Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maya34
    16. Veljača 2022. 09:57

Dani zanemari naša pitanja vezana za FT4 🙈😂 U Njemačkoj to očito drugačije mjere 🤭 Super su nalazi 🥳❤️
    Tejuska zaboravila jučer napisati, idući pregled mi je 1.3. 😊

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

anchika
    16. Veljača 2022. 10:09

Bebo usla sam u tu grupu na fb i istrazujem po  netu ali pogubila sam se u tim svim vrstama🤣 vidim da dosta njih preporucuje to tetranje a ja sam nekako unaprijed lijena za slaganje tetri😁 ja sam mislila probati moderne platnene+cover na pocetku, kasnije mozda ai2. Je li to ok kombinacija? S tetrama vec vidim i da ce suprug prosvikat🤣
    Cezar kuzim, i ja imam iste mutacije. Ovaj put ce ti biti sve u najboljem redu😘

elle 🙋‍♀️
    16. Veljača 2022. 10:12

Dobro jutro cure 🌧
    Čestitam na dobrim pregledima jučer i držim fige za današnje 🤞💕
    MarijanaMartin žao mi je, vjerujem da ti je teško i nama svima bi bilo. Ak ti se plače,isplači se a uskoro će doći i osmijesi i sreća kad se sve dobro završi i beba bude na sigurnom u tvojim rukama ❤
    Demi30 baš mi je drago da je išijas bolje i da je dosta više tegoba za tebe. Vrijeme je da budeš malo bezbrižna 💕
    Dani301wohoo 🥳 čestitam na brigi manje😁
    Antonela98 već sam par puta pročitala tu za to sjedenje muških u TA i svaki put se šokiram... Ne mogu zamisliti svog muža da se tak pravi mutav a na kraju krajeva bi mu ja rekla da se digne. Iako zapitala bi se s kim sam da ga moram na takve stvari upozoravati. 🙄
    Dubrovčanka ajd sad s manje nervoze budem danas i ja isprobala Lideru 🤭 i svaka čast za spremnu torbu, meni kad god prolazim popis neka sitnica fali🤔 
    Arsancres čestitke na dobrom pregledu 🥳

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

CoKSa
    16. Veljača 2022. 10:18

Ja tek putujem prema zg na kontrolu. 
    Ocajna sam i pristajem na sve sta ponude. 
    Ako me spice doma sviznut cu

Anchy_23 🌈 🌸
    16. Veljača 2022. 10:21

Heeej curke! 🌸
    Vidim imamo pregleda puno drzim vam svima fige!
    Coksa nadam se da je danas taj dan 😉🤞🍀
    Antonela to sto ne bi digla frajera sa stolice u TA, kaj oni tam zapravo rade nek odu na pivu dok cekaju 😅😂

CoKSa
    16. Veljača 2022. 10:25

U petrovoj nedaju da ide pratnja u TA. 
    Neznam kako je prije bilo, ali zbog korone sad ne dozvole. I po meni ok. Sta ce sjedit kraj mene i drzat mi svijecu. Unutra je ionako samo vag.pregled, i ctg. Tu ne moze. 

bebo
    16. Veljača 2022. 10:42

Anichka dobra je kombinacija ne brini! Preporucila sam ti tetre dok je beba mala jer su joj mpp dosta glomazne na pocetku a i ne piski puno. 
    U to sam doba koriatila i prefolde od bambusa i pamuka. Sa snippy kopcom ili bez. Uvijek mozes unaprijed sloziti na hrpicu tetri ili, jos lakse, prefolda.
    Ugl.ako uzimas mpp uzmi neke koje se daju razmontirati jer se tako lakse suse (pocket, split). Fitted su iz jednog komada pa se dugo suse.. 

bebo
    16. Veljača 2022. 10:44

Arsancres ti si fakat brza! Ekspres zenska! 😂✌😁 Super za pregled!
    Ja se prijavila za Muller, hvala vam!

bebo
    16. Veljača 2022. 10:51

Elle samo gusto zamjesi i biti ce super, nece se toliko cijedit! Mislim na Lideru 😀😁✌
    Ovo za muzeve i druge jude.. Ih. Neki dan me kolega zove da pita gdje je nesta.. A ja se penjemm na drugi kat s 3 vrecurde, uspuhala se. Pa me pita sta sam se uspuhala?! Kazem, a onak, trudna sam, imam 10kg vise, otprilike u povecanim krvnim protocima i volumenu krvi i raznih tekucina.. A i bebu ne treba zaboravit.. Ostala sam u soku 😂 Ja ne znam za vas, ali uspusem se 😒
    A on meni na to.. Ah da 10kg.. Svi su udebljali u koroni... E, tu sam odustala 😂😂🍫
    A neki dan u Lesnini ja s klincem, gledamo opremu za bebu... I jista kupili nego si on neku patkicu za 14 kn odabrao i mi na blagajnu. Cekamo.. Ispred mene ulete 2 zriktane penzionerke ono zlatna starez, s casama na akciji.. Teta na blagajni gleda, ja onak.. Bogo

bebo
    16. Veljača 2022. 10:56

Anchy_23 🌈 🌸

Heeej curke! 🌸
    Vidim imamo pregleda puno drzim vam svima fige!
    Coksa nadam se da je danas taj dan 😉🤞🍀Antonelato sto ne bi digla frajera sa stolice u TA, kaj oni tam zapravo rade nek odu na pivu dok cekaju 😅😂

Exactly 😎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.