Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    EvaKB
    25. Siječanj 2022. 11:34

Stigli mi nalazi ogtt, odmah poslala muzu poruku da me danas vodi na kebab.
    Vrijednosti su mi
    4.9 (<5.1)
    8.2 (<10.0)
    5.7 (<8.5)
    Sad umjesto da radim na poslu ja planiram sto cu staviti u kebab.

👩‍🦰35
    👨‍🦱37
    Pokušavamo od 09/2019.
    06.09.2021. ➕
    Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
    Očekivani termin poroda 11.05.2022.

• MarijanaMartin
    25. Siječanj 2022. 11:35

Cure evo ja se javljam sa pregleda. Bila sam na uzimanju bris. Nekako mi je drugačije u siječanju. Mislila sam da će me širiti i uzimati onako skroz od "iza". Ma ona to samo malo promrljala i gotovo. Pogledala mi zatvorenost jer sam jučer nosila malu od 20kg. Kaže omekšano ali normalno za drugu trudnoću. Ultrazvuk kaže da je Buco poprečno i to glavom na mojoj jetri. Tako da i dalje stoji krivu. Rekla mi je da se što prijem naručim u bolnicu, da oni odluče što će samnom. Ah....🔪🍼

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

bebo
    25. Siječanj 2022. 11:40

Nosenje beba.
    Cure je li netko u tom djiru?
    Negdje je netko jednom stavio preporuku nosiljki i link na webshop gdje je sve bilo u 50% i sada ne mogu to naci 😞 Zvoni mi Tabita ali moguce da je i neko slicno ime.. 

Maya34
    25. Siječanj 2022. 11:43

Tani pomiješali mi se dani, ja uvjerena da dns idete 🤭 eto, onda sretno sutra 🤞
    Eva braaavo 🎉 i dobar tek 😁
    MarijanaMartin drago mi je da ti nošenje male nije naškodilo, a što se "buce" tiče ne znam što bih ti rekla 😏 samo se nemoj puno sekirat, jer znaš i sama da od toga nemaš ništa.. Kako god bude, biti će sve oke, mora! 🤗
    Lovely odlično! 💪😊
    Arsancres ako sam dobro jučer vidjela, danas tvoje malo veliko zlato ima tri godine 🥰 pa sretan joj rođendan 🥳🥳

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

• _Katja_
    25. Siječanj 2022. 11:44

Lu bas me zanimalo to za dojenje, kako ide drugi put, drago mi je čuti da tijelo pamti 😊
    Imam te multi mam komprese od prvog puta, nisam ni jedne potrošila, meni to nije odgovaralo. Možda jer sam već iz bolnice došla s ragadama, a onda je kasno. Joj kad se sjetim te agonije 😭 Meni je dojenje zadalo puno vise problema od poroda. Stvarno se nadam se će biti lakse ovaj put 😊
    Nooha drži se, dobro ti ide ❤️
    Ja se nakon 27. tjedna već osjećam sigurnije 🤗

bebo
    25. Siječanj 2022. 11:44

MarijanaMartin kakav bris? 
    Jesi odlucila gdje ces u bolnicu? 

bebo
    25. Siječanj 2022. 11:46

Eva sad i meni sline cure 😍🍸🍭
    Gladna sam 🙈🙈😜
    Katja mi smo dosta blizu terminima 😎🐣
    28 je bio prvi target, sad targetiran 32 😜🍫

Tejuska♡
    25. Siječanj 2022. 12:22

Nooha

Tejuska♡

Tonka sretnooo danas na pregledu 🥰
    Nooha jel se ustajes bas ono samo na wc ili ? 🙈🙈

Ustajem i za obroke da mi ne nose na kat -nekako mislim da mogu…wc…dio dana se malo podignem u poluležeće i to je uglavnom to … Kosu perem svaka 4 dana, između tusiranje…(na prošlom mirovanju mi rekli samo jednom tjedno 😭) … Jutarnju kavu popijem u fotelji - nekako se osjećam tako bolje. Evo takav je nekakav raspored…
    Uglavnom 80 % dana preležim.
    Zato sad čekam kontrolu da vidim…ako miruje stanje znači da mogu tako…ako je napredovalo onda ću još ta 3 tjedna nekako i to izbaciti pa pripaziti i još malo više…

Jooj draga ♥️ uspjela si barem nekako,dogurali ste posteno,nadam se da ce ostati tako cim dulje moze.
    Aide barem curka bude u vrticu pa ti je i lakse onda😊

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    25. Siječanj 2022. 12:24

Lovely baas mi je drago da nema E.Coli vise 🎉🎊
    Marijana onda moras cim prije za bolnicu 🙈 buco je odlucio mamu zafrkavati,zasto bi bilo jednostavno kad moze komplicirano 😄😎

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• MarijanaMartin
    25. Siječanj 2022. 12:29

bebo

MarijanaMartin kakav bris?
    Jesi odlucila gdje ces u bolnicu?

Ma onaj neki bris prije poroda. Da znaju treba li ti antibiotik tijekom poroda ili ne. Ići ću na Sveti Duh. To je 5 sekundi od muževa posla. Pa može uvijek skočiti nešto mi donijeti! Cure vidim lijepo vam napreduju trudnoće, baš mi je drago 🤗🤗. Tko mora mirovati ili se bori sa koronom, držim palčeve da prođe što prije.

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.