Cure kako ste vi s mucninama?
Znaci meni je ovo precudno, evo sve do sad nisam imala mucnine (ustvari ponekad i to navecer kad bi malo vise pojela), a sad kad sam u 13.tjednu i kad bi mucnine trebale prestat - evo ih svako jutro, doslovno mi se gadi hrana i na sve mi se dize zeludac. Kako je to moguce? Je li se kome dogodilo slicno?
Ja sam ti u prvoj trudnoci povracala prvih 18tt, muka i dan i noc, na doslovno sve, zezala se da sam trosak jer samo zvacem hranu, izgubila 6kg. I nakon toga krenula zgaravica do kraja. Al malac je dobivao na tezini uredno, pa me nije previse brinulo to sto ja gubim, iako me gin opominjao svaki put da nesmijem gubit.
Meni je termin 19.6.2023. doma imamo decka, pa se nadam curici jer svi koje znam u nedavno vrijeme da su trudni, cekaju curicu 😅 al naravno, jedino bitno je da nam dode zdrava bebica 🥰🥰
Akane, cestitam na jos jednom deckicu 💙
Bubamaza, meni je doktor preporucio Lactogyn vaginalete, mozda da s njima probas? One su sigurne u trudnoci i pomogle su mi s iscjetkom.
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Bubamaza, žao mi je što prolaziš kroz sve to i što se ne možeš prepustiti onom pravom uživanju u trudnoći ali vjerujem da će biti bolje, drži se 🥰 mi čak imamo i sličnu sliku profila 😀
Ostale cure, nadam se da ste dobro 🙂
Ja nemam ništa za prijaviti osim da mi je pregled dalekog 24.11.
Uživajte u vikendu 🥰🍀
Curke kako ste? Preblizavaju nam se pregledi ☺ jos tjedan dana, weee (ok ja trenutno zivim od pregleda do pregleda doslovno)
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Mene srica ledja ne muce, ali mucnine su me bas satrale...
👩🏻28❤🧔🏻32
Pozdrav, evo i ja sam na mini praznicima, spojili smo ovaj ponedjeljak 😎
U subotu mi je bila svekrva, dobila sam packu jer ju nisam nazvala za rođendan 😂 donjela je dječju rođendansku tortu sa sobom da sad proslavimo njen rođendan 😂😂😂🤦🤦🤦
Taman je s glavom na razini nekog djeteta od 5g, pa je torta taman prikladna 😮💨 ali bitno da sam ostala totalno zen i nisam regirala na njene provokacije 😂
Jučer džabalebarenje, a danas smo uglavnom po vani, čak su se dečki okupali u moru ☀️
Ja sam se smirila skroz nakon nalaza Niftyja, da nema umora, noćnog dizanja na wc i povremenog rastezanja ligamenata, zaboravila bih da sam trudna. Sad mi je jedina briga da se ne uprasim previše 😅
Ovaj tjedan idem na ona standardna vađenja krvi, pa ću vidit s dr kad ću dobit idući termin pregleda. Mislim da će bit za nekih 3-4tjedna.
Bubamaza šaljem hug, nadam se da imaš dobar izbor serija 😉
Ili možda kakva knjiga... Iskoristi situaciju kako se najbolje da, da te ne što manje deprimira kućni pritvor. Nadam se da ti barem psić pravi društvo 🤗
Regica jedino što sam čula da pomaže su đumbir i suhi keksi, neke su čak držale kekse odmah kraj kreveta da gricnu prije nego se dignu ujutro. 🤗
Pozdrav, evo i ja sam na mini praznicima, spojili smo ovaj ponedjeljak 😎
U subotu mi je bila svekrva, dobila sam packu jer ju nisam nazvala za rođendan 😂 donjela je dječju rođendansku tortu sa sobom da sad proslavimo njen rođendan 😂😂😂🤦🤦🤦
Taman je s glavom na razini nekog djeteta od 5g, pa je torta taman prikladna 😮💨 ali bitno da sam ostala totalno zen i nisam regirala na njene provokacije 😂
Jučer džabalebarenje, a danas smo uglavnom po vani, čak su se dečki okupali u moru ☀️
Ja sam se smirila skroz nakon nalaza Niftyja, da nema umora, noćnog dizanja na wc i povremenog rastezanja ligamenata, zaboravila bih da sam trudna. Sad mi je jedina briga da se ne uprasim previše 😅
Ovaj tjedan idem na ona standardna vađenja krvi, pa ću vidit s dr kad ću dobit idući termin pregleda. Mislim da će bit za nekih 3-4tjedna.
Bubamaza šaljem hug, nadam se da imaš dobar izbor serija 😉
Ili možda kakva knjiga… Iskoristi situaciju kako se najbolje da, da te ne što manje deprimira kućni pritvor. Nadam se da ti barem psić pravi društvo 🤗
Regica jedino što sam čula da pomaže su đumbir i suhi keksi, neke su čak držale kekse odmah kraj kreveta da gricnu prije nego se dignu ujutro. 🤗
Akane mislim da smo nas dvije samo 2 dana razmaka, kakvo vadjenje krvi? Ja sam samo jednom izvadila krv i to prije 3 tjedna, niko mi nista nije rekao?
Btw kupanje, odakle si ono ti? Meni jos uvijek mirovanje do 15.tj pa ove dane i dalje provodim uz tv... Drago mi je da bar netko uziva u trudnoci ☺
👩🏻28❤🧔🏻32
Regica, ja sam Rh- pa sam pitala dr trebam li provjeriti antitijela, pa mi je dala uputnicu za to i KKS. Ne znam jel ubacila i ogtt u uputnicu. Do sad nisam uopće vadila krV za ništa osim za nifty.
Mi smo ti u Ninu kraj Zadra. Inače sam međimurka 😉 rekla bih po nadimku da si ti isto negdje u Podravini?
Regica, ja sam Rh- pa sam pitala dr trebam li provjeriti antitijela, pa mi je dala uputnicu za to i KKS. Ne znam jel ubacila i ogtt u uputnicu. Do sad nisam uopće vadila krV za ništa osim za nifty.
Mi smo ti u Ninu kraj Zadra. Inače sam međimurka 😉 rekla bih po nadimku da si ti isto negdje u Podravini?
Nisam nisam ja sam iz Splita..a ode se ljudi jos kupaju na veliko pa sam mislila da si i ti odavde☺
👩🏻28❤🧔🏻32
Termin idućeg pregleda 🍀
Regica123 - 08.11.
honeyhoney - 08.11.
Marija.1994 - 10.11.
Studentica - 11.11.
Tea2807 - 11.11.
Rose. - 14.11.
Dama_21 - 16.11.
Beban - 17.11.
Ribica 33 - 24.11.Dobro jutro curke ☕️🍪☕️🍩
Nadam se da ste sve dobro, da ste se odmorile.
Ovaj tjedan nemamo pregleda, al brzo će doći idući 🙃
Jel sve ok s curama koje su na mirovanju? Čuvajte se 😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji