Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose.
    26. Listopad 2022. 08:06

Termin idućeg pregleda 🍀Dama_21 - 26.10.
    Regica123 - 07.11.
    honeyhoney - 08.11.
    Studentica - 10.11.
    Marija.1994 - 10.11.
    Rose. - 14.11.
    Beban - 17.11. 
    Dobro jutro cure ☕️🍪🥐🥛 Dama, sretno na pregledu, javi se kad obaviš 🤞🏻🍀
    Vidim da je netko otišao s foruma, smanjio se broj stranica. Nadam se da je sve u redu s mamom i bebicom. Dobrodošla Tea2807, neka ti trudnoća protekne mirno i bezbrižno. 🍀

Rose.
    26. Listopad 2022. 08:09

Proljetne bebe 2023.🌺
    Studentica - 25.02. / VŽ - Curica 
    Beban - 03.03. / NS - Dečko
    MiniGirl - 03.03. / RI - Curica
    ledolina - 05.03. - Curica
    kk1109 - 05.03./ZG-Vinogradska - Dečko
    Rose - 08.03. / RI - dečko
    bebamazzzza - 09.03. / ST - Dečko
    Bebanomoje - 13.03. /ZG- Sv.Duh - Dečko
    Donna2022 - 
    aider28 - ožujak / ZG - Petrova
    Ribica33- 16.03. / RI
    Nina187 - 17.03. / KR - Curica
    DaMa_21 - 22.03. / ZG - Curica
    Ananika- 22.03. - Blizanci
    kanapeić - 25.03. - Curica
    Hedwig.Z - 27.03. / PU
    Mia21998 - 28.03. / VT
    dix - ožujak / ZG
    ruta - 03.04. / Asfeld,DE
    Mialie - 04.04. / Sv.Duh - ZG
    honeyhoney - 05.04. / ZG
    pa.22 - 12.04. / VK
    maro2811 - 16.04. / ST
    Marija_1994 - 30.04. / Zabok
    Akane - 07.05.
    regica123 - 09.05. / ST
    Ninić - 16.05.

• Bebanomoje
    26. Listopad 2022. 10:38

Akane

Odglumi kako ju pokušavaš dignuti ali ne možeš. Pohvali ju kako je već velika cura narasla i bi li ti malo pomogla da dođe do auta.
    Ja imam traume od tog jutarnjeg pakiranja u auto, pogotovo su nemogući s 3-4g 😩
    Kasnila bih svaki dan na posao po pola sata. Jednom sam se čak sama odvezla do prvog zavoja, sakrila auto i pješke nazad do kuće, jer nisu htjeli izać iz kuće, pa su odmah dotrčali u plaču 🙈😂

Jutros sam joj govorila kako je ona veeelika cura, hoće li mi pokazati kako sama hoda? Zalijepila se uz moje noge 🙈 ali sam joj obukla gumene čizme koje obožava pa je nekako pristala hodati u njima do auta, bravo ja 😂💪 samo što danas neće padati kiša pa sam se malo zeznula sa čizmama ali šta ces 😂Regica, ja si pratim u aplikacijama koje sam tromjesečje. U aplikaciji baby center piše da je 14 tj. drugo tromjesečje. Iako u ovoj trudnoći cesto zaboravim u kojem sam tjednu pa si isto pogledam u aplikaciji 😁

Rose.
    26. Listopad 2022. 11:08

Bebanomoje

Akane

Odglumi kako ju pokušavaš dignuti ali ne možeš. Pohvali ju kako je već velika cura narasla i bi li ti malo pomogla da dođe do auta.
    Kasnila bih svaki dan na posao po pola sata. Jednom sam se čak sama odvezla do prvog zavoja, sakrila auto i pješke nazad do kuće, jer nisu htjeli izać iz kuće, pa su odmah dotrčali u plaču 🙈😂
    Jutros sam joj govorila kako je ona veeelika cura, hoće li mi pokazati kako sama hoda? Zalijepila se uz moje noge 🙈 ali sam joj obukla gumene čizme koje obožava pa je nekako pristala hodati u njima do auta, bravo ja 😂💪 samo što danas neće padati kiša pa sam se malo zeznula sa čizmama ali šta ces 😂Regica, ja si pratim u aplikacijama koje sam tromjesečje. U aplikaciji baby center piše da je 14 tj. drugo tromjesečje. Iako u ovoj trudnoći cesto zaboravim u kojem sam tjednu pa si isto pogledam u aplikaciji 😁

