Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose.
    27. Listopad 2022. 12:12

DaMa_21

Evo odradila pregled, sve je odlicno 😁
    Curka se lijepo razvija i raste, veca je za tjedan dana i ima 316g ♥️. Sjela se skrooooz nisko pa ju nismo uspjeli bas vidjeti.
    I dalje sam skroz zatvorena i cerviks je dovoljno dugacak tako da ne moram vise mirovati 🥳 Ne smijem na treninge i pretjerivati s aktivnostima, ali mogu u laganu setnju, u ducan i sve normalne aktivnosti tako da mi to sad puno znaci. Tijekom zadnja 3 tj mirovanja sam dobila 2 kg, a do tada sam u 16tt dobila 0.5kg tako da jedva cekam opet se pokrenuti malo.
    Iduci pregled je 16.11. i tada ce mi napraviti anomaly scan.

Ajde baš mi je draaago da je sve super, i da možeš lagano s aktivnostima 🥰🥰

Rose.
    27. Listopad 2022. 12:13

Akane

DaMa_21

Evo odradila pregled, sve je odlicno 😁
    Curka se lijepo razvija i raste, veca je za tjedan dana i ima 316g ♥️. Sjela se skrooooz nisko pa ju nismo uspjeli bas vidjeti.
    I dalje sam skroz zatvorena i cerviks je dovoljno dugacak tako da ne moram vise mirovati 🥳 Ne smijem na treninge i pretjerivati s aktivnostima, ali mogu u laganu setnju, u ducan i sve normalne aktivnosti tako da mi to sad puno znaci. Tijekom zadnja 3 tj mirovanja sam dobila 2 kg, a do tada sam u 16tt dobila 0.5kg tako da jedva cekam opet se pokrenuti malo.
    Iduci pregled je 16.11. i tada ce mi napraviti anomaly scan.
    Wooohooo! Super! Opusti se i uživaj u trudnoći 🤗
    Studentica jesi imala koronu nedavno? Zna od toga ostat
    Ja danas očekujem vijesti s Nifty-ja, rekla mi je ponedjeljak ili četvrtak da će zvat, kako u ponedjeljak nije, očekujem novosti danas popodne.

Držimo fige za uredan nifty 🤞🏻 Javi obavezno 😍

Rose.
    27. Listopad 2022. 12:15

Termin idućeg pregleda 🍀
    Regica123 - 08.11.
    honeyhoney - 08.11.
    Studentica - 11.11.
    Tea2807 - 11.11.
    Marija.1994 - 10.11.
    Rose. - 14.11.
    Dama_21 - 16.11.
    Beban - 17.11. Evo curke liste 🙃 

Rose.
    27. Listopad 2022. 12:16

Rose.

Termin idućeg pregleda 🍀
    Regica123- 08.11.
    honeyhoney- 08.11.
    Studentica- 11.11.
    Tea2807 - 11.11.
    Marija.1994- 10.11.
    Rose.- 14.11.
    Dama_21- 16.11.
    Beban- 17.11.Evo curke liste 🙃

Marija ide prije Studentice i Tee, al to prepravim na idućoj objavi 😃 Nadam se da ste sve dobro, mazite trbuščiće i uživajte u lijepom sunčanom danu! 🌝

Rose.
    27. Listopad 2022. 13:14

Marija.1994

Rose.

Rose.

Termin idućeg pregleda 🍀
    Regica123- 08.11.
    honeyhoney- 08.11.
    Studentica- 11.11.
    Tea2807 - 11.11.
    Marija.1994- 10.11.
    Rose.- 14.11.
    Dama_21- 16.11.
    Marija ide prije Studentice i Tee, al to prepravim na idućoj objavi 😃Nadam se da ste sve dobro, mazite trbuščiće i uživajte u lijepom sunčanom danu! 🌝
    Ma nema veze, svaka cast inace na vodenju listi :) a sto se tice pregleda i ja odbrojavam jos tocno 2 duga tjedna 🥱🙈 jos vise sam nestrpljiva jer cemo tad znati spol 100% 😊

Ma dokle god stignem i uhvatim vremena zašto ne, nije mi problem uopće, da budemo u toku i podržavamo se 🙃
    Joj mogu mislit onda zašto nestrpljivost 😃 jel potajno imaš kakvu želju? Naravno, samo da je živo i zdravo, al mi mame uvijek imamo u sebi malu želju i nadamo se 🫣🫣😃

Rose.
    27. Listopad 2022. 13:27

Marija.1994

Rose.

