Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kk1109
    19. Listopad 2022. 11:51

Cure koje vec imaju klince...jel ima neko iskustva sa stoke kolicima?
    Nekako su mi ona zapela za oko, pa me zanima jesu li prakticna?

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

kk1109
    19. Listopad 2022. 14:22

bubamazzzza

kk1109

Cure koje vec imaju klince…jel ima neko iskustva sa stoke kolicima?
    Imala,prodala. Ovis na kojem si katu i koliko ti je auto. Sad imam vece auto i opet razmisljam o njima 🤔🤣🥰

Na 2 smo katu. Jel teska konstrukcija? 

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙

Akane
    19. Listopad 2022. 17:17

bubamazzzza

kk1109

bubamazzzza

kk1109

Imala,prodala. Ovis na kojem si katu i koliko ti je auto. Sad imam vece auto i opet razmisljam o njima 🤔🤣🥰
    Za mene jesu. Sitna sam i ugl sama ,osim vikendom. Nakon 4 mj nosanja uz skale i stavljanja u auto (o kojem sam ovisna minimalno jednom dnevno) odlucila sam da ne mogu odradivat baustelu kod svakog izlaska iz kuce,s bebom u rukama. Uzela sam mclaren i odusevljena sam koliko nam je zivot postao laksi. Iako su mi stoke i dalje tiha patnja i cesto ih skicam 😍

I meni su tiha patnja. Ali one trailz. Koliko sam čula iskustva, su ekstra. Jer s njima se može i offroad, a ja baš volim i imam di šetati po makadamu. 
    Kombo kadica i komoda meni je isto bio promašaj. Na kraju sam u toj kadici držala stvari ...
    Nifty ja odradila jutros, samo vađenje krvi. Ja sam se nećkala hoću li ili ne, al muž je htio da budemo sigurni da je sve ok. O lošim rezultatima ne želim niti mislit jer ne znam što bih, ovo je čisto peace of mind. 
    Nama fali krevetić, i sad bih najrađe išla škicat i kolica 😅
    Kk i Mala super za preglede 💪💪💪
    Cure jel koja ima problem sa zatvorom? 😩
    Inače sam redovita, ali ovo sad je užas. Znam da je normalno i hormoni i tralala. Moram navalit na lan/šljive i ekipu. 

• DaMa_21
    19. Listopad 2022. 17:38

Akane, drzim fige za nalaze da dodju sto prije, vjerujem da je s bebicom sve super 😊
    Zatvor me muci citav zivot, a pogotovo sad u trudnoci. Sto god sam probala ne djeluje (probiotici/jogurti, lan, razne sjemenke, sljive, itd) pa ako netko ima jos neki savjet neka podijeli 😁

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

• regica123
    19. Listopad 2022. 19:22

Curke koliko su vase bebe aktivne? Znaci meni svaki put kad se gledam doktor kaze da imam jako aktivnu bebu 🙈 doslovno sekunde ne miruje, nisam ni znala da se tako rano vide pokreti i da su toliko aktivne!
    Drago mi da je aktivna, ali odmah je tu ono pitanje sto je s pupcanom vrpcom, jeste se vi to kada pitale? Smeta li im? Moze li se nedaj Boze omotati oko njih? A i ja sa ovih sto pitanja i misli koje uvik zaboravim pitat doktora, tek mi danas to palo napamet 🤣

