Termin idućeg pregleda 🍀Dama_21 - 26.10.
Regica123 - 07.11.
honeyhoney - 08.11.
Studentica - 10.11.
Marija.1994 - 10.11.
Rose. - 14.11.
Beban - 17.11.
Dobro jutro cure ☕️🍪🥐🥛 Dama, sretno na pregledu, javi se kad obaviš 🤞🏻🍀
Vidim da je netko otišao s foruma, smanjio se broj stranica. Nadam se da je sve u redu s mamom i bebicom. Dobrodošla Tea2807, neka ti trudnoća protekne mirno i bezbrižno. 🍀
Proljetne bebe 2023.🌺
Studentica - 25.02. / VŽ - Curica
Beban - 03.03. / NS - Dečko
MiniGirl - 03.03. / RI - Curica
ledolina - 05.03. - Curica
kk1109 - 05.03./ZG-Vinogradska - Dečko
Rose - 08.03. / RI - dečko
bebamazzzza - 09.03. / ST - Dečko
Bebanomoje - 13.03. /ZG- Sv.Duh - Dečko
Donna2022 -
aider28 - ožujak / ZG - Petrova
Ribica33- 16.03. / RI
Nina187 - 17.03. / KR - Curica
DaMa_21 - 22.03. / ZG - Curica
Ananika- 22.03. - Blizanci
kanapeić - 25.03. - Curica
Hedwig.Z - 27.03. / PU
Mia21998 - 28.03. / VT
dix - ožujak / ZG
ruta - 03.04. / Asfeld,DE
Mialie - 04.04. / Sv.Duh - ZG
honeyhoney - 05.04. / ZG
pa.22 - 12.04. / VK
maro2811 - 16.04. / ST
Marija_1994 - 30.04. / Zabok
Akane - 07.05.
regica123 - 09.05. / ST
Ninić - 16.05.
Odglumi kako ju pokušavaš dignuti ali ne možeš. Pohvali ju kako je već velika cura narasla i bi li ti malo pomogla da dođe do auta.
Ja imam traume od tog jutarnjeg pakiranja u auto, pogotovo su nemogući s 3-4g 😩
Kasnila bih svaki dan na posao po pola sata. Jednom sam se čak sama odvezla do prvog zavoja, sakrila auto i pješke nazad do kuće, jer nisu htjeli izać iz kuće, pa su odmah dotrčali u plaču 🙈😂
Jutros sam joj govorila kako je ona veeelika cura, hoće li mi pokazati kako sama hoda? Zalijepila se uz moje noge 🙈 ali sam joj obukla gumene čizme koje obožava pa je nekako pristala hodati u njima do auta, bravo ja 😂💪 samo što danas neće padati kiša pa sam se malo zeznula sa čizmama ali šta ces 😂Regica, ja si pratim u aplikacijama koje sam tromjesečje. U aplikaciji baby center piše da je 14 tj. drugo tromjesečje. Iako u ovoj trudnoći cesto zaboravim u kojem sam tjednu pa si isto pogledam u aplikaciji 😁
Odglumi kako ju pokušavaš dignuti ali ne možeš. Pohvali ju kako je već velika cura narasla i bi li ti malo pomogla da dođe do auta.
Kasnila bih svaki dan na posao po pola sata. Jednom sam se čak sama odvezla do prvog zavoja, sakrila auto i pješke nazad do kuće, jer nisu htjeli izać iz kuće, pa su odmah dotrčali u plaču 🙈😂Jutros sam joj govorila kako je ona veeelika cura, hoće li mi pokazati kako sama hoda? Zalijepila se uz moje noge 🙈 ali sam joj obukla gumene čizme koje obožava pa je nekako pristala hodati u njima do auta, bravo ja 😂💪 samo što danas neće padati kiša pa sam se malo zeznula sa čizmama ali šta ces 😂Regica, ja si pratim u aplikacijama koje sam tromjesečje. U aplikaciji baby center piše da je 14 tj. drugo tromjesečje. Iako u ovoj trudnoći cesto zaboravim u kojem sam tjednu pa si isto pogledam u aplikaciji 😁
Nije bitno sto neće padati kiša, samo neka nije bosa 😂😂 moj je u fazi da samo hoće nositi kratke hlače i kratke majice, pa su to borbe kad se ide van iz kuće da se obuće nešto dugačko. A još su i prehladeni sad dosta, borimo se s tim, al je uporan sa svlačenjem i oblačenjem. Dnevno se presvuče 5 puta.
