Sve vas pozdravljam! 🤗 Bila sam na pregledu jutros, javljam da je sve okej. Ctg dobar, uzv i protoci sve okej, curka ima 2670 g i otvorena sam za prst. Ja zadovoljna ☺️ Bila sam čak i brzo gotova, za sat vremena sve to, očito ih je puno rodilo ko se kontrolirao jer nije bilo skoro nikog 😱 Jedino moram malo pripaziti na tlak, bio je 150/100 kad sam došla, baš me to šokiralo. Sad doma mjerim ali mislim da bude to dobro jer sam se baš baš uspuhala a i kavu sam popila i malo slatkog prije toga 😂😂
Svima sretno na pregledima i svima čestitam na dobrim pregledima! ❤️
Tejuska idući pregled mi je 23.2.
MarijanaMartin držim ti fige da bude sve u najboljem redu, isplači se kad treba i izdrži, možeš ti to, znam da je šok 😔 ali neka si ti njima tamo na oku, drži seee❤️❤️
Netko je pričao za NMH, meni nisu niš posebno rekli, ak se piknem nema veze, kažu male su doze ali ako mislim da je nešto krenulo, da je bolje da se ne piknem i rađe pričekam. Tak da mislim da nema straha, nitko ne spominje nikakvu indukciju, što mi je super da ne požuruju zbog toga.
Cure u terminu 🤞🤞🤞🤞
Danas u autu se jedva okrenula, bila sam u kaputiću i baš sam se osjećala ko neki medvjed 😔 Ogromno, ne mogu se pomaknuti, okrenuti 😂 Točno sam pomislila kad ćeš rodit, da mi je dosta 😂😂 Neznam kak je vama ali ja se danas osjećam baš baš veliko
Bebo i Arsancres hvala na info na pelenice!
elle tako je i kod mene, muž mi stvara pritisak ako je iza mene iako ništa ne kaže pa ga uvijek pustim ispred :D
Obavila ctg, beba spava, 45 min ju budili, nema sanse. Ok, posalju me da nesto pojedem, popijem. U meduvremenu i pregled. I dalje otvorena 3 prsta.
Vracam se na ctg, otkucaji bebe preko 180, i lagane kontrakcije.
Naravno, opet los ctg. Sad cekam za radaonu, pa cemo tamo opet obavit ctg i vidjet sta dalje.
Ako me ne zadrze, kontrola u petak opet.
Indukcija predvidena sa 41+1 ako ne krene prije.
Pozdrav cure, citam vas stalno, ali od posla i obveza nisam aktivna..
Imam pitanje u vezi debljanja.
U 32 tjednu sam i udebljala sam se 13 kila. Kako vi stojite s kilama? Doktor me ne vaze nikad tako da nemam nikakvu povratnu informaciju od njega o tome.
P.S. Sretno svima!!!
Arsancres i Kriss bravo za super preglede! Još malo i kraj 😊
Dani30 baš mi je drago da ti je OGTT dobar, odmah se lakše diše 🙈
Čoksa imaš malu tvrdoglavicu! Drži se i sretno, mora van brzo svakako pa kako god!
katarina mislim da je to s kilažom tako individualno, najvažnije da je s bebom i trudnoćom sve ok i da su ti nalazi uredni.. jer nismo svi istih sklonosti, metabolizma, prehrane i navika.. evo ja osobno sam danas 27tt, zdebljala sam se nekih 6,5 kg dosad. Rekla bih da mi je ispočetka nekako naglom krenulo, sad je malo usporilo zadnjih nekoliko tjedana. Vidit ćemo što će bit do kraja
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Pozdrav cure, citam vas stalno, ali od posla i obveza nisam aktivna..
Imam pitanje u vezi debljanja.
U 32 tjednu sam i udebljala sam se 13 kila. Kako vi stojite s kilama? Doktor me ne vaze nikad tako da nemam nikakvu povratnu informaciju od njega o tome.
P.S. Sretno svima!!!
Dobrodošla.. Ovisi sa kojom kilažom si krenula. Ja sam danas točno 32tj i isto oko 13-14 kila u plusu (na 58,59kg). Ni mene bivši gin nije uopće vagao (prebacila se kod drugog nedavno) pa sam se do tad doma sama.. Pitaj na sljedećem pregledu. Zar te ne pita za kilažu?
...
ČoKSa 🤞🤞🤞
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Obavila ctg, beba spava, 45 min ju budili, nema sanse. Ok, posalju me da nesto pojedem, popijem. U meduvremenu i pregled. I dalje otvorena 3 prsta.
Vracam se na ctg, otkucaji bebe preko 180, i lagane kontrakcije.
Naravno, opet los ctg. Sad cekam za radaonu, pa cemo tamo opet obavit ctg i vidjet sta dalje.
Ako me ne zadrze, kontrola u petak opet.
Indukcija predvidena sa 41+1 ako ne krene prije.
Coksa držim palčeve da bude super!!! Ajd ti danas rodi, da ja mogu sutra,haha 🙏🙏🍀🍀🤪💕💕
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Dubrovčanka za tebe malo info jer kako kažeš u istom smo sosu. Uglavnom, danas sam malo bolje sve shvatila. A to je: ostavili su me kao 1. zbog opasnosti nedaj bože da krene a ispadne pupčana a kao 2. Pokušavaju Bucu uhvatiti u položaju na glavi, onda bi mi brzo probušili vodenjak kako bi ga fiksirati da se ne može vratiti i započeli vaginalni porod. Kod mene je problem što Buco nikad nije bio na glavi, on mjenja položaje od poprečno do na zadak tj na nogice. Ako se dobro sjećam tvoja mala je bila na glavu, tako da će to biti dobro kod tebe. Ali me baš zanima kako to rade kod vas!!!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Sortiraj odgovore
Najstariji