Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • honeyhoney
    02. Studeni 2022. 08:13

Da, bome, pregledi se bliže. Veselim se. Voljela bih znati spol da mogu reći svima koji me pitaju, da možemo odabrati ime i da bar neku sitnicu odaberem za bebicu :)) 

Termin 6.4.2023.
    ZG
    Druga beba <3

Rose.
    02. Studeni 2022. 08:32

Mi planiramo za vikend ići na sajam. 
    Nisam nikad bila, ne znam što očekivati. 
    Vidjeli bi za krevetić, navlakice za krevetić one pojedinačne (prvo dvoje sam imala od dace i rocca, i super su mi) , koliko sam skužila i oni će biti na sajmu, kolica i ostale stvari što nam trebaju… 
    Jel bude baš gužva? Jeli bolje ići subotom ili nedjeljom? 

Beban
    02. Studeni 2022. 10:00

Prvi put pre neki dan, danas opet, osetim bebu iznad pupka, svaki put se ponadam da se podigla posteljica i da ce biti sve u redu, posle opet samo nisko osetim, sad sam 22+4, gde vi osetite pokrete?
    Pocela me je gnjaviti i gorusica, zgaravica, ne znam kako se kaze u HR, do sad ponekad kad legnem a sad ume i dok sam u pokretu i od same vode sto popijem...
    Citam vas redovno, prosto mi bude zao vikendom kad se ne javljate... puno pozdrava za sve!

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

Beban
    02. Studeni 2022. 10:01

Bubamaza, kako si? Nadam se da nema iscedka pa da si mirna i psihicki, osim sto moras biti fizicki...

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

Rose.
    02. Studeni 2022. 10:08

Beban

Prvi put pre neki dan, danas opet, osetim bebu iznad pupka, svaki put se ponadam da se podigla posteljica i da ce biti sve u redu, posle opet samo nisko osetim, sad sam 22+4, gde vi osetite pokrete?
    Pocela me je gnjaviti i gorusica, zgaravica, ne znam kako se kaze u HR, do sad ponekad kad legnem a sad ume i dok sam u pokretu i od same vode sto popijem…
    Citam vas redovno, prosto mi bude zao vikendom kad se ne javljate… puno pozdrava za sve!

Mi smo tu negdje s tjednima, osjetim oko pupka, desno od pupka i ispod pupka. 
    Za žgaravicu mi je u prijašnjim T znao pomoći reflustat gel, ima za kupiti u apoteci, smiju trudnice. Kad je baš jaka jaka, ništa mi nije pomagalo, ali barem malo ublaži, pa probaj. 
    Ja se nisam javljala jer su bolesni malci, pa se samo vrtimo u krug, doktor, kuća, apoteka. Danas je bolje. 

• DaMa_21
    02. Studeni 2022. 10:32

Beban

Pocela me je gnjaviti i gorusica, zgaravica, ne znam kako se kaze u HR, do sad ponekad kad legnem a sad ume i dok sam u pokretu i od same vode sto popijem…
    Citam vas redovno, prosto mi bude zao vikendom kad se ne javljate… puno pozdrava za sve!

Sto se tice pokreta, najvise ju osjetim nisko, ispod pupka. Na pregledu mi je doktor rekao da je beba skroz nisko u zdjelici pa je to u skladu s tim di je ona. Posteljica mi je straga i visoko je pa je svejedno malena nisko i tamo ju i osjetim. 
    Mislim da pokrete osjetimo tamo di je beba, neovisno o tome gdje je posteljica jer se bebice mogu pomicati unutra (zato nekad osjetimo visoko a nekad nisko).
    Ali svakako drzim fige da ti se dignula posteljica 🤞🤞

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

• Bebanomoje
    02. Studeni 2022. 12:31

Pozdrav cure, mi smo danas imali pregled i uspjeli smo se organizirati da muz I mala idu sa mnom i da vide bracu 🥰
    Hvala Bogu, sve je u redu, mali raste kako treba. Posteljica više nije nisko, sada je negdje straga. Ja njega osjetim dosta niže desno, i danas mi kaže da mu je tu guza pa ne kužim s čim on to mene stalno lupa i pika 🤣 valjda se taman okrenuo. Imam cijelo vrijeme osjećaj da je poprečke jer ga osjetim tak nisko da udara lijevo i desno, a danas  mi pokaže da mu je glava iznad mog pupka i tu su rukice tako da očito ne znam procijeniti polozaj🙈 
    Rekla je da će mi na sljed pregledu dati upute šta moram opet odraditi, tipa krv, ogtt, vjer i urin, mislila sam da će to već sada al ajd, bar mogu još neko vrijeme normalno jesti i debljati se 🤭😅 sljedeći pregled je 29.11🤗

kk1109
    02. Studeni 2022. 13:48

Rose.

Termin idućeg pregleda 🍀
    Regica123- 08.11.
    honeyhoney- 08.11.
    Marija.1994- 10.11.
    Studentica- 11.11.
    Tea2807- 11.11.
    Rose.- 14.11.
    Dama_21- 16.11.
    Beban- 17.11.
    Ribica 33- 24.11.Dobro jutro curke ☕️🍪☕️🍩
    Nadam se da ste sve dobro, da ste se odmorile.
    Ovaj tjedan nemamo pregleda, al brzo će doći idući 🙃
    Jel sve ok s curama koje su na mirovanju? Čuvajte se 😘😘

Mozes mene stavit na listu, iduci pregled 17.11. :) 
    Ne znam bas kolko mjesto udarca ima veze s polozajem posteljice🤔
    Moj malisa je skrooz aktivan i svaki dan po vise puta ga osjecam, a cak i tata🥳 (pogotovo kad pijedem narancu ili mandarinu😅), al nekad je to nize ispod pupka, nekad sa strane lupa, nekad iznad pupka...mislim da to ovisi kako se okrenu. Za posteljicu su mi rekli da je super, nije nisko tako da stvarno mislim da to nema veze🤷‍♀️

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

Rose.
    02. Studeni 2022. 17:38

Termin idućeg pregleda 🍀
    Regica123 - 08.11.
    honeyhoney - 08.11.
    Marija.1994 - 10.11.
    Studentica - 11.11.
    Tea2807 - 11.11.
    Rose. - 14.11.
    Dama_21 - 16.11.
    kk1109 - 17.11.
    Beban - 17.11. 
    Ribica 33 - 24.11.
    Bebanomoje - 29.11. Bebanomoje, baš lijepo što su tvoji išli s tobom :)
    Super za bebicu i uredan pregled. Kk1109, također mislim da mjesto posteljice nema veze sa mjestom udaraca bebe, eventualno ako je (ono što smo već pričali) ispred, da se slabije osjete udarci jer je kao “jastuk” između maternice i bebe. 
    Moj mališa je isto aktivan, ali svaki put kad tata stavi ruku, neće da se javi tj.prestane s lupanjem 😅😅 

• regica123
    02. Studeni 2022. 19:49

Je evo ja jedva cekam taj pregled uh ☺☺ jos uvik vecinom lezim, danas sam nakon duuugo vremena izasla malo iz kuce, ali nekako do pregleda ne zelim pretjerivat i vecinom mirujem..nadam se stvarno da mi na sljedecem pregledu nece vise biti hematoma..
    Btw, curke, kad se vama pocea vidit trudnicki trbuh? 

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.