Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiniGirl
    20. Listopad 2022. 12:58

Hedwig.Z

Postoji kao test kojim mozete provjeriti da li curi plodna voda. Cucnete i zakasljete par puta jako. Ako nesto curi, mogla bi biti plodna voda. I postoje ulosci kako je netko napisao.
    Sto se tice poroda i svega nakon poroda. Ja sam inducirana, ali uopce mi nisu radili klistir, a ja sam bila napeta i cekala kad ce mi to reci.😂 Veliku nuzdu sam obavila par sati prije nego smo izasle iz bolnice, ali nitko me to nije ni pitao na izlasku niti prije. Ja nisam sivana nista pa mi je i to vjv pomoglo da obavim bez problema. Imala sam problema sa hemoroidima nekih mjesec i pol nakon poroda, uzas uzasni!
    A za zatvor u prosloj trudnoci sam pila vodu u kojoj sam kuhala suhe sljive, to mi je pomoglo.

Ajme kako bi bilo lijepo izbjeci sivanje, je li beba bila manja?

Hedwig.Z
    20. Listopad 2022. 12:58

Ona voli kolica jako, iako otkad je prohodala stalno pita da bi hodala, ali i kad se umori onda pita da se vozi. A i to planiram, nositi bebu u nosiljci, a nju voziti ako bude potrebe. Bas sam jutros rekla susjedi koja je nosila malog u nosiljci kad smo bile u setnji da jedva cekam opet, nosenje mi je toliki gust ❤️

Hedwig.Z
    20. Listopad 2022. 13:01

MiniGirl

Hedwig.Z

Postoji kao test kojim mozete provjeriti da li curi plodna voda. Cucnete i zakasljete par puta jako. Ako nesto curi, mogla bi biti plodna voda. I postoje ulosci kako je netko napisao.
    Sto se tice poroda i svega nakon poroda. Ja sam inducirana, ali uopce mi nisu radili klistir, a ja sam bila napeta i cekala kad ce mi to reci.😂 Veliku nuzdu sam obavila par sati prije nego smo izasle iz bolnice, ali nitko me to nije ni pitao na izlasku niti prije. Ja nisam sivana nista pa mi je i to vjv pomoglo da obavim bez problema. Imala sam problema sa hemoroidima nekih mjesec i pol nakon poroda, uzas uzasni!
    A za zatvor u prosloj trudnoci sam pila vodu u kojoj sam kuhala suhe sljive, to mi je pomoglo.

Pa nije bas bila manja, 50cm i 3190g. Nije ni nesto velika, prosjek mislim 😅 a tog sivanja me bilo najvise strah. Kad sam porodila posteljicu i to sve nakon poroda, doslovno sam babicu pitala kolika je steta dole 😂 joooj srece kad mi je rekla da ne treba nista sivati!! Molim Boga da se ponovi i taj put 🙏

Hedwig.Z
    20. Listopad 2022. 13:03

Rose.

Hedwig,
    Možda prođete onda bez većih bolova i nervoze 🤞🏻
    Super je to sto imaju već taj nastavak. Izmedu mojih je 18 mj razlika, i najveća greška mi je bila sto ni jedno nije bilo naviklo na kolica 😂 tako da sam stariju za rukicu,a malog u klokanici to dosta dugo,kicma me ubila 😂
    Ma mi smo imali prvo naslijeđeni za curku, pa smo ga vratili, pa za malog kupili novi,al taj su dokrajčili sa silnim skakanjem s kreveta u kinderbet, pa smo ga nedavno bacili jer mu nije bilo spasa 😅 sad gledam da nešto uzmem malo čvršće… još su mali pa ce to biti fora ponovo sakrivanje po kinderbetu i igra, već vidim 😅

Koliko godina imaju sad tvoja djecica? 

Rose.
    20. Listopad 2022. 13:03

https://minigreeny.com/minigreeny-sajam/gnijezda.htmlMinigreeny ima sajam na svojoj stranici, doduše ništa posebno, jedino vidim da su gnijezda i jastuci za dojenje nešto malo bolje sniženi, doduše dezeni gnijezda su onako li-la, ali možda netko pronađe nešto zanimljivo. 

Rose.
    20. Listopad 2022. 13:08

Hedwig.Z

MiniGirl

Hedwig.Z

Pa nije bas bila manja, 50cm i 3190g. Nije ni nesto velika, prosjek mislim 😅 a tog sivanja me bilo najvise strah. Kad sam porodila posteljicu i to sve nakon poroda, doslovno sam babicu pitala kolika je steta dole 😂 joooj srece kad mi je rekla da ne treba nista sivati!! Molim Boga da se ponovi i taj put 🙏

Ajme blago ti se. Meni su s prvom radili epiziotomiju, a isto se rodila sa 3100… ništa preveliko. A s malim sam popucala sama, nisu radili uzv prije poroda jer sam stigla 9 prstiju otvorena, pa nisu znali kolika je beba, a on na kraju 4100g… 🥴 ja također molim boga da ne šivaju, ali s obzirom na prošla iskustva, sumnjam da će bit tako. 😏

Rose.
    20. Listopad 2022. 13:09

Hedwig.Z

Rose.

Hedwig,
    Možda prođete onda bez većih bolova i nervoze 🤞🏻
    Super je to sto imaju već taj nastavak. Izmedu mojih je 18 mj razlika, i najveća greška mi je bila sto ni jedno nije bilo naviklo na kolica 😂 tako da sam stariju za rukicu,a malog u klokanici to dosta dugo,kicma me ubila 😂
    Ma mi smo imali prvo naslijeđeni za curku, pa smo ga vratili, pa za malog kupili novi,al taj su dokrajčili sa silnim skakanjem s kreveta u kinderbet, pa smo ga nedavno bacili jer mu nije bilo spasa 😅 sad gledam da nešto uzmem malo čvršće… još su mali pa ce to biti fora ponovo sakrivanje po kinderbetu i igra, već vidim 😅
    Koliko godina imaju sad tvoja djecica?

4g i 9mj i 3g i 3 mj. 

MiniGirl
    20. Listopad 2022. 13:20

Hedwig u kojoj bolnici si rodila?

• Bebanomoje
    20. Listopad 2022. 13:20

Moja mala je imala 52 cm i 4140 grama, bila sam spremna na rezanje i šivanje tako da mi to nije bilo toliko strašno za podnjeti. Kasnije to dole malo zeza, zateže,  ali sam spremna na to opet jer, jbg , kažu da je svako sljedeće dijete veće, a sad je još i deckcic, očekujem 4500 grama 😁 samo neka bude zdrav, prodje to sve, da ne strašimo mame koje to nisu prošle, stvarno se to zaboravi 😊

Rose.
    20. Listopad 2022. 13:35

Bebanomoje

Moja mala je imala 52 cm i 4140 grama, bila sam spremna na rezanje i šivanje tako da mi to nije bilo toliko strašno za podnjeti. Kasnije to dole malo zeza, zateže, ali sam spremna na to opet jer, jbg , kažu da je svako sljedeće dijete veće, a sad je još i deckcic, očekujem 4500 grama 😁 samo neka bude zdrav, prodje to sve, da ne strašimo mame koje to nisu prošle, stvarno se to zaboravi 😊

Ma jasno, rijetko ko bi išao na novu trudnoću da je to sad nešto tako nepodnošljivo i da se ne zaboravlja, naše tijelo je napravljeno tako da to sve podnese, da je zeznuto- zeznuto je, nećemo se lagati, al sve to brzo prođe… 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.