Evo i da ostale cure znaju postoji test za plodnu vodu ako se neka prepadne…
https://www.ljekarna-marusic.hr/proizvodi/8755/amnio-check-test-za-plodnu-vodu-5-kom/
Bjezim sada dok nisam batine dobila sto upadam 🫣😋
Ajmeee ic cu uzeti ovo, hvala tii
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Pozdrav žene, imam pitanje - da li ste već radile/ ili da li uopće namjeravate raditi 3D/4D uzv? Standardno je 2D…pa sad ne znam da li ići dodatno i na ove 3D/4D varijante?Meni je doktor na proslom uzv-u napravio 3D bez da sam pitala.
Meni isto svaki put radi 3D uz obican 2D. Ali idem privatno pa vjerojatno zbog toga.
Svakako se na 3D bolje vidi bebica i dobijes ljepsu slikicu, ali moze ti se dogoditi da platis pregled i na kraju se beba okrene nezgodno i ne uspijes uopce vidjeti lice niti ostatak bebe skroz dobro 🙈
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Ja ga dosad nisam nikako imala pa me bas pripalo kako je dosa odjednom sinoc i to nekako bas ko da je iskapalo iz mene, ono nije bilo sluzavo ko sta bi bia npr u ovulaciji nego bas vodasto. Uzasno sam pripadnuta, ali srecom u pon idem vadit krv za nipt di ce preko trbuha provjerit otkucaje pa cu njega pitati, jos 3 tjedna ne bih izdrzala u ovoj panici. Dodje mi da uzmem normabel koliko se stresiram 🙈 nisam znala da je trudnoca ovoliko stresna. Malo mi je lakse sad kad ste rekle da se i vama javlja to… jel vam bude sluzavo ili bas 'voda voda' ko meni?
Evo jos jedne panicarke stvorene razno raznim komplikacijama 🙋🏼♀️
Meni osobno je home doppler najbolja investicija za trudnicke zivce. Kad dobim napad, poslušam bebu i odmah se umirim 😊
🧞♀️31
🧞♂️32
Missed ab. 11tt 💔
Gynositol
OTP 24.3. 👧🏼💗
https://www.ljekarna-marusic.hr/proizvodi/8755/amnio-check-test-za-plodnu-vodu-5-kom/
Bjezim sada dok nisam batine dobila sto upadam 🫣😋
Zvala sve moguce ljekarne u st, nijedna nema..izgleda da su makli iz prodaje, a ovo me bas bilo razveselilo.
SaYuRi svakako mnogo hvala sta me pokusavas smirit, znam da sam dosadna panicarka ❤ stvarno se nadam da si u pravu i da je sve ok.
I svim curama skupa jedno veliko hvala na odgovorima, ja mislim da sam najdosadnija ode🙈
Ako slucajno di nadjete za kupit Amnio test, javite 🙈
👩🏻28❤🧔🏻32
Ja ga dosad nisam nikako imala pa me bas pripalo kako je dosa odjednom sinoc i to nekako bas ko da je iskapalo iz mene, ono nije bilo sluzavo ko sta bi bia npr u ovulaciji nego bas vodasto. Uzasno sam pripadnuta, ali srecom u pon idem vadit krv za nipt di ce preko trbuha provjerit otkucaje pa cu njega pitati, jos 3 tjedna ne bih izdrzala u ovoj panici. Dodje mi da uzmem normabel koliko se stresiram 🙈 nisam znala da je trudnoca ovoliko stresna. Malo mi je lakse sad kad ste rekle da se i vama javlja to… jel vam bude sluzavo ili bas 'voda voda' ko meni?Evo jos jedne panicarke stvorene razno raznim komplikacijama 🙋🏼♀️
Meni osobno je home doppler najbolja investicija za trudnicke zivce. Kad dobim napad, poslušam bebu i odmah se umirim 😊
Sve mi se cini da cu ga i ja morat uzet, razumim te skroz 😂❤
👩🏻28❤🧔🏻32
Bjezim sada dok nisam batine dobila sto upadam 🫣😋Zvala sve moguce ljekarne u st, nijedna nema..izgleda da su makli iz prodaje, a ovo me bas bilo razveselilo.
SaYuRi svakako mnogo hvala sta me pokusavas smirit, znam da sam dosadna panicarka ❤ stvarno se nadam da si u pravu i da je sve ok.
