas - stize nam curica! ❤
Ne znam zasto ja mislila da je musko, imala bila neki osjecaj kad ono - cura, izgleda da i taj osjecaj moze prevarit 🙈
Joj jedva je cekam upoznat, jos samo 27 tjedana 😅🙏🏻❤Hvala Bogu da je sve dobro! 🤗
Zavidim vam cure da vec znate spol, mene cekaju duga 2 tjedna dok cu znati. 😬🙈
A ne bi ni ja znala da nisam ovaj test radila jer sam realno mislim tj dana manje od tebe, taman smo tu negdje... ali eto pitali me zelim li znat, ja ono daaaa.... i mogu vam rec da sam bas ostala iznenadjena 🙈
Ali iskreno, stvarnoo mi nije bitan spol koliko da je zivo i zdravo..prije sam mislila da to ka svi govore tek tako, ali kad se radi o tvojoj bebi stvarno je tako...samo da je zivo i zdravo 🙏🏻
Meni svekrva presritna i moji isto jer dosad sve sestre muske rodile pa su sad svi sritni sta napokon jedna curica dolazi 🙈☺☺
👩🏻28❤🧔🏻32
Čestitke na curama 💕💕
Ja još čekam poziv 😮💨 preživčana sam već 😂 na kraju me neće ni zvat cccc
Joj jedva je cekam upoznat, jos samo 27 tjedana 😅🙏🏻❤Hvala Bogu da je sve dobro! 🤗
Zavidim vam cure da vec znate spol, mene cekaju duga 2 tjedna dok cu znati. 😬🙈A ne bi ni ja znala da nisam ovaj test radila jer sam realno mislim tj dana manje od tebe, taman smo tu negdje… ali eto pitali me zelim li znat, ja ono daaaa…. i mogu vam rec da sam bas ostala iznenadjena 🙈
Ali iskreno, stvarnoo mi nije bitan spol koliko da je zivo i zdravo..prije sam mislila da to ka svi govore tek tako, ali kad se radi o tvojoj bebi stvarno je tako…samo da je zivo i zdravo 🙏🏻
Meni svekrva presritna i moji isto jer dosad sve sestre muske rodile pa su sad svi sritni sta napokon jedna curica dolazi 🙈☺☺Da moguce vidjela sam po listi termina da imas oko tjedan poslije mene termin 😊 ma naravno najbitnije da je zdravo, ma da recimo moj muz malo vise prizeljkuje da je prvo musko i zeza me stalno, a ja mu kazem ma cura ce bit i mi cemo bit glavne 😁 a recimo moje necakinje bi da je cura jer imaju samo bratice 🙈😅
Ee tako mi i ovaj prijatelj npr tia da je njegova curica i ispalo musko 😂 na kraju im se vrati kontra kad tako nesto oce hahaha, ali neka u curica i deckica... cini mi se da nam vise curica dolazi u ovoj grupi ☺
Akane ja sam radila qualified, a ne nifty bas zato jer su rezultati malo brzi hahaha..nifty bi cekala jos tjedan dana
👩🏻28❤🧔🏻32
Pozdrav svima, nije me dugo bilo Al vas uredno pratim, evo nas s pregleda 20tt sve je u redu, konačno sam saznala i spol , stiže nam cura🥰😍👣, ima oko 360grama.sljedeci pregled je 24.11.
Čestitke Ribica na curici 🥰🥰 i Bogu hvala da je sve u redu!
Javljaj nam se češće, sad će nam još malo postat zanimljivije kad počnemo vise o opremi, pripremama i svemu ostalome. Pratim i zimske bebe pa sam baš nestrpljiva kad ćemo i mi o završnim fazama pričati 😃😃
Koji vitamin D preporucujete za piti i koliko cesto?Ovisi kolko ga imas bez terapije. Ako ti je snizen onda je najbolje na recept uzet D-vital pa piti 1x tjedno ili 1x u 2 tjedna ovisno o nalazu.
Ako nije jako snizen nego bi ga samo ubacila u prehranu, mozes bilo koji uzeti.
I u sampm Novalacu ima vitamina D tako da ga i kroz te tablete dobivas :)Na pregledu mi je dr. rekla da mi fali vitamina D, nista drugo niti mi preporucila ista, ali da pijem tako i tako novalac pa sad ne znam da li da uzmem jos nesto ili bolje ne na svoju ruku posto dr. nije nista spomenula.Ako ti je nizak uz Novalac, mozda da uzmes jos nesto 🤷♀️
jel znas koliki jeEh to ne znam koliki je. Pitat cu sad na sljedecem pregledu da li da uzimam jos nesto.
Jel možeš provjerit na portalu zdravlja, ako je uneseno? Ja zbilja niti ne znam koliki mi je vitamin D, jel se to posebno vadi nalaz ili uz nalaz krvi piše i to, nisam uopće obadirala
Joj jedva je cekam upoznat, jos samo 27 tjedana 😅🙏🏻❤
Bravooo da je sve u redu, i čestitke na curici 🥰 malo kasnije ću staviti na listu, ažurirati, pa ćemo bas vidjeti ko prevladava 😃😃
Čestitke na curama 💕💕
Ja još čekam poziv 😮💨 preživčana sam već 😂 na kraju me neće ni zvat cccc
Jel stigao poziv? Jel ih možeš zvati? Tako sam ja zvala svog gin jer sam bila nestrpljiva, i bili su došli nalazi al je kasnije mislio javiti 😂
Koji vitamin D preporucujete za piti i koliko cesto?Ovisi kolko ga imas bez terapije. Ako ti je snizen onda je najbolje na recept uzet D-vital pa piti 1x tjedno ili 1x u 2 tjedna ovisno o nalazu.
Ako nije jako snizen nego bi ga samo ubacila u prehranu, mozes bilo koji uzeti.
I u sampm Novalacu ima vitamina D tako da ga i kroz te tablete dobivas :)Na pregledu mi je dr. rekla da mi fali vitamina D, nista drugo niti mi preporucila ista, ali da pijem tako i tako novalac pa sad ne znam da li da uzmem jos nesto ili bolje ne na svoju ruku posto dr. nije nista spomenula.Ako ti je nizak uz Novalac, mozda da uzmes jos nesto 🤷♀️
jel znas koliki jeEh to ne znam koliki je. Pitat cu sad na sljedecem pregledu da li da uzimam jos nesto.Jel možeš provjerit na portalu zdravlja, ako je uneseno? Ja zbilja niti ne znam koliki mi je vitamin D, jel se to posebno vadi nalaz ili uz nalaz krvi piše i to, nisam uopće obadirala
vadis iz krvi zajedno s ostalim nalazima ako ti je ginekolog to zatrazio, inace nije dio standardnih testova za trudnice (kks, guk itd).
mozes zatrazit ginekologa uputnicu pa provjeris koliki je
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Sortiraj odgovore
Najstariji