Cure, nevezano za trenutnu temu, od ponedjeljka će u Lidlu biti tajice za trudnice, grudnjaci, potkošulje... Pa ako nekoj nešto treba 🙂 meni su tajice ok za po doma i ispod nekih tunika, haljina..
Bit će i robice za bebe 😊
Znaci definitivno nabavljam cepice i lazem u bolnici da sam imala stolicu.
Znaci definitivno nabavljam cepice i lazem u bolnici da sam imala stolicu.
😂😂
Ja do sada nisam čula da je itko od mojih frendica zbilja to obavio u bolnici, sve su lagale 😂 mene nisu ni pitali, bio je takav kaos na Svetom Duhu tad pa se nisu sjetili ni pitati me, dok cimericu dan prije jesu i ona je lagala 😁
Cure, nevezano za trenutnu temu, od ponedjeljka će u Lidlu biti tajice za trudnice, grudnjaci, potkošulje… Pa ako nekoj nešto treba 🙂 meni su tajice ok za po doma i ispod nekih tunika, haljina..
Bit će i robice za bebe 😊
Odlično, hvala na info 😘
Hej cure, ja se jako rijetko uspijem javiti. Nisam uspijela sve procitati, ali vjerujem da su sve mamice i bebice super 🥰
Ja sam sada 18ti tjedan, trbuh mi je narasao preko noci.
Regica, imas mozda preko 35godina? Mislim kao da sam negdje procitala da neki ginekolozi znaju slati na amnio zbog godina. Ja sam radila kombinirani kako su cure vec napisale uzv+krv i dosao je nalaz uredan.
Jesi ti dobro? Jel tako da preko noći naraste, to mi je prefora 😃
Jesam jesam, sve super kod nas. Samo sam malo umorna, curka moja mi je pola dana u rukama, mislim da ce nam neka teojkica ubrzo izaci pa je nervoznija i trazi vise paznje. Ali navecer kad zaspe u 20h onda si lijepo odmorim.
Nasla sam napokon koja kolica kupiti, iCandy Lime. Jos moram jaje naci, vjv cu neki od Maxi Cosi uzeti. Drugo imam sve od curke, radimo joj sobu pa ce ona dobiti krevet, a krevetic ici bebi. Prematalicu imam, kadu iz Ikee najobicniju, bila je 50kn, sad ne znam da li je poskupila. Ja sam zadovoljna sa njom.
I sretna sam jer su nalazi briseva dosli cisti!! 🥳🥳 U prosloj trudnoci sam imala i mikoplazmu i ureaplazmu.
Hej cure, ja se jako rijetko uspijem javiti. Nisam uspijela sve procitati, ali vjerujem da su sve mamice i bebice super 🥰
Regica, imas mozda preko 35godina? Mislim kao da sam negdje procitala da neki ginekolozi znaju slati na amnio zbog godina. Ja sam radila kombinirani kako su cure vec napisale uzv+krv i dosao je nalaz uredan.
Jesam jesam, sve super kod nas. Samo sam malo umorna, curka moja mi je pola dana u rukama, mislim da ce nam neka teojkica ubrzo izaci pa je nervoznija i trazi vise paznje. Ali navecer kad zaspe u 20h onda si lijepo odmorim.
Nasla sam napokon koja kolica kupiti, iCandy Lime. Jos moram jaje naci, vjv cu neki od Maxi Cosi uzeti. Drugo imam sve od curke, radimo joj sobu pa ce ona dobiti krevet, a krevetic ici bebi. Prematalicu imam, kadu iz Ikee najobicniju, bila je 50kn, sad ne znam da li je poskupila. Ja sam zadovoljna sa njom.
I sretna sam jer su nalazi briseva dosli cisti!! 🥳🥳 U prosloj trudnoci sam imala i mikoplazmu i ureaplazmu.
Godinu i 4mj vidim da ima, najviše pažnje traže sada… mišica mala, zubići baš znaju zezati.
Lijepa su kolica.
Bravo za briseve 👌🏻👌🏻😃
Ima li netko iskustva s ovim krevetićem? https://bazzar.hr/p/JJ5KJM2-kinderkraft-krevetic-nico-120x60-cm-bijeli
Lijep mi je jako, ali ne znam za kvalitetu.
Postoji kao test kojim mozete provjeriti da li curi plodna voda. Cucnete i zakasljete par puta jako. Ako nesto curi, mogla bi biti plodna voda. I postoje ulosci kako je netko napisao.
Sto se tice poroda i svega nakon poroda. Ja sam inducirana, ali uopce mi nisu radili klistir, a ja sam bila napeta i cekala kad ce mi to reci.😂 Veliku nuzdu sam obavila par sati prije nego smo izasle iz bolnice, ali nitko me to nije ni pitao na izlasku niti prije. Ja nisam sivana nista pa mi je i to vjv pomoglo da obavim bez problema. Imala sam problema sa hemoroidima nekih mjesec i pol nakon poroda, uzas uzasni!
A za zatvor u prosloj trudnoci sam pila vodu u kojoj sam kuhala suhe sljive, to mi je pomoglo.
Godinu i 4mj vidim da ima, najviše pažnje traže sada… mišica mala, zubići baš znaju zezati.
Lijepa su kolica.
Bravo za briseve 👌🏻👌🏻😃
Nismo nesto posebno osjetili zubice do sada. Ali trojkice su na redu, a kazu da su najgore. Vidjeti cemo.
Kolica uzimam jer imaju vec integrirani buggy board da mogu i nju voziti. Stvarno puno setamo i bas mi je bitno da se moze i ona odmoriti. Imati ce 21mjesec, nece moci jos toliko hpdati pretpostavljam.
Ajmeee, koji lijepi krevetic! 😍😍 Pa mislim da je super i to sto se pretvara za kasnije kad budu stariji ne bas fora! Mi imamo neki nasljeđeni, samo madrac sam novi kupila i dobro nam sluzi 😂
E da, u Lidlu pd ponedjeljka tajice, meni su isto dobre za tu cijenu. Samo nemojte kupovati veci broj nego oni koji nosite i inace. 🙂
Hedwig,
Možda prođete onda bez većih bolova i nervoze 🤞🏻
Super je to sto imaju već taj nastavak. Izmedu mojih je 18 mj razlika, i najveća greška mi je bila sto ni jedno nije bilo naviklo na kolica 😂 tako da sam stariju za rukicu,a malog u klokanici to dosta dugo,kicma me ubila 😂
Ma mi smo imali prvo naslijeđeni za curku, pa smo ga vratili, pa za malog kupili novi,al taj su dokrajčili sa silnim skakanjem s kreveta u kinderbet, pa smo ga nedavno bacili jer mu nije bilo spasa 😅 sad gledam da nešto uzmem malo čvršće… još su mali pa ce to biti fora ponovo sakrivanje po kinderbetu i igra, već vidim 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji