Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • regica123
    28. Listopad 2022. 14:22

Cure kako ste vi s mucninama?
    Znaci meni je ovo precudno, evo sve do sad nisam imala mucnine (ustvari ponekad i to navecer kad bi malo vise pojela), a sad kad sam u 13.tjednu i kad bi mucnine trebale prestat - evo ih svako jutro, doslovno mi se gadi hrana i na sve mi se dize zeludac. Kako je to moguce? Je li se kome dogodilo slicno?

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

Rose.
    28. Listopad 2022. 16:31

Akane

Evo konačno i ja nakon 20 poziva došla do rezultata. Sve je ok, i stiže nam treći dečko 💙
    Bubamaza u istom smo sosu 😂

Čestitke ❤️

Akane
    28. Listopad 2022. 16:34

Hvala cure 🤗
    Malo sam navijala za curku, ali sam ja više mama za dečke. I neka. Smješkam se od kad sam saznala 🥰
    Regica mislim da ti to i nije toliko neobično. Mnogim ženama se javlja mičnina i kasnije. Koliko žena toliko razčičitih trudnoća. Moje šogorica je rigala skoro do kraja, kad je stala s riganjem krenula joj žgaravica 🤷 namučila se baš

Rose.
    28. Listopad 2022. 16:41

Proljetne bebe 2023.🌺
    Studentica - 25.02. / VŽ - Curica 
    Beban - 03.03. / NS - Dečko
    MiniGirl - 03.03. / RI - Curica
    ledolina - 05.03. - Curica
    kk1109 - 05.03./ZG-Vinogradska - Dečko
    Rose - 08.03. / RI - dečko
    bebamazzzza - 09.03. / ST - Dečko
    Bebanomoje - 13.03. /ZG- Sv.Duh - Dečko
    Donna2022 - 
    aider28 - ožujak / ZG - Petrova
    Ribica33- 16.03. / RI - Curica 
    Nina187 - 17.03. / KR - Curica
    DaMa_21 - 22.03. / ZG - Curica
    Ananika- 22.03. - Blizanci
    kanapeić - 25.03. - Curica
    Hedwig.Z - 27.03. / PU
    Mia21998 - 28.03. / VT
    dix - ožujak / ZG
    ruta - 03.04. / Asfeld,DE
    Mialie - 04.04. / Sv.Duh - ZG
    honeyhoney - 05.04. / ZG
    pa.22 - 12.04. / VK
    maro2811 - 16.04. / ST
    Marija_1994 - 30.04. / Zabok
    Akane - 07.05. - Dečko
    regica123 - 09.05. / ST - Curica
    Ninić - 16.05.

Akane
    28. Listopad 2022. 17:22

Canesten ti je siguran u trudnoći. Ali bih svakako provjerila s doktoricom. Baš mi je žao da to prolaziš, nadam se da nije ništa strašno i da sve sve da riješiti nakon poroda. Drži se, tu smo ako se trebaš malo ispuhat 🤗❤️

• regica123
    28. Listopad 2022. 17:32

Akane a ja malo navijala za decka, a moje curica 🙈 ma meni je najbitnije da je zivo i zdravo, bit ce ovo jedna mala mamina i tatina maza, vec je vidim 😅
    Bubamaza kakve komplikacije? Joj, uzasno mi je zao... Mozemo kako pomoci?

👩🏻28❤🧔🏻32

• regica123
    28. Listopad 2022. 17:35

Bubamaza

Akane

Canesten ti je siguran u trudnoći. Ali bih svakako provjerila s doktoricom. Baš mi je žao da to prolaziš, nadam se da nije ništa strašno i da sve sve da riješiti nakon poroda. Drži se, tu smo ako se trebaš malo ispuhat 🤗❤️

Radila je jutros,a vikend me hvata. Nebi cekala pon,zato pitam. 🤔 mislim da mi svakako nece naskodit,koristila sam ga i ranije?

Mislim da ne smijes piti na usta, a za lokalno nisam sigurna... Mozes li otici na hitnu samo pitati ili netko umjesto tebe? Sestra mi je na medicini i nije sto posto sigurna kako nije specijalizirala ginekologiju, ali savjetovala je da ne uzimas napamet.

👩🏻28❤🧔🏻32

Akane
    28. Listopad 2022. 17:36

Mislim da nemaš razloga za brigu oko Canestena, ja sam ga koristila u prve dvije trudnoće kad me znalo peckat. 

Rose.
    28. Listopad 2022. 18:19

Bubamaza

Ja jos imam mucnine;usla sam u 22 tjedan.
    Izbrisala sam se bila s foruma,eto me nazad.Imam neke komplikacije,malo sam potonila bila i trebala se maknut nakon googlanja svega i svacega u vezi polipa kojeg su mi nasli. Mirujem najstroze do sad. Biljezim pregled 16.11. Nadam se da necu morati do tad vise ni jednom.
    Imam pitanje,jel netko koristio canesten u trudnoci? Nakon silnih pregleda (4 u 7 dana)krvarenje se smiruje al mi je danas isjedak pomalo zuckat i vec mi se alarmi pale,pa bi reagirala na vrijeme?

Drago mi je da si nazad, Google je stvarno nekad zlo i zna bespotrebno baciti u depru, sve najcrnije… drži se i nedaj da te lose misli okupiraju, mazi bušicu i vjeruj u to da ce biti sve u redu. 🥰
    Ja sam ga namazala par puta u ovoj trudnoći jer mi je krenula kao upalica s vanjske strane, pomoglo je. Koliko znam, smije se koristiti u trudnoći. Također u prošlom trudnoćama sam imala dosta problema s gljivicama, tad mi je dao gin rojazol ako se ne varam, vaginalete. Sad za vik uzmi canesten pa vidi u pon ako ce ti prebacit nešto drugo ako se pogorša. 
    Drži se ♥️

• Tea2807
    28. Listopad 2022. 18:51

regica123

Cure kako ste vi s mucninama?
    Znaci meni je ovo precudno, evo sve do sad nisam imala mucnine (ustvari ponekad i to navecer kad bi malo vise pojela), a sad kad sam u 13.tjednu i kad bi mucnine trebale prestat - evo ih svako jutro, doslovno mi se gadi hrana i na sve mi se dize zeludac. Kako je to moguce? Je li se kome dogodilo slicno?

Ja sam ti u prvoj trudnoci povracala prvih 18tt, muka i dan i noc, na doslovno sve, zezala se da sam trosak jer samo zvacem hranu, izgubila 6kg. I nakon toga krenula zgaravica do kraja. Al malac je dobivao na tezini uredno, pa me nije previse brinulo to sto ja gubim, iako me gin opominjao svaki put da nesmijem gubit. 
    Meni je termin 19.6.2023. doma imamo decka, pa se nadam curici jer svi koje znam u nedavno vrijeme da su trudni, cekaju curicu 😅 al naravno, jedino bitno je da nam dode zdrava bebica 🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.