Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

kk1109

Broj poruka: 475

Prijavi adminu

Rose.

Kk1109, pratimo se 😘😘

Daa, vidim da smo dan razlike 🥰
    Mozda nas se i termini poklope na kraju 🤣🥰🤞

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

Rose.

Broj poruka: 1472

Prijavi adminu

kk1109

Rose.

Kk1109, pratimo se 😘😘

Sve je moguće 😃😘😘

💗💙💙

kk1109

Prijavi adminu

Rose.

kk1109

Rose.

Kk1109, pratimo se 😘😘
    Sve je moguće 😃😘😘

Jel ovo tvoja prva trudnoca? 
    Sta si ono rekla kad ti je pregled? 🤗

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙

Rose.

Prijavi adminu

Treća, dvi uredne T do sad :) 
    20.7 mi je pregled, tebi isto? Ili 21.og? 

💗💙💙

aider28

Broj poruka: 90

Prijavi adminu

DaMa_21

DaMa_21

kk1109

Ribica 33

Rose.

Ribica 33

Blago vama meni je pregled tek 4.08.na godišnjem su Al probati ću ostat skulirana do tada, proći će to brzo, tjesim se !
    Ma nego što nego će proći brzo :)
    Koliko si TT sad?
    Cure jel bi postavile trakice ispod u potpis da se lakše pratimo? 😘😘
    Sad sam 5+1 😍ja neznam postavit tu trakicu može pomoć 🙈🙂
    Daaa i meni bi trebala pomoc, zaljepila sam link al ne prikazuje mi se trakicaa koju sam napravila 😅
    Takodjer 🙈
    Uspjela!!!
    Kada kreirate slikicu odit na Forum (skroz desna opcija nakon website) i odaberite “pseudo HTML, UBB code and BB code” opciju i kopirajte taj link. Na taj nacin je meni uspjelo

Uspjela! Sad vidim DaMa_21 da smo isto trudne 😃🥰

6+0 srce kuca ❤️

• DaMa_21

Broj poruka: 470

Prijavi adminu

aider28

DaMa_21

DaMa_21

kk1109

Ribica 33

Rose.

Ribica 33

Blago vama meni je pregled tek 4.08.na godišnjem su Al probati ću ostat skulirana do tada, proći će to brzo, tjesim se !
    Ma nego što nego će proći brzo :)
    Koliko si TT sad?
    Cure jel bi postavile trakice ispod u potpis da se lakše pratimo? 😘😘
    Sad sam 5+1 😍ja neznam postavit tu trakicu može pomoć 🙈🙂
    Daaa i meni bi trebala pomoc, zaljepila sam link al ne prikazuje mi se trakicaa koju sam napravila 😅
    Takodjer 🙈
    Uspjela!!!
    Kada kreirate slikicu odit na Forum (skroz desna opcija nakon website) i odaberite “pseudo HTML, UBB code and BB code” opciju i kopirajte taj link. Na taj nacin je meni uspjelo
    Uspjela! Sad vidim DaMa_21 da smo isto trudne 😃🥰

Pratimo se 🥰

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

kk1109

Prijavi adminu

Rose.

Odlicnoo 🥰
    Meni je 21. kod soc.gin, a 22. privatno 
    Kod soc idem da me zavede ko trudnicu, a kod privatnika cu vodit jer mi je ona u Vinogradskoj. Bila mi je i prosli put pa zna sve kako je i sta bilo i nekako joj skroz vjerujem za razliku od soc. gin 

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙

Rose.

Prijavi adminu

kk1109

Rose.

Odlicnoo 🥰
    Meni je 21. kod soc.gin, a 22. privatno
    Kod soc idem da me zavede ko trudnicu, a kod privatnika cu vodit jer mi je ona u Vinogradskoj. Bila mi je i prosli put pa zna sve kako je i sta bilo i nekako joj skroz vjerujem za razliku od soc. gin

Jasno da, bolje da si kod onog kod kog se osjećaš sigurnije i kome vjeruješ. Bit će sve dobro ovaj put 🥰

💗💙💙

aider28

Broj poruka: 90

Prijavi adminu

Jutro buduće mame, kako ste?
    Ja sam očito opet nešto krivo pojela i probudila me bol u trbuhu (čitaj probava) i mučnina, nisam znala kako bi prije na wc 😩 na kraju nije ništa bilo ali toliko mi je bilo zlo da me oblijevao znoj. Ja stvarno ne znam zašto sam postala tako osjetljiva na hranu. Jela sam šljive iz vrta, vjerojatno to 🤣I dajte mi recite, da li ste više osjetljive na partnerove postupke, na koje inače ne bi bile? Ne znam kako da se izborim sa cmizdrenjem na sve, osjećam se kao da je cijeli svijet protiv mene. Nisam mislila da će mi baš tak biti. 🥲

6+0 srce kuca ❤️

Rose.

Prijavi adminu

aider28

Jutro buduće mame, kako ste?
    Ja sam očito opet nešto krivo pojela i probudila me bol u trbuhu (čitaj probava) i mučnina, nisam znala kako bi prije na wc 😩 na kraju nije ništa bilo ali toliko mi je bilo zlo da me oblijevao znoj. Ja stvarno ne znam zašto sam postala tako osjetljiva na hranu. Jela sam šljive iz vrta, vjerojatno to 🤣I dajte mi recite, da li ste više osjetljive na partnerove postupke, na koje inače ne bi bile? Ne znam kako da se izborim sa cmizdrenjem na sve, osjećam se kao da je cijeli svijet protiv mene. Nisam mislila da će mi baš tak biti. 🥲

Jutro aider, vidim da je i tebi noć bila ne baš najbolja… mene je bolio trbuh i presjecalo me dole, ne znam dal mjehur, ili maternica ili što već, jučer cijeli dan takav pritisak da sam jedva stajala na nogama, ne znam zbog čega je to tako 😔 ko da mi je uteg dole… danas je već malo bolje… Što se tiče osjetljivosti, nisam primjetila, jedino sam malo više nervoznija, kao da mi PMS traje cijelo ovo vrijeme 😅😅 
    Al vjerujem da je to i zbog mučnina i zbog te povremene boli, pa se ne možemo opustit skroz… valjda će bit bolje tamo kad se pređu neki “kritični” tjedni… 🤞🏻A što se tiče toga da se osjećaš da je cijeli svijet protiv tebe, to je normalno, ipak je trudnoća “drugo” stanje i sve ti je novo, naviknut ćeš se sigurno s vremenom i postat će ti sve normalnije kako vrijeme odmiče, bitno da imaš podršku partnera, da te pokuša razumjeti, a ne da te osuđuje zbog ponašanja jer će ti sigurno biti teže. Pitanje i za ostale cure, jeste rekli kome za T? Ako ne, kad planirate? 

💗💙💙

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.