Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    24. Siječanj 2022. 20:32

posvudusa

Ma uzimala sam 62 na dalje jer stalno govore da je duga i bucka i procjena je 4,5kg i 56cm 😅
    Pa računam da će joj 56 veličina bit možda ta tjedan dana.

Mozda se rodi ranije kao moj J,isto je prednjacio za 2 tj 😊😊

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Nooha
    24. Siječanj 2022. 21:04

posvudusa

Hmm sad ste me zamislile.
    Možda ipak odem po nešto bodija 56 i pidzama 56 pa nek se nađe.
    Ja sam imala 4800 i 58 po rođenju, bila sam stvarno velika beba i mislili su da nešto ne štima 🤣
    Muž isto, 4500 i 56cm. Svi dr su mi do sad rekli da manje jedem jer je ona stvarno debeljuca već sad, 90i percentil za duljinu i kilažu pa sam išla s onim očito je genetika odradila svoje i rodit ću malu buhtlicu 😂
    Ali da, možda ipak da kupim i 56 pa kako bude.

Uzmi, ali ne previše...toliko da se pokriješ prvih par dana.
    Ako će uistinu beba biti za 56 lako pošalješ nekog u šoping po još par stvari,...buduci da kod vas stvarno ima šanse za veću bebu ... 

seka_Frida
    24. Siječanj 2022. 21:43

Tejuska♡

Posvudusa ja se slazem s Nooha .. i moji su sa 3590 i 3630 plivali u 56
    62 su nosili tek za 2mj
    Marijana hahahhaha bas si me nasmijala🤣🤣ja to sa svojima cesto dozivim,N je danas letio s bajsom preko grabe u i ravno na granje u šumu🙈🙈
    Tinaa cestitke na pregledicu♥️
    Frida dobro nam dosla,napisi datum pregleda i poroda da te dodam na listu🥰

Hvalaaa 😊😊 kojeg pregleda? Oprosti mom trudnickom mozgu, nemam pojma 🙈 u bolnicu jos ne idem.. datum poroda je po prognozi 11.4., ali smo se sin i ja dogovorili da dolazi 12og 😂

CoKSa
    24. Siječanj 2022. 22:19

Dubrovčanka nisam nisam, vidjet cemo sutra kakvo ce stanje bit. Nek se umiri malo, jos barem tjedan dana pa da me ne zezaju da nisam u terminu.
    Iako me opako steze, i onako neki nemir. 
    I sad me na spavanju klinci razljutili, bas sam nabrijana🙈🤣

• Kriss
    24. Siječanj 2022. 22:25

Posvudusa ja ti isto imam osjećaj da nemam dosta robe, tipa br. 50 nisam ni kupila 🙈😂 Mislim, još do sad mi nikad nisu spomenuli kolko je duga, samo težinu pa si mislim valjda će pred kraj pa stignem kupiti ak joj ne bude pasalo tj bude veliko 🤷 Ali imam robice tako kao i ti, nisam pretjerivala jer znam da ćemo i dobiti i brzo preraste i opereš pa se posuši, dogovorila sam se sama sa sobom da ne smijem gomilati zato jer je slatko 😂😂😂😂😂

• Kriss
    24. Siječanj 2022. 22:26

Katja odlično za super pregledić ❤️
    Coksa, Dubrovčanka bome ste blizu, još malo pa ćemo vikati bebe na sunceeeee 🥳🥳 jedva čekam 😍

elle 🙋‍♀️
    24. Siječanj 2022. 23:02

Katja čestitam na dobrom pregledu i držim fige za dobar ogtt 🤞💕
    MarijanaMartin ajmeee 😱 dobro da si ju uspjela brzo izvuć i da je završilo kao smiješna anegdota😆
    Posvuduasa količinski mislim da je sasvim dovoljno za početak, ja sam osobno pretjerala i sad kad vidim natrpanu komodicu pitam se di mi je pamet bila... 🥴
    Mariina ja sam išla privatno ali evo po ovom što cu cure pisale, tretman je jednak 🙂
    Tina čestitke na dobrom pregledu.🥳💕

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

bebo
    25. Siječanj 2022. 08:19

Katja divne vijesti s pregledaaaa ❤
    Boobamara zao mi je sta se osjecas lose. Mozda je prosla korona preko tebe i ovo je post covid, puni se ljudi zali na te simptome nakon što je proslo.
    Bas cu pogledati CA grudnjake..  Ja kupila nesto na snizenju u HMa, vise kao topic-grudnjak.. Mislila sam pogledati ove sta je Tejuska ili Coksa mislim preporucila... Ja volim te kalupaste 😜
    Arsancres cekamo i tvije linkove za ove za dojenje 😜
    MarijanaMartin govnasta prica 😂🙈
    EvaKB i Bambolina hvala za Multi mam besplatni uzorak dojavu 😜 Valjda ce stici dok cu ici roditi.. 🙈
    Posvudusa nije to malo.. Jos ces dobiti toga..
    Coksa uf, tebi su sada ovi najtezi dani, hoce li nece li, a sve boli i probada...
    Meni jucer bio tezak dan. Otisla s malim nesto do posla, kada me presjeklo dolje u liftu, imala sam osjecaj da sam se skroz otvorila i da ce beba svaki cas izletiti. Jos jednom tako (vec smo bili u autu) i to je bilo to. A sve stegnuto, tvrdo, bolno. Mrzim kada ne znam koji se vrag dogadja... I bas me strah, jos je knapusa da beba izadje.. 😞 Brojim te tjedne ko ozebli sunce, vise ne znam koji su okej za roditi, a koji nisu... Sutra idem raditi briseve pa cu moliti da base oko na otvorenost dolje, nisam vise pametna. A i pregled je u cetvrtak, valjda cemo izdrzati...

bebo
    25. Siječanj 2022. 08:25

Nooha i ja sam za proslu bebu pripremila 56-62 i kada se rodio isla sam kupiti 50 barem 3 bodica. Bio je standardna beba, bas po P.S.-u - 51cm i 3.6kg tako nesta. I plivao je u 56... E sad, ja imam ptsp od prevelike robe jer me citav zivot mater oblacila u preveliko.. Tako je nekad bilo. Za rodjendan dobis hlace koje nosis barem 3 sezone. Prvu su ti prevelike, drugu malo bolje, tek trecu su okej. I onda nisam mogla gledat da bebo pliva u prevelikom 🙈
    Ali mojim frendicama to nije smetalo, bebe su biile u podfrknutom i prevelikom.. Tako da ovisi od bebe, od mame.. I tak. Lako se dokupi, sada barem ima online dostava.. A i ono kad te frendica pita kaj ti treba, samo frknes link 😎😂
    Tina za pregled ❤

LucK
    25. Siječanj 2022. 08:41

Jutro 💞
    Tonka sretno danas 🤞

31👩‍❤️‍💋‍👨38

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani