Arsancresajde pliz ako ti nije tesko, gledala sam i od hm-a na webu ali u trgovini ih nigdje nisam nasla, a nekako mi nije to za kupovat napamet. Ne znam ni kad da ih kupim, ne znam hoce li se cice povecati jos i do koje mjere kad dode mlijeko.🤔 a treba ih imati za rodiloste.jesi ti kupovala broj vece?
Slikam ti kad mi mala legne, tad sam sigurna da neće prekopat sve i ona 🙈
Uzmi svakako broj veće, ja sam inače nosila 75B prije trudnoće, oduvijek, moožda neki model 80B al rijetko, to tipa tezenis i tak neki talijani mali 🤭 onda u trudnoći su mi narasle cice, a po porodu doslovno buknile, imala sam neke iz h&ma i lidla 90C i 95C i to mi je ono znalo biti taman tj. još i na knap tih prvih mjesec dana možda, kasnije su se unormalile ali nisam se nikad vratila na 75B, doduše ja nisam nikad ni prestala dojiti, ali ono 80B-85B sam bila do nove trudnoće što nije tak drastično veće nego prije, jel.
Sad sam uzela 85C i 90C par novih jer stvarno taj prvi period je užas, mene i sad sve živcira, najradije bi gola šetala jel mi vjeruješ, imam onu neku trenerku iz Sinsaya, M al brate veća bar 2broja, samo nju nosim i perem, ko vreća je, a mene sve živcira što mi stomak dira, sise, bilo šta, sve me steže😂
Evo i mene danas s pregleda, prvi put u Vinigradskoj zbog mioma, sve je u redu nema razloga za brigu kaze dr, miom ne smeta, ne radi problem, ne krvari.
Sljedeca kontrola Tejuska 14.2. U subotu ulazim u 32tj sve me vise strah kako se blizi brojka terminu.
Citam Curke o ovim jastucicima za bradavice kaj ste pisale, gdje ima toga za kupit? Ja sam danas kupila jos par paketa pelena jer mi je dr dala savjet da u pocetku se trosi dosta pelena pa da ne hodam stalno u ducan bolje da se opskrbim.. Pa da imam kod kuce. Nije losa ideja. Kak ste mi vi? Jos netko obavio pregled? Malo sam manje aktivna jer mi se radovi doma približavaju kraju pa ne stignem..
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Ma uzimala sam 62 na dalje jer stalno govore da je duga i bucka i procjena je 4,5kg i 56cm 😅
Pa računam da će joj 56 veličina bit možda ta tjedan dana.
To je druga pjesma 🤣🙈
MarijanaMartin ajme koja avantura 😂
Boobamara super za test👌drž se i neka prođe jako brzo ❤️
Anchika ja našla neke grudnjake na popustu u intimissimi sa 200 na 50 kn. Sad mi pašu tj jedan mi malo velik, al valjda će bit dobri kad budu trebali 😬 isto mekani
EvaKB te komprese su mi već na popisu tnx 😀
Kriss odličan je krevetić 👌
Posvudusa meni se to ne čini malo 😄 a šta se tiče veličina ja isto dobila savjet da kupujem najmanje 62, al to ću još procjenit pri kraju🤔
Marina ja oggt radila u bolnici 🙂sve 5. Tu trudnice imaju prednost pa nisam ni čekala
CoKSa drž se💪nek ti noć prođe bez bolova 🤞
Tina supeer za pregled 😍
31👩❤️💋👨38
Cure ja trebam ic radit ogtt do idućeg pregleda jer sam sad u 25 tj trudnoće. Moze vaše mišljenje jel bolje ic privatno obavit ili u bolnicu?
Ja sam radila 2 do sad u labosu doma zdravlja i ok mi je bilo tako, nije bilo guzve, citala sam knjigu u pauzi, rezultate dobila isti dan popodne. Kod privatnika nisam bila tako da ne znam, ali ovo iskustvs su mi bila pozitivno.
Marina evo ja bas bas jutros bila na ogtt u domu zdravlja. Nikakvih problema, ko trudnica bila odmah na redu, prvo su mi provjerili iz prsta na aparaticu za secer, bio je ok i onda su fino izvadili prvi put, dali onu glukozu koja meni nije bila tako strasna, fino se sjela negdje sastrane i kad sam trebala drugo i trece vadenje obavit samo sam dosla, rekla da mi je proslo sat vremena i odmah me prva slobodna primila.
Tina koliko ja znam u ljekarni, za Farmaciju sam sigurna, ali vjerujem i ostale. Evo nisam ni ja znala da mozes uzorak naruciti i da su vani jeftinije, sad gledam da mi ih netko uzme kad ide u sloveniju.
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
Antonela ja ti pijem sideral folic za zeljezo.
Lovely ajme 💔 mogu misliti kako ste se uplasili.Hvala bogu sve je proslo kako treba ♥️
Posvudusa ja nisam to nikad koristila,mozda da stvarno odes dr.?
Magy,brzo ozdravljenje zelim 🤞
Katja cestitke na pregleduuu♥️🥰
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Posvudusa ja se slazem s Nooha .. i moji su sa 3590 i 3630 plivali u 56
62 su nosili tek za 2mj
Marijana hahahhaha bas si me nasmijala🤣🤣ja to sa svojima cesto dozivim,N je danas letio s bajsom preko grabe u i ravno na granje u šumu🙈🙈
Tinaa cestitke na pregledicu♥️
Frida dobro nam dosla,napisi datum pregleda i poroda da te dodam na listu🥰
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ma uzimala sam 62 na dalje jer stalno govore da je duga i bucka i procjena je 4,5kg i 56cm 😅
Pa računam da će joj 56 veličina bit možda ta tjedan dana.
Mozda se rodi ranije kao moj J,isto je prednjacio za 2 tj 😊😊
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Hmm sad ste me zamislile.
Možda ipak odem po nešto bodija 56 i pidzama 56 pa nek se nađe.
Ja sam imala 4800 i 58 po rođenju, bila sam stvarno velika beba i mislili su da nešto ne štima 🤣
Muž isto, 4500 i 56cm. Svi dr su mi do sad rekli da manje jedem jer je ona stvarno debeljuca već sad, 90i percentil za duljinu i kilažu pa sam išla s onim očito je genetika odradila svoje i rodit ću malu buhtlicu 😂
Ali da, možda ipak da kupim i 56 pa kako bude.
Uzmi, ali ne previše...toliko da se pokriješ prvih par dana.
Ako će uistinu beba biti za 56 lako pošalješ nekog u šoping po još par stvari,...buduci da kod vas stvarno ima šanse za veću bebu ...
Sortiraj odgovore
Najstariji