Postoji kao test kojim mozete provjeriti da li curi plodna voda. Cucnete i zakasljete par puta jako. Ako nesto curi, mogla bi biti plodna voda. I postoje ulosci kako je netko napisao.
Sto se tice poroda i svega nakon poroda. Ja sam inducirana, ali uopce mi nisu radili klistir, a ja sam bila napeta i cekala kad ce mi to reci.😂 Veliku nuzdu sam obavila par sati prije nego smo izasle iz bolnice, ali nitko me to nije ni pitao na izlasku niti prije. Ja nisam sivana nista pa mi je i to vjv pomoglo da obavim bez problema. Imala sam problema sa hemoroidima nekih mjesec i pol nakon poroda, uzas uzasni!
A za zatvor u prosloj trudnoci sam pila vodu u kojoj sam kuhala suhe sljive, to mi je pomoglo.
Ajme kako bi bilo lijepo izbjeci sivanje, je li beba bila manja?
Ona voli kolica jako, iako otkad je prohodala stalno pita da bi hodala, ali i kad se umori onda pita da se vozi. A i to planiram, nositi bebu u nosiljci, a nju voziti ako bude potrebe. Bas sam jutros rekla susjedi koja je nosila malog u nosiljci kad smo bile u setnji da jedva cekam opet, nosenje mi je toliki gust ❤️
Postoji kao test kojim mozete provjeriti da li curi plodna voda. Cucnete i zakasljete par puta jako. Ako nesto curi, mogla bi biti plodna voda. I postoje ulosci kako je netko napisao.
Sto se tice poroda i svega nakon poroda. Ja sam inducirana, ali uopce mi nisu radili klistir, a ja sam bila napeta i cekala kad ce mi to reci.😂 Veliku nuzdu sam obavila par sati prije nego smo izasle iz bolnice, ali nitko me to nije ni pitao na izlasku niti prije. Ja nisam sivana nista pa mi je i to vjv pomoglo da obavim bez problema. Imala sam problema sa hemoroidima nekih mjesec i pol nakon poroda, uzas uzasni!
A za zatvor u prosloj trudnoci sam pila vodu u kojoj sam kuhala suhe sljive, to mi je pomoglo.Ajme kako bi bilo lijepo izbjeci sivanje, je li beba bila manja?
Pa nije bas bila manja, 50cm i 3190g. Nije ni nesto velika, prosjek mislim 😅 a tog sivanja me bilo najvise strah. Kad sam porodila posteljicu i to sve nakon poroda, doslovno sam babicu pitala kolika je steta dole 😂 joooj srece kad mi je rekla da ne treba nista sivati!! Molim Boga da se ponovi i taj put 🙏
Hedwig,
Možda prođete onda bez većih bolova i nervoze 🤞🏻
Super je to sto imaju već taj nastavak. Izmedu mojih je 18 mj razlika, i najveća greška mi je bila sto ni jedno nije bilo naviklo na kolica 😂 tako da sam stariju za rukicu,a malog u klokanici to dosta dugo,kicma me ubila 😂
Ma mi smo imali prvo naslijeđeni za curku, pa smo ga vratili, pa za malog kupili novi,al taj su dokrajčili sa silnim skakanjem s kreveta u kinderbet, pa smo ga nedavno bacili jer mu nije bilo spasa 😅 sad gledam da nešto uzmem malo čvršće… još su mali pa ce to biti fora ponovo sakrivanje po kinderbetu i igra, već vidim 😅
Koliko godina imaju sad tvoja djecica?
https://minigreeny.com/minigreeny-sajam/gnijezda.htmlMinigreeny ima sajam na svojoj stranici, doduše ništa posebno, jedino vidim da su gnijezda i jastuci za dojenje nešto malo bolje sniženi, doduše dezeni gnijezda su onako li-la, ali možda netko pronađe nešto zanimljivo.
A za zatvor u prosloj trudnoci sam pila vodu u kojoj sam kuhala suhe sljive, to mi je pomoglo.Ajme kako bi bilo lijepo izbjeci sivanje, je li beba bila manja?Pa nije bas bila manja, 50cm i 3190g. Nije ni nesto velika, prosjek mislim 😅 a tog sivanja me bilo najvise strah. Kad sam porodila posteljicu i to sve nakon poroda, doslovno sam babicu pitala kolika je steta dole 😂 joooj srece kad mi je rekla da ne treba nista sivati!! Molim Boga da se ponovi i taj put 🙏
Ajme blago ti se. Meni su s prvom radili epiziotomiju, a isto se rodila sa 3100… ništa preveliko. A s malim sam popucala sama, nisu radili uzv prije poroda jer sam stigla 9 prstiju otvorena, pa nisu znali kolika je beba, a on na kraju 4100g… 🥴 ja također molim boga da ne šivaju, ali s obzirom na prošla iskustva, sumnjam da će bit tako. 😏
Hedwig,
Možda prođete onda bez većih bolova i nervoze 🤞🏻
Super je to sto imaju već taj nastavak. Izmedu mojih je 18 mj razlika, i najveća greška mi je bila sto ni jedno nije bilo naviklo na kolica 😂 tako da sam stariju za rukicu,a malog u klokanici to dosta dugo,kicma me ubila 😂
Ma mi smo imali prvo naslijeđeni za curku, pa smo ga vratili, pa za malog kupili novi,al taj su dokrajčili sa silnim skakanjem s kreveta u kinderbet, pa smo ga nedavno bacili jer mu nije bilo spasa 😅 sad gledam da nešto uzmem malo čvršće… još su mali pa ce to biti fora ponovo sakrivanje po kinderbetu i igra, već vidim 😅Koliko godina imaju sad tvoja djecica?
4g i 9mj i 3g i 3 mj.
Moja mala je imala 52 cm i 4140 grama, bila sam spremna na rezanje i šivanje tako da mi to nije bilo toliko strašno za podnjeti. Kasnije to dole malo zeza, zateže, ali sam spremna na to opet jer, jbg , kažu da je svako sljedeće dijete veće, a sad je još i deckcic, očekujem 4500 grama 😁 samo neka bude zdrav, prodje to sve, da ne strašimo mame koje to nisu prošle, stvarno se to zaboravi 😊
Moja mala je imala 52 cm i 4140 grama, bila sam spremna na rezanje i šivanje tako da mi to nije bilo toliko strašno za podnjeti. Kasnije to dole malo zeza, zateže, ali sam spremna na to opet jer, jbg , kažu da je svako sljedeće dijete veće, a sad je još i deckcic, očekujem 4500 grama 😁 samo neka bude zdrav, prodje to sve, da ne strašimo mame koje to nisu prošle, stvarno se to zaboravi 😊
Ma jasno, rijetko ko bi išao na novu trudnoću da je to sad nešto tako nepodnošljivo i da se ne zaboravlja, naše tijelo je napravljeno tako da to sve podnese, da je zeznuto- zeznuto je, nećemo se lagati, al sve to brzo prođe…
Sortiraj odgovore
Najstariji