Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • DaMa_21
    28. Listopad 2022. 20:17

Akane, cestitam na jos jednom deckicu 💙
    Bubamaza, meni je doktor preporucio Lactogyn vaginalete, mozda da s njima probas? One su sigurne u trudnoci i pomogle su mi s iscjetkom.

Ledolina
    29. Listopad 2022. 10:53

Bubamaza, žao mi je što prolaziš kroz sve to i što se ne možeš prepustiti onom pravom uživanju u trudnoći ali vjerujem da će biti bolje, drži se 🥰 mi čak imamo i sličnu sliku profila 😀
    Ostale cure, nadam se da ste dobro 🙂
    Ja nemam ništa za prijaviti osim da mi je pregled dalekog 24.11.
    Uživajte u vikendu 🥰🍀

• regica123
    31. Listopad 2022. 16:18

Curke kako ste? Preblizavaju nam se pregledi ☺ jos tjedan dana, weee (ok ja trenutno zivim od pregleda do pregleda doslovno)

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

• regica123
    31. Listopad 2022. 16:59

Mene srica ledja ne muce, ali mucnine su me bas satrale...

👩🏻28❤🧔🏻32

Akane
    31. Listopad 2022. 18:25

Pozdrav, evo i ja sam na mini praznicima, spojili smo ovaj ponedjeljak 😎
    U subotu mi je bila svekrva, dobila sam packu jer ju nisam nazvala za rođendan 😂 donjela je dječju rođendansku tortu sa sobom da sad proslavimo njen rođendan 😂😂😂🤦🤦🤦
    Taman je s glavom na razini nekog djeteta od 5g, pa je torta taman prikladna 😮‍💨 ali bitno da sam ostala totalno zen i nisam regirala na njene provokacije 😂
    Jučer džabalebarenje, a danas smo uglavnom po vani, čak su se dečki okupali u moru ☀️
    Ja sam se smirila skroz nakon nalaza Niftyja, da nema umora, noćnog dizanja na wc i povremenog rastezanja ligamenata, zaboravila bih da sam trudna. Sad mi je jedina briga da se ne uprasim previše 😅
    Ovaj tjedan idem na ona standardna vađenja krvi, pa ću vidit s dr kad ću dobit idući termin pregleda. Mislim da će bit za nekih 3-4tjedna. 
    Bubamaza šaljem hug, nadam se da imaš dobar izbor serija 😉
    Ili možda kakva knjiga... Iskoristi situaciju kako se najbolje da, da te ne što manje deprimira kućni pritvor. Nadam se da ti barem psić pravi društvo 🤗
    Regica jedino što sam čula da pomaže su đumbir i suhi keksi, neke su čak držale kekse odmah kraj kreveta da gricnu prije nego se dignu ujutro. 🤗

• regica123
    31. Listopad 2022. 21:07

Akane

Pozdrav, evo i ja sam na mini praznicima, spojili smo ovaj ponedjeljak 😎
    U subotu mi je bila svekrva, dobila sam packu jer ju nisam nazvala za rođendan 😂 donjela je dječju rođendansku tortu sa sobom da sad proslavimo njen rođendan 😂😂😂🤦🤦🤦
    Taman je s glavom na razini nekog djeteta od 5g, pa je torta taman prikladna 😮‍💨 ali bitno da sam ostala totalno zen i nisam regirala na njene provokacije 😂
    Jučer džabalebarenje, a danas smo uglavnom po vani, čak su se dečki okupali u moru ☀️
    Ja sam se smirila skroz nakon nalaza Niftyja, da nema umora, noćnog dizanja na wc i povremenog rastezanja ligamenata, zaboravila bih da sam trudna. Sad mi je jedina briga da se ne uprasim previše 😅
    Ovaj tjedan idem na ona standardna vađenja krvi, pa ću vidit s dr kad ću dobit idući termin pregleda. Mislim da će bit za nekih 3-4tjedna.
    Bubamaza šaljem hug, nadam se da imaš dobar izbor serija 😉
    Ili možda kakva knjiga… Iskoristi situaciju kako se najbolje da, da te ne što manje deprimira kućni pritvor. Nadam se da ti barem psić pravi društvo 🤗
    Regica jedino što sam čula da pomaže su đumbir i suhi keksi, neke su čak držale kekse odmah kraj kreveta da gricnu prije nego se dignu ujutro. 🤗

Akane mislim da smo nas dvije samo 2 dana razmaka, kakvo vadjenje krvi? Ja sam samo jednom izvadila krv i to prije 3 tjedna, niko mi nista nije rekao?
    Btw kupanje, odakle si ono ti? Meni jos uvijek mirovanje do 15.tj pa ove dane i dalje provodim uz tv... Drago mi je da bar netko uziva u trudnoci ☺

👩🏻28❤🧔🏻32

Akane
    01. Studeni 2022. 06:34

Regica, ja sam Rh- pa sam pitala dr trebam li provjeriti antitijela, pa mi je dala uputnicu za to i KKS. Ne znam jel ubacila i ogtt u uputnicu. Do sad nisam uopće vadila krV za ništa osim za nifty. 
    Mi smo ti u Ninu kraj Zadra. Inače sam međimurka 😉 rekla bih po nadimku da si ti isto negdje u Podravini?

• regica123
    01. Studeni 2022. 13:23

Akane

Regica, ja sam Rh- pa sam pitala dr trebam li provjeriti antitijela, pa mi je dala uputnicu za to i KKS. Ne znam jel ubacila i ogtt u uputnicu. Do sad nisam uopće vadila krV za ništa osim za nifty.
    Mi smo ti u Ninu kraj Zadra. Inače sam međimurka 😉 rekla bih po nadimku da si ti isto negdje u Podravini?

Nisam nisam ja sam iz Splita..a ode se ljudi jos kupaju na veliko pa sam mislila da si i ti odavde☺

👩🏻28❤🧔🏻32

Rose.
    02. Studeni 2022. 07:02

Termin idućeg pregleda 🍀
    Regica123 - 08.11.
    honeyhoney - 08.11.
    Marija.1994 - 10.11.
    Studentica - 11.11.
    Tea2807 - 11.11.
    Rose. - 14.11.
    Dama_21 - 16.11.
    Beban - 17.11. 
    Ribica 33 - 24.11.

Dobro jutro curke ☕️🍪☕️🍩
    Nadam se da ste sve dobro, da ste se odmorile. 
    Ovaj tjedan nemamo pregleda, al brzo će doći idući 🙃 
    Jel sve ok s curama koje su na mirovanju? Čuvajte se 😘😘

• honeyhoney
    02. Studeni 2022. 08:13

Da, bome, pregledi se bliže. Veselim se. Voljela bih znati spol da mogu reći svima koji me pitaju, da možemo odabrati ime i da bar neku sitnicu odaberem za bebicu :)) 

Termin 6.4.2023.
    ZG
    Druga beba <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.