I svim curama skupa jedno veliko hvala na odgovorima, ja mislim da sam najdosadnija ode🙈
Ako slucajno di nadjete za kupit Amnio test, javite 🙈
Kod nas ima ali imas na Amazonu i Ebayu, moze ti posluziti do kraja trudnoce, kad vec si sklona panici, evo ti link:
https://www.amazon.com/dp/B0BCMVBV1H?tag=propickers-20&linkCode=osi&th=1&psc=1&keywords=Amniotic%20Fluid%20Strips
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Bjezim sada dok nisam batine dobila sto upadam 🫣😋Zvala sve moguce ljekarne u st, nijedna nema..izgleda da su makli iz prodaje, a ovo me bas bilo razveselilo.
Ako slucajno di nadjete za kupit Amnio test, javite 🙈Kod nas ima ali imas na Amazonu i Ebayu, moze ti posluziti do kraja trudnoce, kad vec si sklona panici, evo ti link:
https://www.amazon.com/dp/B0BCMVBV1H?tag=propickers-20&linkCode=osi&th=1&psc=1&keywords=Amniotic%20Fluid%20Strips
U kojem gradu ih ima?
Hvala za link🙏🏻
👩🏻28❤🧔🏻32
Hedwig,
S obzirom koliko su me svi plašili da će biti “katastrofa”, bilo je super. Normalno da je bilo dana kad bih “lupala glavom od zid” jer ništa ne stizem, jedno traži jedno, drugo drugo, ali ništa čudno, to se dešava i mamama s jednim djetetom da su jednostavno nekad takvi dani kad je sve u rasulu, al preživi se. U svakom slučaju jako je brzo prošao taj period, kad pogledam unatrag prebrzo, a sad već unazad godinu dana je toliko lakše sto ih je dvoje, vjerujem definitivno lakše nego mamama s jednim djetetom, jer se oni sami zabave, druze, ne moram ja biti ta koja će ih stalno animirati i biti uvijek nad njima. Također sam sama s njima po cijele dane, muž radi cijeli dan, moji i njegovi su zaposleni tako da nisam očekivala niti imala neku pomoć, muž je bio prvih dva tjedna doma kad sam došla iz bolnice pa mi je to dosta pomoglo da provedem vrijeme i sa starijom da se ne osjeća zapostavljeno s obzirom na novu situaciju i dolazak brace. Nekako smo se navikli tako funkcionirati sami, i nije uopće problem kad si tako i posložiš u glavu. Bilo je nekad sve tip top, skuhano sređeno, a nekad jednostavno moliš Boga da stigneš bar maloj skuhati ručak, a ti pojedeš nešto s “nogu”😂 al sve je to za ljude 😄 nemoj se bojati, sve će to biti dobro 🥰
Pozdrav žene, imam pitanje - da li ste već radile/ ili da li uopće namjeravate raditi 3D/4D uzv? Standardno je 2D…pa sad ne znam da li ići dodatno i na ove 3D/4D varijante?
Mi smo bili na 4d i stvarno mi je bilo slatko, preporucujem :))) Kaj se tice poroda, tog me nije tolko strah, stvarno imam visoki prag boli, a nazalost upoznata sam i s dripom kako boli, za sad imam i zelju bez epiduralne (kad krene ko zna, mozda se i predomislim😅). Mislim da ce sve to zasjenit dolazak bebice i da me nece bit briga za to. Mene strah posljee, kako se to dole sve vrati na mjesto ako popucam i takve stvarii...pokusavam ne razbijat glavu s tim, mozda je i glupo al etoo, nekako me vise to muci😅
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Pozdrav žene, imam pitanje - da li ste već radile/ ili da li uopće namjeravate raditi 3D/4D uzv? Standardno je 2D…pa sad ne znam da li ići dodatno i na ove 3D/4D varijante?Mi smo bili na 4d i stvarno mi je bilo slatko, preporucujem :)))Kaj se tice poroda, tog me nije tolko strah, stvarno imam visoki prag boli, a nazalost upoznata sam i s dripom kako boli, za sad imam i zelju bez epiduralne (kad krene ko zna, mozda se i predomislim😅). Mislim da ce sve to zasjenit dolazak bebice i da me nece bit briga za to. Mene strah posljee, kako se to dole sve vrati na mjesto ako popucam i takve stvarii…pokusavam ne razbijat glavu s tim, mozda je i glupo al etoo, nekako me vise to muci😅
Isto tako je i meni 🙈 Vise me strah tih stvari nakon poroda (pucanje, savovi itd) nego samog poroda.
U glavi sam si nekako poslozila da je porod nesto sto moram proci i sto je gotovo kad beba izadje van. Tjesim se da ako su sve zene oko mene to uspjele da cu uspjet i ja.
Ali tko zna sta ce biti kad se krene priblizavat termin, vjerojatno ce me tad uloviti strah.
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Sortiraj odgovore
Najstariji