Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arsancres
    16. Veljača 2022. 06:35

Ja se probudila, spremam se i sad si mislim kak nisam ni noge bricnula, šta da i mene ostave 😂😂 gospođu isto nisam neš uredila, malo ju svakih par dana brzinski popratim da me ne iznenadi situacija 🤭🤭🤭
    A znam da me neće nitko vaginalno ni gledati pa otud tolika hrabrost očito haha

Tejuska♡
    16. Veljača 2022. 06:47

LISTA PREGLEDA💚👶🎀

Arsancres - 16.02
    Elle - 17.02
    Dubrovčanka - 17.02
    Fastazia - 18.02
    _Katja_ - 21.02
    Nooha - 21.02
    Anchy_23 - 21.02
    Hukica - 21.02
    Boobamara - 22.02
    Magy107 - 22.02
    Anchika - 25.02
    Seka_Frida - 25.02
    Demi30 - 25.02
    Amelie - 01.03
    Antonela_93 - 01.03
    Lovely_ - 02.03
    Tejuska - 04.03
    EvaKB - 09.03
    Omerta - 11.03
    Dani30 - 14.03

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    16. Veljača 2022. 06:51

Dobro jutro ♥️
    Arsancres i Coksa sretno danas 🎉🥰😍♥️

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    16. Veljača 2022. 06:56

Tonka341

Cure drago mi je za sve dobre preglede :).
    MarijanaMartin vjerujem da je sok, ali ocito to nije nimalo bezazleno i bolje da si tamo na sigurnom.
    Omerta nadam se da ce malena sto prije ozdraviti i da nece trebati antibiotik 💗. A ovo za mlijeko i moj je svasta nesto navukao, ali mislim da oni ne mogu bebi popiti sav kolostrum 🤔.
    Moj pregled je prosao u redu. Beba je i dalje glavom dolje i ima oko 2450g. Tejuska iduci pregled mi je 22.2 i tada ce mi napraviti i bris na streptokok.
    Sretno na danasnjim pregledima!

Sada vidim tvoju poruku ♡ Bas mi je drago da je sve super,pisem pregled 😍🥰♥️

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• MarijanaMartin
    16. Veljača 2022. 07:55

Arsancres

..gospođu isto nisam neš uredila…

I ja isto, baš naprotiv puštala sam jer mi je plan bio kad vidim da sam pri kraju da me muž sa voskom unakazi. Čitala sam da se ne smije brijati prije carskog, pa sam lijepo planirala biti sređena. Eh sad sam dlakavo čudovište! Srećom sam noge sama sredila, pa tjedan dana ne moram brinuti. Dobila sam jutros narukvicu: moje ime i veliko piše Odjel za patologiju trudnoće. Kako tužno, odmah su mi suze potekle. Iako znam da nije ništa!!!! 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

bebo
    16. Veljača 2022. 08:20

MarijanaMartin, znam da ruzno zvuci, ali to je samo glupi odjel! I znam da je djevojcici sok.. Svako zlo za neko dobro, sad ce se s tatom zbliziti 😁✌❤🍭
    Sjecam se kada sam pocela raditi opet, sa 1godinu dijeteta, negdje kada je imao godinu i 5mjeseci smo isli na poslovni put u Pariz 4 dana. 
    To je bio trenutak kada sam prestala dojiti. Kada sam se vratila jednostavno vise nije pitao za ciku... Nekada treba srezati, samo mi majke nemamo srca za to... Biti ce sve dobro. Stize braco 💙

bebo
    16. Veljača 2022. 08:21

MarijanaMartin, znam da ruzno zvuci, ali to je samo glupi odjel! I znam da je djevojcici sok.. Svako zlo za neko dobro, sad ce se s tatom zbliziti 😁✌❤🍭
    Sjecam se kada sam pocela raditi opet, sa 1godinu dijeteta, negdje kada je imao godinu i 5mjeseci smo isli na poslovni put u Pariz 4 dana. 
    To je bio trenutak kada sam prestala dojiti. Kada sam se vratila jednostavno vise nije pitao za ciku... Nekada treba srezati, samo mi majke nemamo srca za to... Biti ce sve dobro. Stize braco 💙

bebo
    16. Veljača 2022. 08:23

Mam komprese jesu li nekome stoglii oni uzorci sto sko narucivali?
    Uzorci pelena ima li toga negdje za naruciti? Ne bih kupovala cijelu vrecu kada nam treba za 3 dana bolnice... A inace smo na platnenima. Ili ako zna netko ima li neko malo pakiranje? Vidila sam da dm daje trudnicama paket pelena kao welcome gift, medjutim ne znam smijem li podici prije nego rodim? Je li netko dizao?

bebo
    16. Veljača 2022. 08:24

Coksa bi mogla biti u akciji, danas je dovar datum 😁✌
    Arsancres sretno ❤

• katsy
    16. Veljača 2022. 08:27

Žene sretno van danas na pregledu! 😀
    Sve nestrpljivije se očekuju pregledi! ☺☺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.