I naravno, od dvoje novih tenisica, on baš hoće stare koje su se doslovce raspale😅😅
Hvala cure. Pregled je tek u 18:30 pa se javim navecer, nadam se da ce mi danas raditi anomaly scan 😊
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Tea2807, dobro nam došla, i mi tebi želimo urednu i mirnu trudnoću
DaMa_21, sretno danas na pregledu, javi se nakon pregleda
Rose. i moj je u fazi svega kratkoga, njemu je vječito vruće. Ali takav je i suprug, njima je stalno vruće. Ne uđemo još u kuću već me ispituje smije li skinuti duge rukave, ne daj Bože da on ima dugo na sebi, a vidi supruga u kratkome, to je rasprava i svađa samo takva
Kasnila bih svaki dan na posao po pola sata. Jednom sam se čak sama odvezla do prvog zavoja, sakrila auto i pješke nazad do kuće, jer nisu htjeli izać iz kuće, pa su odmah dotrčali u plaču 🙈😂Jutros sam joj govorila kako je ona veeelika cura, hoće li mi pokazati kako sama hoda? Zalijepila se uz moje noge 🙈 ali sam joj obukla gumene čizme koje obožava pa je nekako pristala hodati u njima do auta, bravo ja 😂💪 samo što danas neće padati kiša pa sam se malo zeznula sa čizmama ali šta ces 😂Regica, ja si pratim u aplikacijama koje sam tromjesečje. U aplikaciji baby center piše da je 14 tj. drugo tromjesečje. Iako u ovoj trudnoći cesto zaboravim u kojem sam tjednu pa si isto pogledam u aplikaciji 😁
Nije bitno sto neće padati kiša, samo neka nije bosa 😂😂 moj je u fazi da samo hoće nositi kratke hlače i kratke majice, pa su to borbe kad se ide van iz kuće da se obuće nešto dugačko. A još su i prehladeni sad dosta, borimo se s tim, al je uporan sa svlačenjem i oblačenjem. Dnevno se presvuče 5 puta.
I naravno, od dvoje novih tenisica, on baš hoće stare koje su se doslovce raspale😅😅
😂 joj oni i njihove faze 🙈 ni moja neće jaknu pa u većini slučajeva izlazi iz stana u suzama, pogotovo ako ide s mužem, on ne razumije zašto ona neće jaknu 🤣🤣🤣
Tea2807, dobro nam došla, i mi tebi želimo urednu i mirnu trudnoćuDaMa_21, sretno danas na pregledu, javi se nakon pregledaRose. i moj je u fazi svega kratkoga, njemu je vječito vruće. Ali takav je i suprug, njima je stalno vruće. Ne uđemo još u kuću već me ispituje smije li skinuti duge rukave, ne daj Bože da on ima dugo na sebi, a vidi supruga u kratkome, to je rasprava i svađa samo takva
Ajmeee baš to, onda kažem muzu da lijepo obuce sve dugo jer ga mali kopira u svemu, pa bez razgovora pristane obuci dugo, samo da bude ko tata😂 tako i vani i općenito za puno stvari.
I problem mi je preko noći za spavanje, spavaju u svojoj sobi i onda idem 3-4 puta po noći pokrivat ga jer bude sav leden, a otkriva se uvijek. Još uvijek nije za paliti centralno, pa upalim klimu, ali svejedno paše da se pokrijemo poplonom, a on se stalno otkriva i bude led leden, mislim da su se baš i od toga prehladili. Vreće i to nismo nikad koristili pa vjerujem da nebi mogao to niti podnesti, jedino da ga obucem u više slojeva, ne znam. 😬
I naravno, od dvoje novih tenisica, on baš hoće stare koje su se doslovce raspale😅😅😂 joj oni i njihove faze 🙈 ni moja neće jaknu pa u većini slučajeva izlazi iz stana u suzama, pogotovo ako ide s mužem, on ne razumije zašto ona neće jaknu 🤣🤣🤣
Uvijek su s nečim problemi, za svaki period je neka faza specifična, od kad se rode pa dok god ne odrastu 😂😂
Bok cure, evo mi imali svadbu pa nisam pratila neko vrijeme forum 🤗
Nadam se da ste se dobro i da bebice rastuu 🥰
DaMa sretno danas na pregleduuu 🤗🤞
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