Kriss super za pregled. I hvala za info za NMH. Gdje su ti to rekli da ne induciraju, u kojoj bolnici?
A ovo da se osjecas veliko.. Ja sam tek usla u 32tt, pa se osjecam veliko i svaki put se sjetimm Nooha kako je govorila da samo zeli svoje tijelo nazad. E pa ja se bas veselim tome.. Da dobijem tijelo nazad 😍 Sad je vec stvarmo slampavo 😩🙈
MarijanaMartin drago mi je da su ti to sve malo bolje objasnili, kako se sad ti osječaš psihički i fizički? 💕
Evo moram reći da mi je dobro. Već sam se prilagodila i pomirila sa sudbinom. Kad vidim svoje cimerice, sramota je da kukam! Jučer me to baš šokiralo, nisam niti slutila i ostalo mi je toliko posla doma, pa sam bila izvan sebe. Sad je bolje!
Drago mi je da si bolje. I naravno da ti je prvotno bio šok i da nam svima u takvim situacijama treba malo vremena da si sve posložimo u glavi. Drž se draga ❤🥰😘
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
MarijanaMartin super plan i auper da su te ostavili! Stvarno mi se cini super, super plaaan. Svaka cast dr.
Zaboravila sam reći da mene vode kao 39. tjedan jer Buco ima po procjeni oko 3700g. Tako da za njih nema vremena. A što ćeš, nemogu ništ promjeniti. Ja sam uvjerena da ga pustimo da bi se okrenuo, ali i da bi imao 5Kg,haha a onda sam opet na carskom haha
Ajme, svaka twbi cast zeno! Samo neka Buce sto prije vanka, to manje muke za tebe. I sta ima veze sad jesi se depilirala ili ne 😂😂 Jel jos uvijek aktualno ono da te briju u bolnici na porodu?
Mene su na Sv Duhu stavili u boks cim sam dosla jer nije bilo guzve. Tak da sam tam provela 7h, nikamo nisam smjela mrdati, samo lezati na lijevom boku. Katastrofa, nije bilo nikakve potrebe za tim, sve uredno. Jako rijetko su me obilazili, epi sam molila otkad sam dosla u 2h ujutro. Tek u 7h dosla anesteziologinja pogledati kad sam vec bila skroz otvorena. Plus jos hrpa drugih stvari kaj su mi se tamo zamjerile. Vrh je bio da sam isla na popravak sivanja jer me specijalizant krivo zasio. Tako da ja tamo vise ne idem.
Ja mislim da je svugdje to kako naletis na koju ekipu doktora, pa onda malo i do zena samih.
Neke se prepiru, traze cuda, ocekuju da one mogu odmah za 10 min rodit, ne suraduju i x deugih stvari.
Vjerojatno i neki doktori vole pozurit, netko ce te pedinjat satima.
Slazem se..
Cula sam svakakvih iskustva iz svih rodilista.
Bas ti se stvari moraju poklopiti.
Ovo uz uvijet da je zenska normalna..
Nadadam se istom iskustvu poroda kao i prvi put.
Barem 😍 Ali bez pada otkucaja na ctgu zato jer je stroj pokvaren. To nas je sve kostalo nepotrebnog stresa.. 😩
Vezano za epi.
Ja sam sigurna da u ZG u danasnje doba nitko ne zeli trudnici koja izrazi zelju uskratiti epi. Medjutim, anesteziologa je vjecito malo, i ako je antesteziolog koji je zaduzen za rodiliste hitno angaziran i nedostupan jer je na op.ili sl., onda epi kasni ili uopce ne dodje i sl. pa zene pricaju Nisu mi htijeli dati..
Nije da nisu.. Ali sitaucija je takva.
Zaista vjerukem da svi sve rade u najboljoj namjeri i izvlace sve lose stavke koliko mogu (nedostatak osoblja, prostora, ljekova.. Cega vec). Njima je rodilja ozbiljna odgovornost. Znam dr sad ve cpred penziju, genijalnog genijalnog da ne moze biti genijalniji, a koji je otisao iz bolnice jer ne zeli vise raditi porode. Ogromna odgovornost, potrosio se.
Aj se zivo sjecam svog poroda, ali samo pijedinih segmenata. Kljucnih.
Onih drugih se uopce ne sjecam.
Npr.radjala sam preko 8 sati. Ja se uopce ne sjecam jesam li isla piskiti ili mi se nije piskilo ili su mi nosili onu kadicu.. Neeeemam pojma 😳🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji