Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebo
    16. Veljača 2022. 11:14

Antonela me, too

bebo
    16. Veljača 2022. 11:20

Sunašce83

Arsancres

Ja gotova :D saftam se u tramvaju već 😁
    Sve super prošlo, radio mi samo uzv, idući tjedan ctg i opet uzv i to je to 🥰 Tejuška piši pregled u srijedu opet, to je valjda 23.2., mozak mi ne radi

O pa 38tt vec🎉❤. Odlicno da je sve super proslo. Imamo pregled isti dan😁.
    —-
    Neg curke, vama ne rade ctg svaki put ili?
    Meni evo vec 3.put. Svaki pregled ctg, vaginalni i uzv😒.
    Uvijek je bilo sve super, a sad panika kako je posteljica pocela starit i da je SM II. Pa zar to nije normalno u mojim tjednima?

Ti si u bolnici na pregledima cijelo vrijeme? Oni rade sve te preglede obvezno.. Ctg, vag,... Nisam cula ovo za stsrenje posteljice...

Tejuska♡
    16. Veljača 2022. 11:34

Arsancres drago mi je da je sve super😍😍jos malooo🙏
    Coksaa 🤞

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

elle 🙋‍♀️
    16. Veljača 2022. 11:53

Coksa sretnooooo 🤞
    Bebo kolega je baš pametan vidim 🙄 ja čim vidim stepenice se uspušem. Na 3.katu smo u kući i prvo uvijek pustim muža ispred sebe jer mi vrši pritisak dok se gegam do gore. Iako ništa nit govori nit me požuruje ali meni je dovoljno što mi je iza leđa 🤣 I onda sva uspuhana stojim još par minuta ispred stana da dođem k sebi. Sama sebi budem smiješna 🤭 a sad odoh smućkati Lideru 🤣ak se i od toga ne uspušem 🤣
    Posvudusa mene je moj uvijek vozio na VV jer mi se nije dalo tamo stresirati di ću se parkirati i uvijek me čekao u autu. Nikad nam nije ni palo na pamet da idemo skupa unutra. 

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Arsancres
    16. Veljača 2022. 12:01

Sunašce83 ja znam da je politika na SDu takva da ctg rade tek od 38+, prije nikako ne, tako je bilo prije 3 godine, a evo tako je još uvijek. Ja sam danas punih 38 pa su mi rekli tek od sljedećeg tjedna, a u prvoj trudnoći sam bila tipa prvi put mislim 37+6 i nisu mi isto radili, samo uzv, trakica urina i tlak. Mislim da to naravno vrijedi ako je ovako sve ok i uredno, da je nešto u pitanju onda sigurno rade i ctg.
    Za vaginalni pregled također znam da 90% doktora na SDu isto ne radi ako je sve po PS. - u, a za ovog koji mene prati sad i u prvoj sa sigurnošću i potvrđujem, on to nema ni u primisli jer mi je u prvoj trudnoći još rekao da za čačkanjem stvarno nema potrebe jer ako je žena već u terminu to ak je otvorena koji cm niš ne znači, kao ni to da je zabetonirana jer se to lako i brzo okrene. Tog je stava i moj ginekolog kod kojeg sam vodila trudnoće, on mi je u 30tt radio cervikometriju zadnji put, a prije toga vaginalni pregled mislim oko 17tt, više poslije toga ništa nije gurao😂😂
    Mislim, ja sada ne bi ni dala vaginalni pregled da se nekom sprdne, još samo infekciju neku mogu pokupiti 🙄 kad sam bila na pregledu u jednoj poliklinici dok mi je gin bio na godišnjem, mislim da je bio 15tjedan,tak nekak, žena je bila čak stvarno nježna, ali sam imala 2 dana sukrvicu, a di ne sad da me čačkara netko u ovim tjednima🥴🥴
    I tak se sve može viditi preko uzv što je bitno 🤷‍♀️

