Evo konačno i ja nakon 20 poziva došla do rezultata. Sve je ok, i stiže nam treći dečko 💙
Bubamaza u istom smo sosu 😂
Neka malo i deckica u grupi ☺ ceestitaam
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Cure kako ste vi s mucninama?
Znaci meni je ovo precudno, evo sve do sad nisam imala mucnine (ustvari ponekad i to navecer kad bi malo vise pojela), a sad kad sam u 13.tjednu i kad bi mucnine trebale prestat - evo ih svako jutro, doslovno mi se gadi hrana i na sve mi se dize zeludac. Kako je to moguce? Je li se kome dogodilo slicno?
👩🏻28❤🧔🏻32
Evo konačno i ja nakon 20 poziva došla do rezultata. Sve je ok, i stiže nam treći dečko 💙
Bubamaza u istom smo sosu 😂
Čestitke ❤️
Hvala cure 🤗
Malo sam navijala za curku, ali sam ja više mama za dečke. I neka. Smješkam se od kad sam saznala 🥰
Regica mislim da ti to i nije toliko neobično. Mnogim ženama se javlja mičnina i kasnije. Koliko žena toliko razčičitih trudnoća. Moje šogorica je rigala skoro do kraja, kad je stala s riganjem krenula joj žgaravica 🤷 namučila se baš
Proljetne bebe 2023.🌺
Studentica - 25.02. / VŽ - Curica
Beban - 03.03. / NS - Dečko
MiniGirl - 03.03. / RI - Curica
ledolina - 05.03. - Curica
kk1109 - 05.03./ZG-Vinogradska - Dečko
Rose - 08.03. / RI - dečko
bebamazzzza - 09.03. / ST - Dečko
Bebanomoje - 13.03. /ZG- Sv.Duh - Dečko
Donna2022 -
aider28 - ožujak / ZG - Petrova
Ribica33- 16.03. / RI - Curica
Nina187 - 17.03. / KR - Curica
DaMa_21 - 22.03. / ZG - Curica
Ananika- 22.03. - Blizanci
kanapeić - 25.03. - Curica
Hedwig.Z - 27.03. / PU
Mia21998 - 28.03. / VT
dix - ožujak / ZG
ruta - 03.04. / Asfeld,DE
Mialie - 04.04. / Sv.Duh - ZG
honeyhoney - 05.04. / ZG
pa.22 - 12.04. / VK
maro2811 - 16.04. / ST
Marija_1994 - 30.04. / Zabok
Akane - 07.05. - Dečko
regica123 - 09.05. / ST - Curica
Ninić - 16.05.
Canesten ti je siguran u trudnoći. Ali bih svakako provjerila s doktoricom. Baš mi je žao da to prolaziš, nadam se da nije ništa strašno i da sve sve da riješiti nakon poroda. Drži se, tu smo ako se trebaš malo ispuhat 🤗❤️
Akane a ja malo navijala za decka, a moje curica 🙈 ma meni je najbitnije da je zivo i zdravo, bit ce ovo jedna mala mamina i tatina maza, vec je vidim 😅
Bubamaza kakve komplikacije? Joj, uzasno mi je zao... Mozemo kako pomoci?
👩🏻28❤🧔🏻32
Canesten ti je siguran u trudnoći. Ali bih svakako provjerila s doktoricom. Baš mi je žao da to prolaziš, nadam se da nije ništa strašno i da sve sve da riješiti nakon poroda. Drži se, tu smo ako se trebaš malo ispuhat 🤗❤️
Radila je jutros,a vikend me hvata. Nebi cekala pon,zato pitam. 🤔 mislim da mi svakako nece naskodit,koristila sam ga i ranije?
Mislim da ne smijes piti na usta, a za lokalno nisam sigurna... Mozes li otici na hitnu samo pitati ili netko umjesto tebe? Sestra mi je na medicini i nije sto posto sigurna kako nije specijalizirala ginekologiju, ali savjetovala je da ne uzimas napamet.
👩🏻28❤🧔🏻32
Mislim da nemaš razloga za brigu oko Canestena, ja sam ga koristila u prve dvije trudnoće kad me znalo peckat.
Ja jos imam mucnine;usla sam u 22 tjedan.
Izbrisala sam se bila s foruma,eto me nazad.Imam neke komplikacije,malo sam potonila bila i trebala se maknut nakon googlanja svega i svacega u vezi polipa kojeg su mi nasli. Mirujem najstroze do sad. Biljezim pregled 16.11. Nadam se da necu morati do tad vise ni jednom.
Imam pitanje,jel netko koristio canesten u trudnoci? Nakon silnih pregleda (4 u 7 dana)krvarenje se smiruje al mi je danas isjedak pomalo zuckat i vec mi se alarmi pale,pa bi reagirala na vrijeme?
Drago mi je da si nazad, Google je stvarno nekad zlo i zna bespotrebno baciti u depru, sve najcrnije… drži se i nedaj da te lose misli okupiraju, mazi bušicu i vjeruj u to da ce biti sve u redu. 🥰
Ja sam ga namazala par puta u ovoj trudnoći jer mi je krenula kao upalica s vanjske strane, pomoglo je. Koliko znam, smije se koristiti u trudnoći. Također u prošlom trudnoćama sam imala dosta problema s gljivicama, tad mi je dao gin rojazol ako se ne varam, vaginalete. Sad za vik uzmi canesten pa vidi u pon ako ce ti prebacit nešto drugo ako se pogorša.
Drži se ♥️
Sortiraj odgovore
Najstariji