Marija.1994

Rose.

Rose.

Termin idućeg pregleda 🍀
    Regica123- 08.11.
    honeyhoney- 08.11.
    Studentica- 11.11.
    Tea2807 - 11.11.
    Marija.1994- 10.11.
    Rose.- 14.11.
    Dama_21- 16.11.
    Marija ide prije Studentice i Tee, al to prepravim na idućoj objavi 😃Nadam se da ste sve dobro, mazite trbuščiće i uživajte u lijepom sunčanom danu! 🌝
    Ma nema veze, svaka cast inace na vodenju listi :) a sto se tice pregleda i ja odbrojavam jos tocno 2 duga tjedna 🥱🙈 jos vise sam nestrpljiva jer cemo tad znati spol 100% 😊
    Ma dokle god stignem i uhvatim vremena zašto ne, nije mi problem uopće, da budemo u toku i podržavamo se 🙃
    Joj mogu mislit onda zašto nestrpljivost 😃 jel potajno imaš kakvu želju? Naravno, samo da je živo i zdravo, al mi mame uvijek imamo u sebi malu želju i nadamo se 🫣🫣😃
    A mi se nadamo decku, muz malo vise kao da je prvo musko, pa onda curica 🙈 ali imam osjecaj da bude curica, tako je i dr. rekao na proslom pregledu da mu tako izgleda, ali je tad bilo jos rano, vidjet cemo. 😊

Ako ćete brzo na drugo, brzo se izgubi razlika ko je stariji ko mladi, cisti primjer je kod mene, prvo curica pa dečkić, razlika godinu i pol, još malo pa se neće ni kužit da je on mlađi 😂 sve je nekako ranije uhvatio, od spretnosti, hodanja, govora, svega, sad je razlika jedino u visini, al i to će brzo bit neprimjetno 😂

Rose.
    27. Listopad 2022. 15:08

Marija.1994

Koji vitamin D preporucujete za piti i koliko cesto?

Prošle godine sam pila ovaj https://ibb.co/jRbKRsC , svaki dan (ne uvijek, kad bi se sjetila)  tokom zime, pola tabletice… 

• DaMa_21
    27. Listopad 2022. 15:59

Marija.1994

Ovisi kolko ga imas bez terapije. Ako ti je snizen onda je najbolje na recept uzet D-vital pa piti 1x tjedno ili 1x u 2 tjedna ovisno o nalazu.
    Ako nije jako snizen nego bi ga samo ubacila u prehranu, mozes bilo koji uzeti. 
    I u sampm Novalacu ima vitamina D tako da ga i kroz te tablete dobivas :)

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

• Ribica 33
    27. Listopad 2022. 16:24

Pozdrav  svima, nije me dugo bilo Al vas uredno pratim, evo nas s pregleda 20tt sve je u redu, konačno sam saznala i spol , stiže nam cura🥰😍👣, ima oko 360grama.sljedeci pregled je 24.11.

• DaMa_21
    27. Listopad 2022. 16:32

Marija.1994

DaMa_21

Marija.1994

Ovisi kolko ga imas bez terapije. Ako ti je snizen onda je najbolje na recept uzet D-vital pa piti 1x tjedno ili 1x u 2 tjedna ovisno o nalazu.
    Ako nije jako snizen nego bi ga samo ubacila u prehranu, mozes bilo koji uzeti.
    I u sampm Novalacu ima vitamina D tako da ga i kroz te tablete dobivas :)
    Na pregledu mi je dr. rekla da mi fali vitamina D, nista drugo niti mi preporucila ista, ali da pijem tako i tako novalac pa sad ne znam da li da uzmem jos nesto ili bolje ne na svoju ruku posto dr. nije nista spomenula.

Ako ti je nizak uz Novalac, mozda da uzmes jos nesto 🤷‍♀️
    jel znas koliki je

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.