Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Akane
    26. Listopad 2022. 17:40

Kk čestitke! Sretan brak! 🤗❤️
    DaMa sretno na pregledu 🤗
    Klinci kad se ne žele obući ja samo prijetim sirupom, jer sirup ne mogu smisliti 😅

• regica123
    26. Listopad 2022. 20:37

Stuuuuudenticaaaaa

Rose.

Termin idućeg pregleda 🍀Dama_21- 26.10.
    Regica123- 07.11.
    honeyhoney- 08.11.
    Studentica- 10.11.
    Marija.1994- 10.11.
    Rose.- 14.11.
    Beban- 17.11.
    Dobro jutro cure ☕️🍪🥐🥛Dama, sretno na pregledu, javi se kad obaviš 🤞🏻🍀
    Vidim da je netko otišao s foruma, smanjio se broj stranica. Nadam se da je sve u redu s mamom i bebicom.Dobrodošla Tea2807, neka ti trudnoća protekne mirno i bezbrižno. 🍀
    Samo da javim da sam si premjestila pregled dan kasnije. Znači 11.11.☺️

Meni je 8.11. (krivo gledala kalendar hahaha, ja cilo vrime mislila 7.11.)...ipak dan duze cekanja 😂.. ajme ja te preglede cekam ko ozeblo sunce, uf uf..je li i vama tako?
    Stuuuuudenticaaaaa mislim da to ne bi trebalo biti povezano s trudnocom, ali je sigurno nesto sta bi bilo dobro pregledati zbog tebe.

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

• DaMa_21
    26. Listopad 2022. 20:58

Evo odradila pregled, sve je odlicno 😁
    Curka se lijepo razvija i raste, veca je za tjedan dana i ima 316g ♥️. Sjela se skrooooz nisko pa ju nismo uspjeli bas vidjeti. 
    I dalje sam skroz zatvorena i cerviks je dovoljno dugacak tako da ne moram vise mirovati 🥳 Ne smijem na treninge i pretjerivati s aktivnostima, ali mogu u laganu setnju, u ducan i sve normalne aktivnosti tako da mi to sad puno znaci. Tijekom zadnja 3 tj mirovanja sam dobila 2 kg, a do tada sam u 16tt dobila 0.5kg tako da jedva cekam opet se pokrenuti malo.
    Iduci pregled je 16.11. i tada ce mi napraviti anomaly scan.

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

• Tea2807
    26. Listopad 2022. 22:43

Prijavljujem prvi pregled 11.11. 
    Dama_21 cestitke sto se mozes vratit normalnom zivotu, neka tako ostane do kraja trudnoce, nek te ohrabri cinjenica da je meni cerviks u prosloj trudnoci sa 26tt bio 27mm, i svi su govorili da necemo izdrzat u komadu do termina, a nakraju ga prenjela 2 dana. Morala mirovat, al nisam zavrsila u bolnici 😅

• regica123
    27. Listopad 2022. 02:19

DaMa_21 super za pregled, bas mi je drago ☺ znam koliko znaci kad ne moras vise mirovat, ja se nadam da ce i meni sljedeci pregled taj glupi hematom vise nestat i da cu moc krenuti barem lagane setnje i slicno.

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

Akane
    27. Listopad 2022. 10:05

DaMa_21

Evo odradila pregled, sve je odlicno 😁
    Curka se lijepo razvija i raste, veca je za tjedan dana i ima 316g ♥️. Sjela se skrooooz nisko pa ju nismo uspjeli bas vidjeti.
    I dalje sam skroz zatvorena i cerviks je dovoljno dugacak tako da ne moram vise mirovati 🥳 Ne smijem na treninge i pretjerivati s aktivnostima, ali mogu u laganu setnju, u ducan i sve normalne aktivnosti tako da mi to sad puno znaci. Tijekom zadnja 3 tj mirovanja sam dobila 2 kg, a do tada sam u 16tt dobila 0.5kg tako da jedva cekam opet se pokrenuti malo.
    Iduci pregled je 16.11. i tada ce mi napraviti anomaly scan.

Wooohooo! Super! Opusti se i uživaj u trudnoći 🤗
    Studentica jesi imala koronu nedavno? Zna od toga ostat
    Ja danas očekujem vijesti s Nifty-ja, rekla mi je ponedjeljak ili četvrtak da će zvat, kako u ponedjeljak nije, očekujem novosti danas popodne. 

MiniGirl
    27. Listopad 2022. 12:03

DaMa odlicno je da su vijesti s pregleda tako lijepe! I da ne moras mirovati vise. :D

Rose.
    27. Listopad 2022. 12:08

kk1109

Bok cure, evo mi imali svadbu pa nisam pratila neko vrijeme forum 🤗
    Nadam se da ste se dobro i da bebice rastuu 🥰
    DaMa sretno danas na pregleduuu 🤗🤞

Čestitke na vjenčanju i sretno 🍀🍀 

Rose.
    27. Listopad 2022. 12:10

Stuuuuudenticaaaaa

Imam pitanje - da li je koja od vas "osjećala" šum u plućima? Točnije, ja osjećam isključivo na lijevoj gornjoj strani i to samo kada sam na miru.. Te kad se dobro iskašljam prestane, ili promijenim položaj također prestane. Shvatila sam da mi se to dešava već možda dobrih 2/3 mjeseca i nije to često. Pa ne znam da li ima kakve veze sa trudnoćom. Nemam nikakvih dišnih problema.

Nije mi to poznato u trudnoći, al možda nebi bilo loše otići ako nisi dr da te posluša malo i pitat ga za savjet. Ne znam pametno sto reci 🤷🏼‍♀️

Rose.
    27. Listopad 2022. 12:11

regica123

Stuuuuudenticaaaaa

Rose.

Termin idućeg pregleda 🍀Dama_21- 26.10.
    Regica123- 07.11.
    honeyhoney- 08.11.
    Studentica- 10.11.
    Marija.1994- 10.11.
    Rose.- 14.11.
    Beban- 17.11.
    Dobro jutro cure ☕️🍪🥐🥛Dama, sretno na pregledu, javi se kad obaviš 🤞🏻🍀
    Vidim da je netko otišao s foruma, smanjio se broj stranica. Nadam se da je sve u redu s mamom i bebicom.Dobrodošla Tea2807, neka ti trudnoća protekne mirno i bezbrižno. 🍀
    Samo da javim da sam si premjestila pregled dan kasnije. Znači 11.11.☺️
    Meni je 8.11. (krivo gledala kalendar hahaha, ja cilo vrime mislila 7.11.)…ipak dan duze cekanja 😂.. ajme ja te preglede cekam ko ozeblo sunce, uf uf..je li i vama tako?
    Stuuuuudenticaaaaa mislim da to ne bi trebalo biti povezano s trudnocom, ali je sigurno nesto sta bi bilo dobro pregledati zbog tebe.

Promijenit ću na listi :) 
    Mene tjedan prije pregleda uhvati ta nestrpljivost, samo čekam kad će doći taj dan, al to je sve normalno 🙃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.