Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose.
    20. Listopad 2022. 14:28

Marija.1994

Rose.

Bebanomoje

Moja mala je imala 52 cm i 4140 grama, bila sam spremna na rezanje i šivanje tako da mi to nije bilo toliko strašno za podnjeti. Kasnije to dole malo zeza, zateže, ali sam spremna na to opet jer, jbg , kažu da je svako sljedeće dijete veće, a sad je još i deckcic, očekujem 4500 grama 😁 samo neka bude zdrav, prodje to sve, da ne strašimo mame koje to nisu prošle, stvarno se to zaboravi 😊
    Ma jasno, rijetko ko bi išao na novu trudnoću da je to sad nešto tako nepodnošljivo i da se ne zaboravlja, naše tijelo je napravljeno tako da to sve podnese, da je zeznuto- zeznuto je, nećemo se lagati, al sve to brzo prođe…
    Meni je prva trudnoca i jako me strah poroda jer inace imam dost nizak prag tolerancije na bol, ali cu se skulirat i slusat sta mi se govori na porodu pa se nadam da nece bit problema, a svjesna jesam da ce bolit, za malu misulicu se sve pretrpi. :)

Tako je i najbolje, samo slusat sto ti govore i neće bit problema :)

• regica123
    20. Listopad 2022. 14:35

Ja ne znam jesam ja luda, ja se jos najmanje bojim poroda i boli, najvise se bojim perioda do poroda da sve bude ok i da se bebica dobro razvije. Mislim da sam preopsjednuta i prepripadnuta... isto mi je prva trudnoca i sve me brine, npr to sto sam sinoc imala 3 puta na gacicama doslovno vodu vodu (bez mirisa i boje) i odma me brine sto ako je plodna voda? Danas nema nista, al ja se i dalje brinem i ne znam trebam li reagirat... najvise me brinu ovakve stvari, nekako za porod cu se brinit kad dodje do toga, al nikad nisam imala neki strah od toga (mozda zato sta imam velik prag boli, ne znam).. bi li se vi na mom mistu brinile i javljale ginekologu ili ako danas nema nista da se smirim i cekam sljedeci pregled? 

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

Rose.
    20. Listopad 2022. 14:47

regica123

Ja ne znam jesam ja luda, ja se jos najmanje bojim poroda i boli, najvise se bojim perioda do poroda da sve bude ok i da se bebica dobro razvije. Mislim da sam preopsjednuta i prepripadnuta… isto mi je prva trudnoca i sve me brine, npr to sto sam sinoc imala 3 puta na gacicama doslovno vodu vodu (bez mirisa i boje) i odma me brine sto ako je plodna voda? Danas nema nista, al ja se i dalje brinem i ne znam trebam li reagirat… najvise me brinu ovakve stvari, nekako za porod cu se brinit kad dodje do toga, al nikad nisam imala neki strah od toga (mozda zato sta imam velik prag boli, ne znam).. bi li se vi na mom mistu brinile i javljale ginekologu ili ako danas nema nista da se smirim i cekam sljedeci pregled?

Meni je cijelo vrijeme pojačan iscjedak, nekad bezbojan, nekad bijeli, bez mirisa, bas zna iscuriti, to je sve normalno, na tvom mjestu ako se ne ponavlja, smirila bi se i pričekala pregled, ali ako bas ne možeš i kopa te jako, javi se doktoru, da se umiris. 

• regica123
    20. Listopad 2022. 14:58

Ja ga dosad nisam nikako imala pa me bas pripalo kako je dosa odjednom sinoc i to nekako bas ko da je iskapalo iz mene, ono nije bilo sluzavo ko sta bi bia npr u ovulaciji nego bas vodasto. Uzasno sam pripadnuta, ali srecom u pon idem vadit krv za nipt di ce preko trbuha provjerit otkucaje pa cu njega pitati, jos 3 tjedna ne bih izdrzala u ovoj panici. Dodje mi da uzmem normabel koliko se stresiram 🙈 nisam znala da je trudnoca ovoliko stresna. Malo mi je lakse sad kad ste rekle da se i vama javlja to... jel vam bude sluzavo ili bas 'voda voda' ko meni?

👩🏻28❤🧔🏻32

• regica123
    20. Listopad 2022. 15:35

Evo je opet...izgorit cu 😫 a sad mi ginkolog ne radi jer je radia ujutro, bas za probit

👩🏻28❤🧔🏻32

Hedwig.Z
    20. Listopad 2022. 16:13

Rose, kako ti je bilo sa malom razlikom između djece? Eto toga me jedino malo strah iako je i ova trudnoca planirana. Starija nece u jaslice ni na cuvanje, planiram ju pustit doma samnom. Nemam bas neku potporu, muz radi, svekrva isto, mama mi je bolesna.. jedino to me malo brine. Iako ce muz uzeti 2mjeseca porodiljnog od starije + novih 10dana dopusta za tate pa ce biti s nama kad rodim. 
    Rodila sam u Puli, nemam rijeci zamjerke! 
    A porod, boli. Meni je bilo nekako ok sto sam znala u svakom trenutku nekako sto se desava. Pogledala sam Rodine tecajeve i tako su me smirili, bas je opisan svaki korak poroda. Svaka preporuka da si pogledate. Ja cu zasigurno opet. 🙂

• NelAm
    20. Listopad 2022. 16:29

Pozdrav žene, imam pitanje - da li ste već radile/ ili da li uopće namjeravate raditi 3D/4D uzv? Standardno je 2D...pa sad ne znam da li ići dodatno i na ove 3D/4D varijante?

SAYuRI
    20. Listopad 2022. 16:57

regica123

Evo je opet…izgorit cu 😫 a sad mi ginkolog ne radi jer je radia ujutro, bas za probit

Sorry cure na upadu, samo da Regici kazem da je to sasvim ok, dolazi do promjene hormona, sve dok nije krv to je sve u redu. Ako bas zelis da se smiris imas u boljim apotekama test za provjeru plodne vode, kao ulozak, ako je plodna voda oboji se … smiri se, ne kazu djaba trudnoca je drugo stanje, u drugom si stanju i sve sto mozda inace nije normalno sada jeste 💪 

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

SAYuRI
    20. Listopad 2022. 16:58

Evo i da ostale cure znaju postoji test za plodnu vodu ako se neka prepadne…
    https://www.ljekarna-marusic.hr/proizvodi/8755/amnio-check-test-za-plodnu-vodu-5-kom/
    Bjezim sada dok nisam batine dobila sto upadam 🫣😋

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

• regica123
    20. Listopad 2022. 17:01

bubamazzzza

regica123

Evo je opet…izgorit cu 😫 a sad mi ginkolog ne radi jer je radia ujutro, bas za probit

Nazovi hitni prijem u rodiliste i trazi savjet kad te vec tolika panika uhvatila i ne mozes se smirit.Nedaj Boze da dobijes savjet od nas ,poslusas ga i da se netko osjeti odgovoran. Sretno i smireno,tolikom panikom si najvise stetis

Je slazem se. Ma ja sam panicar sama po sebi, a stalno se nesto dogadja da me dodatno stresira. Idem umjesto u pon sutra napraviti qualified di imam uzv preko trbuha pa se nadam da ce me to smirit. Nadam se da vi niste kao ja i da se ne stresirate oko svega, nastavim li ovako zavrsit cu u ludnici 😅 ne zelim vam svoj mozak nikako 😂

👩🏻28❤🧔🏻32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.