Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beban
    22. Listopad 2022. 07:34

Bubamaza, jel' ti se podigla posteljica?

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

Hedwig.Z
    22. Listopad 2022. 07:58

bubamazzzza

Nije se digla ,ali sam dobila zeleno svjetlo da probam s laganim kretanjem,bez podizanja tereta i saginjanja s obzirom da ne krvarim vec 3 tjedna. Ima se jos fore dignit do slj pregleda. Cerv je kako treba biti,skroz zatvoren i dovoljno dug. I to me jako razveselilo. Barem da odem prosetat i obavim s nogu sto mogu,i to me veseli 💕

Ajme super, bas mi je drago! 🥳🥳
    Regica, meni je gin radila u 17.tjednu briseve.

Beban
    22. Listopad 2022. 09:53

Ja nisam krvarila od 10-te nedelje, nista mi nije receno za mirovanje i do kraja 12-og meseca je i nemoguce uz dva privatna posla, cucim, istezem se, hodam, u prevodu radim pun gas, nista mi nije napomenula na nalazu sam procitala da je posteljica u potpunosti prekrila unutrasnje usce.... imam pregled 17.11. pa cu videti a naravno ne daj Boze da vidim iti kap krvi na gacicama leci cu pa neka gori sve...

👩‍💼38 🤵‍♂️38

• DaMa_21
    22. Listopad 2022. 11:28

regica123

Cure jeste vi uzele cervikalne briseve mozda? Ako jeste u kojem tjednu?

Da, u 12. tjednu 

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

Rose.
    22. Listopad 2022. 12:02

bubamazzzza

Beban

Ja nisam krvarila od 10-te nedelje, nista mi nije receno za mirovanje i do kraja 12-og meseca je i nemoguce uz dva privatna posla, cucim, istezem se, hodam, u prevodu radim pun gas, nista mi nije napomenula na nalazu sam procitala da je posteljica u potpunosti prekrila unutrasnje usce…. imam pregled 17.11. pa cu videti a naravno ne daj Boze da vidim iti kap krvi na gacicama leci cu pa neka gori sve…
    Evo ja sam se pokrenila lagano i odma smedi iscjedak .upravo ga ugledala. Moje veselje je na zalost bilo kratkog vijeka,bas sam van sebe. Nisam se naprezala ,niti pretjerala u nicemu. Odvezla sam sina na vjeronak 3 min autom od kuce ,stavila rucak i evo imam sto vidjet na wc-u.

😞 

Rose.
    22. Listopad 2022. 12:03

bubamazzzza

Beban

Ja nisam krvarila od 10-te nedelje, nista mi nije receno za mirovanje i do kraja 12-og meseca je i nemoguce uz dva privatna posla, cucim, istezem se, hodam, u prevodu radim pun gas, nista mi nije napomenula na nalazu sam procitala da je posteljica u potpunosti prekrila unutrasnje usce…. imam pregled 17.11. pa cu videti a naravno ne daj Boze da vidim iti kap krvi na gacicama leci cu pa neka gori sve…
    Evo ja sam se pokrenila lagano i odma smedi iscjedak .upravo ga ugledala. Moje veselje je na zalost bilo kratkog vijeka,bas sam van sebe. Nisam se naprezala ,niti pretjerala u nicemu. Odvezla sam sina na vjeronak 3 min autom od kuce ,stavila rucak i evo imam sto vidjet na wc-u.

Jel možeš kontaktirat gin? Sto ti je rekao u slucaju pojave iscjetka?

• regica123
    22. Listopad 2022. 14:12

bubamazzzza

Beban

Oprosti sto sam zaboravila, od cega ti je bilo krvarenje prije 3 tjedna? 
    Mislim ja sam isto krvarila (doduse manji tjedni) i dok sam skroz mirovala smirilo se skroz, a cim bi malo uvela kretanje odmah bi vidjela smedji iscjedak. Ne vjerujem da je ista situacija, ali mozda je normalna pojava u smislu dok lezimo ne djeluje sila gravitacije,  kad stojimo ipak djeluje put dole pa se malo slije (to mi je cak i ginekologica rekla da misli).
    Svakako ne bi bilo lose da kontaktiras ginekologa i pitas ga ima li mjesta panici

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

Rose.
    22. Listopad 2022. 16:19

bubamazzzza

Rose.

bubamazzzza

Beban

Jel možeš kontaktirat gin? Sto ti je rekao u slucaju pojave iscjetka?
    Dva put nakon sto sam se javila , imala sam svjeziju krv,bila sam na pregledu.S bebom je sve super,u cx se vidi jos krvi najvjerovatnije od preosjetljivosti i pregleda. Posteljica je nisko ali straga,ne ide preko. Veca je opasnost sto krv na sebe vuce bakterije i mirovanje zbog toga,da se ne ponavlja.

A baš te uhvatilo, baš mi je žao da ne možeš normalno uživati u trudnoći, i da stalno prolaziš neke stresove. Budite dobro bebica i ti ♥️

Beban
    22. Listopad 2022. 17:15

Bubamaza, sad sam dosla iz prodavnice i vidim tvoje poruke, mogu misliti koliko si se uplasila... verujem da je to od pregleda a ne od malo kretanja, primiri se dok ne stane skroz pa posle lagano...

👩‍💼38 🤵‍♂️38

• mila20
    23. Listopad 2022. 11:28

Distendiran dus? Ima li koja trudnica iskustva? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.