Posvudusa ja se slazem s Nooha .. i moji su sa 3590 i 3630 plivali u 56
62 su nosili tek za 2mj
Marijana hahahhaha bas si me nasmijala🤣🤣ja to sa svojima cesto dozivim,N je danas letio s bajsom preko grabe u i ravno na granje u šumu🙈🙈
Tinaa cestitke na pregledicu♥️
Frida dobro nam dosla,napisi datum pregleda i poroda da te dodam na listu🥰
Hvalaaa 😊😊 kojeg pregleda? Oprosti mom trudnickom mozgu, nemam pojma 🙈 u bolnicu jos ne idem.. datum poroda je po prognozi 11.4., ali smo se sin i ja dogovorili da dolazi 12og 😂
Dubrovčanka nisam nisam, vidjet cemo sutra kakvo ce stanje bit. Nek se umiri malo, jos barem tjedan dana pa da me ne zezaju da nisam u terminu.
Iako me opako steze, i onako neki nemir.
I sad me na spavanju klinci razljutili, bas sam nabrijana🙈🤣
Posvudusa ja ti isto imam osjećaj da nemam dosta robe, tipa br. 50 nisam ni kupila 🙈😂 Mislim, još do sad mi nikad nisu spomenuli kolko je duga, samo težinu pa si mislim valjda će pred kraj pa stignem kupiti ak joj ne bude pasalo tj bude veliko 🤷 Ali imam robice tako kao i ti, nisam pretjerivala jer znam da ćemo i dobiti i brzo preraste i opereš pa se posuši, dogovorila sam se sama sa sobom da ne smijem gomilati zato jer je slatko 😂😂😂😂😂
Katja odlično za super pregledić ❤️
Coksa, Dubrovčanka bome ste blizu, još malo pa ćemo vikati bebe na sunceeeee 🥳🥳 jedva čekam 😍
Katja čestitam na dobrom pregledu i držim fige za dobar ogtt 🤞💕
MarijanaMartin ajmeee 😱 dobro da si ju uspjela brzo izvuć i da je završilo kao smiješna anegdota😆
Posvuduasa količinski mislim da je sasvim dovoljno za početak, ja sam osobno pretjerala i sad kad vidim natrpanu komodicu pitam se di mi je pamet bila... 🥴
Mariina ja sam išla privatno ali evo po ovom što cu cure pisale, tretman je jednak 🙂
Tina čestitke na dobrom pregledu.🥳💕
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Katja divne vijesti s pregledaaaa ❤
Boobamara zao mi je sta se osjecas lose. Mozda je prosla korona preko tebe i ovo je post covid, puni se ljudi zali na te simptome nakon što je proslo.
Bas cu pogledati CA grudnjake.. Ja kupila nesto na snizenju u HMa, vise kao topic-grudnjak.. Mislila sam pogledati ove sta je Tejuska ili Coksa mislim preporucila... Ja volim te kalupaste 😜
Arsancres cekamo i tvije linkove za ove za dojenje 😜
MarijanaMartin govnasta prica 😂🙈
EvaKB i Bambolina hvala za Multi mam besplatni uzorak dojavu 😜 Valjda ce stici dok cu ici roditi.. 🙈
Posvudusa nije to malo.. Jos ces dobiti toga..
Coksa uf, tebi su sada ovi najtezi dani, hoce li nece li, a sve boli i probada...
Meni jucer bio tezak dan. Otisla s malim nesto do posla, kada me presjeklo dolje u liftu, imala sam osjecaj da sam se skroz otvorila i da ce beba svaki cas izletiti. Jos jednom tako (vec smo bili u autu) i to je bilo to. A sve stegnuto, tvrdo, bolno. Mrzim kada ne znam koji se vrag dogadja... I bas me strah, jos je knapusa da beba izadje.. 😞 Brojim te tjedne ko ozebli sunce, vise ne znam koji su okej za roditi, a koji nisu... Sutra idem raditi briseve pa cu moliti da base oko na otvorenost dolje, nisam vise pametna. A i pregled je u cetvrtak, valjda cemo izdrzati...
Nooha i ja sam za proslu bebu pripremila 56-62 i kada se rodio isla sam kupiti 50 barem 3 bodica. Bio je standardna beba, bas po P.S.-u - 51cm i 3.6kg tako nesta. I plivao je u 56... E sad, ja imam ptsp od prevelike robe jer me citav zivot mater oblacila u preveliko.. Tako je nekad bilo. Za rodjendan dobis hlace koje nosis barem 3 sezone. Prvu su ti prevelike, drugu malo bolje, tek trecu su okej. I onda nisam mogla gledat da bebo pliva u prevelikom 🙈
Ali mojim frendicama to nije smetalo, bebe su biile u podfrknutom i prevelikom.. Tako da ovisi od bebe, od mame.. I tak. Lako se dokupi, sada barem ima online dostava.. A i ono kad te frendica pita kaj ti treba, samo frknes link 😎😂
Tina za pregled ❤
Jutrooo
Katja i TiNa bravo za super pregled i već sada velike bebice 🥰
Tonka neka i tvoj današnji pregled bude dobar 🤞
Tani ako se ne varam, danas sa dragim ideš vidjeti malca pa sretno da lijepo surađuje 😁 😊
Kako me je Lovely rasplakala jučer tako me je MarijanaMartin nasmijala sa 💩🙈🤭
-
Ostale 🤰 želim vam što manje bolova, zatezanja, briga itd 🥰
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Nooha i ja sam za proslu bebu pripremila 56-62 i kada se rodio isla sam kupiti 50 barem 3 bodica. Bio je standardna beba, bas po P.S.-u - 51cm i 3.6kg tako nesta. I plivao je u 56… E sad, ja imam ptsp od prevelike robe jer me citav zivot mater oblacila u preveliko.. Tako je nekad bilo. Za rodjendan dobis hlace koje nosis barem 3 sezone. Prvu su ti prevelike, drugu malo bolje, tek trecu su okej. I onda nisam mogla gledat da bebo pliva u prevelikom 🙈
Ali mojim frendicama to nije smetalo, bebe su biile u podfrknutom i prevelikom.. Tako da ovisi od bebe, od mame.. I tak. Lako se dokupi, sada barem ima online dostava.. A i ono kad te frendica pita kaj ti treba, samo frknes link 😎😂
Tina za pregled ❤
Ma da...i mene smeta kad je sve puno preveliko...daleko od toga da beba brzo preraste to, ali to je tako...tek mi je 74 nosila duže... Ovo smo sve mijenjali nakon mjesec dva...
Nama se čak desilo da nam je 62 doslovno preskočila..
To je bio period kad je doslovno u mjesec dana narasla 6 cm...jer bebe čas potegnu u širinu, čak u visinu...znam da sam sve promijenila u 62 i za tri tjedna sve malo bilo...ali je onda u 74 bila cca 6 mjeseci...
No to je sve vrlo individualno od bebe do bebe...ne mozes to znati unaprijed...
Zato sam si sad pripremila nesto malo 50, najvise 56 i nešto malo 62
..s tim sam pokrita prva tri mjeseca, a onda poslije opremamo prema potrebi...
Sortiraj odgovore
Najstariji