Nije bitno sto neće padati kiša, samo neka nije bosa 😂😂 moj je u fazi da samo hoće nositi kratke hlače i kratke majice, pa su to borbe kad se ide van iz kuće da se obuće nešto dugačko. A još su i prehladeni sad dosta, borimo se s tim, al je uporan sa svlačenjem i oblačenjem. Dnevno se presvuče 5 puta. 
     I naravno, od dvoje novih tenisica, on baš hoće stare koje su se doslovce raspale😅😅 

• DaMa_21
    26. Listopad 2022. 12:02

Hvala cure. Pregled je tek u 18:30 pa se javim navecer, nadam se da ce mi danas raditi anomaly scan 😊

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

Nina187
    26. Listopad 2022. 12:11

Tea2807, dobro nam došla, i mi tebi želimo urednu i mirnu trudnoću 
    DaMa_21, sretno danas na pregledu, javi se nakon pregleda 
    Rose. i moj je u fazi svega kratkoga, njemu je vječito vruće. Ali takav je i suprug, njima je stalno vruće. Ne uđemo još u kuću već me ispituje smije li skinuti duge rukave, ne daj Bože da on ima dugo na sebi, a vidi supruga u kratkome, to je rasprava i svađa samo takva 

• Bebanomoje
    26. Listopad 2022. 12:13

Rose.

Bebanomoje

Akane

Nije bitno sto neće padati kiša, samo neka nije bosa 😂😂 moj je u fazi da samo hoće nositi kratke hlače i kratke majice, pa su to borbe kad se ide van iz kuće da se obuće nešto dugačko. A još su i prehladeni sad dosta, borimo se s tim, al je uporan sa svlačenjem i oblačenjem. Dnevno se presvuče 5 puta.
    I naravno, od dvoje novih tenisica, on baš hoće stare koje su se doslovce raspale😅😅

😂 joj oni i njihove faze 🙈 ni moja neće jaknu pa u većini slučajeva izlazi iz stana u suzama, pogotovo ako ide s mužem, on ne razumije zašto ona neće jaknu 🤣🤣🤣

Rose.
    26. Listopad 2022. 13:03

Nina187

Tea2807, dobro nam došla, i mi tebi želimo urednu i mirnu trudnoćuDaMa_21, sretno danas na pregledu, javi se nakon pregledaRose. i moj je u fazi svega kratkoga, njemu je vječito vruće. Ali takav je i suprug, njima je stalno vruće. Ne uđemo još u kuću već me ispituje smije li skinuti duge rukave, ne daj Bože da on ima dugo na sebi, a vidi supruga u kratkome, to je rasprava i svađa samo takva

Ajmeee baš to, onda kažem muzu da lijepo obuce sve dugo jer ga mali kopira u svemu, pa bez razgovora pristane obuci dugo, samo da bude ko tata😂 tako i vani i općenito za puno stvari.
    I problem mi je preko noći za spavanje, spavaju u svojoj sobi i onda idem 3-4 puta po noći pokrivat ga jer bude sav leden, a otkriva se uvijek. Još uvijek nije za paliti centralno, pa upalim klimu, ali svejedno paše da se pokrijemo poplonom, a on se stalno otkriva i bude led leden, mislim da su se baš i od toga prehladili. Vreće i to nismo nikad koristili pa vjerujem da nebi mogao to niti podnesti, jedino da ga obucem u više slojeva, ne znam. 😬

Rose.
    26. Listopad 2022. 13:06

Bebanomoje

Rose.

Bebanomoje

Akane

😂 joj oni i njihove faze 🙈 ni moja neće jaknu pa u većini slučajeva izlazi iz stana u suzama, pogotovo ako ide s mužem, on ne razumije zašto ona neće jaknu 🤣🤣🤣

Uvijek su s nečim problemi, za svaki period je neka faza specifična, od kad se rode pa dok god ne odrastu 😂😂

kk1109
    26. Listopad 2022. 16:00

Bok cure, evo mi imali svadbu pa nisam pratila neko vrijeme forum 🤗
    Nadam se da ste se dobro i da bebice rastuu 🥰
    DaMa sretno danas na pregleduuu 🤗🤞

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.