Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrzlopoljka
    16. Veljača 2022. 22:29

bebo

Aj se zivo sjecam svog poroda, ali samo pijedinih segmenata. Kljucnih.
    Onih drugih se uopce ne sjecam.
    Npr.radjala sam preko 8 sati. Ja se uopce ne sjecam jesam li isla piskiti ili mi se nije piskilo ili su mi nosili onu kadicu.. Neeeemam pojma 😳🙈

Nama su stavljali kateter u SD.. Mozda je i kod tebe tako bilo. 

Arsancres
    16. Veljača 2022. 23:08

Ja isto mislim da je to sve s porodom sreća i da doslovno u svim rodilištima ima i dobrih i loših priča, ne da žene lažu ili ne znam šta, nego stvarno bude situacija gdje praktički isto osoblje bude različitog ponašanja na 2 poroda. Npr. ja sam za SD čula pa barem 10ak pozitivnih iskustava za onu neku babicu Nasku, po forumima također, doslovno u smislu kad se pojavila da je ženama svanulo. Meni je naišla 2 ili 3 puta, da ne znam kak izgleda, rekla bih da to nije ista osoba, užasna je bila, ne da mi nije pokušala pomoći nego je imala još idiotske komentare, ali uopće ne mislim da nekom stvarno nije bila spas, a zašto je imala tako loš dan, tko to zna. Prema curi u boksu do mene je bila isto baš bezobrazna, a njoj je bio 3.porod na SDu i kaže bila joj je na prvom i bila je top.
    Ovo što Čoksa kaže isto stoji za žene i prohtjeve, svi bi mi htjele da ide kak smo mi zamislile, ali ima stvarno tuka koje ne kuže da neš ne može, ja osobno znam curu koja je imala termin par dana od mene, išla je na SD, ono, koza je bila cijeli trudnoću za sve, nikad ona kriva kao, svi su joj loši, bla bla, na kraju je i porod izdramila u toj mjeri joj jedva je živu glavu sačuvala, a stvarno nije bilo tako već ona nije ni za šta surađivala cijelu trudnoću. Startala je bar sa 20kg viška, al ne jer ima neki problem nego jer jebeno ždere i živi nezdravo, umrla bi da prehoda 3 metra, diže pola obitelji na noge da ju voze 3 ulice dalje i sl, kuhani ručak ni čuti, variva ne voli il bilo šta, imala je jako povišen šećer, gin ju poslao na VV, neće ona tamo, neće on njoj govorit šta da jede, prebacila karton kod drugog 😅 naravno, do kraja je dobila valjd 50 kila bez pretjerivanja.
    I takvih je priča stvarno dosta, a neće one nikad reći da nisu surađivale. Ne pričam sad za neke situacije gdje se rodilju zanemari, a ima i toga i ja se ne bi složila da su svi po rodilištima tak dragi i odgovorni 😶

Arsancres
    16. Veljača 2022. 23:15

I ovo što bebo kaže je meni baš moj gin rekao, da je on volio rađaonu, bila mu je to lijepa faza u radu, ali da je to osim što je jako lijepo ujedno i jako stresno i da je činjenica da nema ljepšeg nego donijeti novi život na svijet, ali da je to ogromna količina stresa, neprospavanih noći, nenadanih dežurstva i također loših priča. Sve je kaže super kad su trudnoće uredne i porodi takvi, ali da ima i onaj dio kad netko mora reći obitelji da je neš krenulo po zlu, a taj netko si ti kao doktor.
    A on je meni toliko stručan i dobar liječnik i čovjek prije svega, da kontam da se on garant nije mogao tak odvojiti mentalno baš od svih situacija.. Kaže privatna praksa mu je donijela veći mir.
    Obzirom da je on tip koji odgovara na mailove vikendom u 22h navečer, nespojivo mi je s njim da bi recimo otišao spavat i došao krmeljav nakon 3 sata dok sam ja rađala, a doktorica koja je bila u smjeni je točno to odradila. I ovako uvijek puše na hladno za sve živo i kontam da takve osobe neće sigurno bezbrižno doživjeti smjenu u rodilištu🙉
    I rekao je baš kako ima nekog kolegu kirurga u americi i da je i tamo ista priča, kaže nitko se ne zadržava u rađaonama dugo, da je to svima stres. Tak da, nije samo kod nas 😁

Arsancres
    16. Veljača 2022. 23:20

I ovo za epi bi i ja rekla da je stvarno većinom tako, mene su odmah pitali po dolasku jel želim, tada sam bila 5cm, rekla da hoću i na koncu brzo sam ja i došla u boks, ali je bio samo jedan anesteziolog i ipak nije došla odmah kak je rekla jer je uletila neka operacija druga, a nemaju oni posebno ljude za ginekologiju već je anesteziolog doslovno za sve. Došla je ona naravno, dala mi je epi (koja nije djelovala) 😂 ali eto da sam bila možda koji cm više otvorena il već nešto, ne bi dobila jer stvarno se tak potrefilo, nije da bi to bilo jer mi netko ne želi dat i sl.
    Činjenica je da nekad ne žele dati ako je druga beba, treća itd, a žena već otvorena il je porod uznapredovao, al kontam da je to subjektivno većinom, ono aj sad ćeš ti brzo, šta će ti epi itd, ali da nije to sad baš pravilo da škrtare ko u drugim gradovima 🙃

bebo
    16. Veljača 2022. 23:50

Arsancres ahahahaa sad kad smo svw to lijepo napisale,  jos samo da nas ne posere na porodu neg da sve to lijepo prodje.. 😜👍✌😀🍭❤

anchika
    17. Veljača 2022. 06:55

Jutro i sretno s pregledicima! Dosta vas je u ozbiljnim tjednicma, bit ce par bebica do kraja mjeseca😀
    Posvudusa zar nisu bh bezbolne?

Omerta
    17. Veljača 2022. 07:11

mrzlopoljka

bebo

Aj se zivo sjecam svog poroda, ali samo pijedinih segmenata. Kljucnih.
    Onih drugih se uopce ne sjecam.
    Npr.radjala sam preko 8 sati. Ja se uopce ne sjecam jesam li isla piskiti ili mi se nije piskilo ili su mi nosili onu kadicu.. Neeeemam pojma 😳🙈

Nama su stavljali kateter u SD.. Mozda je i kod tebe tako bilo.

Mene nije nitko gledao satima pa sam se eto jadna prikopčana na drip i sa groznim kontrakcijama dva puta upišala.. To je bio prvi porod kad sam morala rodit ranije zbog curkanja plodne vode. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Demi30
    17. Veljača 2022. 07:27

posvudusa Ne bi bh kontrakcije trebale biti baš tako bolne.  Zna biti neugodno, onako trbuh se cijeli stvrdne pa ti nije svejedno, ali sad baš da tako boli... Mene osobno to ne boli apsolutno nimalo. Jesi ti sigurna da su to bh? 🙈 Da se nije nešto pokrenulo? 🤪

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

elle 🙋‍♀️
    17. Veljača 2022. 07:32

Dobro jutro cure i sretno nam danas 🤞💕
    Evo ja od nervoze i uzbuđenja ne mogu spavati, sva sreća pa sam danas ujutro na pregledu a ne popodne ko inače 🙈
    Posvudusa žao mi je što se mučiš, nadam se da će iskusnije cure imati kakav savjet, ako ne ja bih svakako pitala ginekologa da li je to normalno. Drž se draga 💙

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

bebo
    17. Veljača 2022. 07:34

Posvudusa meni isto BH kontrakcije ne bole.. Neugodne su za popi, ali ne bole me...
    Sretno svima danas!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.