Arsancres
    16. Veljača 2022. 12:05

A to za čekanje i muževe, ja se sjećam toga iz prve trudnoće, doduše nemam neko iskustvo čekanja u trudničkoj jer bi uvijek došla tad kad mi se kaže da dođem i onda zovu tog doktora, ali svakako moram piškiti i tlak i taj protokol koji svi prolaze obaviti prije nego on dođe i sjećam se baš tog, horda muževa koja sjedi, a trudnice stoje, pa jebemti mene bi bilo sramota da mi muž zauzima mjesto, okej, ak mora ići tamo nek ide, sve shvaćam, al ne shvaćam da sjedi ladno i tipka na mob. Ne kontam ni onu stariju ekipu koja dolazi zbog nečeg ovako, ne mislim da nemaju svi pravo sjest, daleko od toga, ali mislim da neka žena koja dolazi obavit pretragu jbg ipak može stajat 45min ak treba nego da je to trudnica 🙄
    Ja sam sad bila kratko u toj čekaonici,ali vidim da je slična priča. Meni to baš dno dna neovisno o tome što ja osobno nemam to iskustvo čekanja

Arsancres
    16. Veljača 2022. 12:10

E i Sunašce83 to za starenje posteljice tj. stupnjeve je meni moj ginić pisao zadnja 2 pregleda prije TA, ali nikad s nikakvom dramom, ja sam to kasnije pročitala, to u biti eto da valjda papir istrpi samo, normalno je da sazrijeva kak je porod blizu, da neš ne obavlja funkciju, garant bi ti rekli.
    Anchika pogledaj na FB Molly šivalicu, znam da ona od nedavno ima kao neke male prefold pelenice za novorođenčad, jednobojne su i onako vežu se, meni je po slici djelovalo zgodno za novorođenče, a ima sigurno netko u tim grupama tko ima pa možeš užicati fotke i uživo 😇

Amelie
    16. Veljača 2022. 12:16

Cezar1502

Amelie

Cezar1502

E da i za heparin, ja sam u prosloj trudnoći bila na inhiks, i dobila inekciju u 7 rodila u 8 i nisam nis dobila dodatno za zaustavljanje tako da kod mene nije nis utjecalo na porod… Sad sam na andolu 100

U 7 ujutro su ti dali injekciju da bi porod bio sat vremena kasnije? Kako to kad uvijek kažu 12h pauze.. evo danas sam od anesteziologa slušala da i za epiduralnu ne smiješ kao primiti ako nije prošlo 12h od zadnjeg heparina..

19 navecer, nismo znali da ce krenut porod, bila sam 23 tj… U 20 rodila sve se izdogađalo nažalost…. To je taj ko niskomolekularni heparin ko… E sad nemam pojma kako ide prica sa andol… Prestala sam čitat o valjda znaju sto rade..

Ok i pretpostavila sam da je tako bilo. Žao mi je kroz kaj si sve prošla😥 Neka ovaj put bude sve tip top.. još maloo🤞🤞🤞

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Amelie
    16. Veljača 2022. 12:29

Bebo hvala za info o platnenim pelenama i ja planiram pogledati radionicu mama s Trešnje i naći se s njima da malo utvrdim kaj je kaj🙈🙃 Skužila sam da su ove na F fora! S time ću se baviti u trećem mjesecu pa ću te gnjaviti ako zapnem🤭 Nije mi nitko spominjao rabljene a odlična ideja.. zašto bi morale biti nove!? Ajme ovo moje dijete bude sve second hand🙈😂

Što se tiče stajanja i nepristoinih ljudi.. a ne znam zašto ne zamolite ove mlađe da vam se dignu ili te muške krelce.. Ja sam neki dan u tramvaju neke cure sprašila jer realno imaju 15 god i ništa im nije teško a ja muku mučim. Ma neću više, vičem trudna sam i svi se dignu, a sto si misle nije me briga😎🤭

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

Amelie
    16. Veljača 2022. 12:36

Doti

Mislim da je tako nekako nezahvalno govoriti kada da tko krene u bolnicu kad krenu trudovi. Moja seka je rodila 40 minuta nakon puknuca vodenjaka. Živi blizu bolnice i bila je na stolu doslovce 5 min. Frendici je pukao vodenjak, rodila je na hodniku bolnice za 25 min nakon puknuca. 2 slučaja u zadnjih godinu dana. Nije baš da toga nema i da se desava samo u filmovima.

Prvorotke obje? Ako jesu stvarno svaka čast!;)

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.