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

• Bebanomoje
    19. Listopad 2022. 19:54

Joj problemi sa zatvorom- od toga strahujem... u prošloj trudnoći me spasavao jogurt sa chia sjemenkama, svaki dan sam si to radila i pila za doručak, onda kruske, kivi, donat mg... sad ako vidim da nisam cijeli dan bila na wcu odmah poduzimam nešto jer me strah da ne bude još gore 🙈 zapravo imam traumu od prve stolice nakon poroda kada nisam išla na wc 3 dana dok sam bila u bolnici pa sam doma plakala na wcu kao da se ponovo poradjam 😭😭😭

kk1109
    19. Listopad 2022. 21:01

Akane

bubamazzzza

kk1109

bubamazzzza

kk1109

Za mene jesu. Sitna sam i ugl sama ,osim vikendom. Nakon 4 mj nosanja uz skale i stavljanja u auto (o kojem sam ovisna minimalno jednom dnevno) odlucila sam da ne mogu odradivat baustelu kod svakog izlaska iz kuce,s bebom u rukama. Uzela sam mclaren i odusevljena sam koliko nam je zivot postao laksi. Iako su mi stoke i dalje tiha patnja i cesto ih skicam 😍
    I meni su tiha patnja. Ali one trailz. Koliko sam čula iskustva, su ekstra. Jer s njima se može i offroad, a ja baš volim i imam di šetati po makadamu.
    Kombo kadica i komoda meni je isto bio promašaj. Na kraju sam u toj kadici držala stvari …
    Nifty ja odradila jutros, samo vađenje krvi. Ja sam se nećkala hoću li ili ne, al muž je htio da budemo sigurni da je sve ok. O lošim rezultatima ne želim niti mislit jer ne znam što bih, ovo je čisto peace of mind.
    Nama fali krevetić, i sad bih najrađe išla škicat i kolica 😅
    Kk i Mala super za preglede 💪💪💪
    Cure jel koja ima problem sa zatvorom? 😩
    Inače sam redovita, ali ovo sad je užas. Znam da je normalno i hormoni i tralala. Moram navalit na lan/šljive i ekipu.

Imam jaa. I mimo trudnoce muku mucim s tim, a sad pogotovo. Probala sam sve...suhe sljive, sok od kruske, zobene itd i ne pali. Protjera me kava tako da to prakticiram. Trudim se stvarno svaki dan jer sam cula da zatvor moze izazvat probleme. Ako imate neku alternativu drugu pliiiz podjelitee 😅

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙

kk1109
    19. Listopad 2022. 21:03

regica123

Curke koliko su vase bebe aktivne? Znaci meni svaki put kad se gledam doktor kaze da imam jako aktivnu bebu 🙈 doslovno sekunde ne miruje, nisam ni znala da se tako rano vide pokreti i da su toliko aktivne!
    Drago mi da je aktivna, ali odmah je tu ono pitanje sto je s pupcanom vrpcom, jeste se vi to kada pitale? Smeta li im? Moze li se nedaj Boze omotati oko njih? A i ja sa ovih sto pitanja i misli koje uvik zaboravim pitat doktora, tek mi danas to palo napamet 🤣

Jakooo, od pocetka na uzv, a sad i osjecam da je malac skroz aktivan, pogotovo ako jedem kiselo, odma se aktivira (mandarine najvise😅). Istu misao sam i ja imaa, sta ako se zamota al eto jucer blia na uzv i nije pupcana vrpca ni blizu glavice. Nadam se da ce tako i ostat. Na to stvarno ne mozemo nikako utjecat 🤣🤗

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙

• regica123
    19. Listopad 2022. 21:13

kk1109 cula sam da bebe aktivne u trbuhu budu aktivnije i nocu u placu 😅 sad jesu li to samo price, vidit cemo...
    ....
    Sta se tice probave meni je precudno sto ja otkad sam trudna imam svaki dan stolicu, nekad i 2 puta dnevno, a prije sam znala ne ici po 3 dana na wc.. Tako da mi bude precudno cuti da vecinu trudnica muci zatvor, a mene cak stalni rad crijeva koji nekad i nije toliko ugudan 

👩🏻28❤🧔🏻32

• regica123
    19. Listopad 2022. 23:06

Btw cure jesu li vama ikako bile mokre gacice? Evo ja danas vec 2 puta primjetila mokre gacice sto dosad nisam nikako imala... ne znam jeste se susrele s tim i je li to nesto sto me treba zabrinuti?

👩🏻28❤🧔🏻32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.