Lovely ovo sto si opisala je moja najgora nocna mora. Kad sam citala kao da sam sebe vidjela. Dobro je sto je sve ok proslo🙏
Lovely drago mi je da je beba dobro i nadam se da neće više biti šokova 🤞💕
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Lovely u neku ruku znam kako si se osjećala i da će te taj ružni osjećaj još neko vrijeme držati.
Ja sam taj strah doživjela sa 14 tt u prosloj trudnoći na pregledu u TA u Petrovoj. Doktorica i sestra su pokusale naći otkucaje i ni nakon 10 minuta ništa. Meni se naravno svijet srušio jer je to bila 3.trudnoća (prve dvije neuspješne)...uvjerena da je gotovo poslale me ne uzv.
U hodu javila mužu, on isto pao u komu...
Na uzv je doktor odmah našao otkucaje, no nama je trebalo dane, možda i tjedne da zaboravimo taj užasan osjećaj straha.
Znam da smo sjeli poslije na kavu na kojoj skoro nismo progovorili ni riječ...jednostavno nismo od šoka mogli...
No evo srecom kao i kod tebe dobro je zavrsilo...
Jel ima neka problema s bolovima u preponama i dolje nisko u stomaku? Dok sjedim uglavnom ne boli, ali čim hodam krene, to mi je zadnjih tjedan dana, mislila sam prvo da sam previše šetala u prošlu nedjelju pa da je zbog toga, ali evo nikako da prođe cijeli tjedan 😔
Ne znam jel moguće ako je beba nisko da me zbog toga boli?
Tak vam je i meni bilo, jaki neki pritisak samo dok bi stajala ili hodala. Na kraju je bila E. Coli, popila antibiotik i sad je super 🤞 Naravno, ne mora da je i tebi tak, samo kažem svoje iskustvo, ali možda da provjeriš s doktorom 😊
Posvudusa nisam sigurna ima li ih kupiti u ljekarnama kod nas jer sam ih i ja gledala kada sam prošli tjedan zbog sumnje na curenje plodne vode završila na hitnoj. Žena u ljekarni mi je rekla da ne vidi u sustavu da ijedana veledrogerija ne nabavlja to. Jedino da se bas naruci preko interneta.
Lovely jako mi je drago da je sve okej ❤️❤️❤️ dobro da ste i išli, tako i treba kad osjetiš da nešto ne štima, bolje uvijek provjeriti a oni ako misle bit ljuti samo nek se ljute
Pregledićima sretno danas 🤞🍀
Jučer smo složili krevetić i baš sam sretna jako zbog toga 😃 https://ibb.co/fNVcv9N
Odlučila sam da neću kupovati sad posteljinu nego da ću reći nekome kad bude pitao što trebamo jer za sad je ni nisam mislila prekrivati a plahtu imam tako da je to to 😂 Danas sam kupila dvije spavaćice, bile u trgovini snižene na 40 kn, naletila sasvim slučajno, baš taman. Skoro pa smo spremni 🙈🥰
Lovely, Nooha ne desilo se nikome! 😱 Hvala bogi da je kod vas sve okej na kraju. A mislim da nas sve u nekom trenu plasi takav scenarij, brrrrrr
Dubrovcanka hvala ti za feedvback oko stucanja 😜
Posvudusa ja nikad cula za te uloske, a ne reci da i to postoji!!
Lovely sve su ti cure rekle, ja ti samo jos saljem svoju podršku ❤️ Znam kako je teško kad se dogode tako neki grozni trenutci. Ne ponovilo se više! 🙏
A ja sam evo dobila termin za pregled (trebala sam zvat doktora da se dogovorimo jer me planiraju pogledat skupno doktori u bolnici zbog ovog nekog zadebljanja na posteljici koje je vidio prije 15 dana na redovnom pregledu). Tako da idem prekosutra ujutro u bolnicu obavit taj pregled, iako sam začudo dosta mirna. Prvo iz razloga jer sam u međuvremenu išla po drugo mišljenje i taj dr. je rekao da je sve uredu, a drugo jer sve više i više osjećam bebu, vidim da rastem pomalo pa nekako vjerujem da je sve ok 🙏 Tako da eto, pregled je u srijedu 26.01 i tad bi trebala znati datum slijedećeg redovitog pregleda pa da napokon i ja budem na Tejuškinoj listi pregleda 😂
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Joj Lovely koma, srećom je sve ispalo okej. Došla taman i krenem čitati šta ste pisale i vidim to, a meni jutros javila poznanica da je za vikend rodila, mislim da je ona negdje 29/30tt nisam iskreno htjela ni pitati kad je rekla, bitno je da je maleni dobro.
Kaže da je sve bilo ok, imala uzv prije 10ak dana, uredna trudnoća i kaže da ga je počela od jutra manje osjećati i kao mislila da spava ili nešto, kao neće odmah raditi paniku, ali kroz dan se nije nešto posebno micao kao prije i kaže jednostavno taj majčinski osjećaj joj je nešto govorio, otišla ona ipak na hitnu navečer i ispalo da su je ekspresno porodili, nešto je bilo s pupčanom tj. odmah i posteljicom, uopće nitko ne zna ni sada kako i šta, malog su prebacili na Rebro u inkubator ali super je ❤️ali eto, to je baš ono što pričamo stalno, treba sve provjeriti i otići makar te doma poslali. Stvarno uvijek misliš neće tebi ili rijetko je, a evo stvarno još jedan primjer osobe koju poznam. Jebo ti to kad dr. kaže lezi pa odmori itd.. Sve je to okej ako predloži to ono na sat dva, a te priče joj pa trudna si, sve je normalno, očito nije 😐
Bogu hvala da je sve završilo okej...
Joj Lovely i mene si bas rastužila 😔 Hvala Bogu da je sve dobro završilo ❤️
Ja sam gotova s pregledom, sve je u redu, beba teška 1kg i 200gr, dolje glavom okrenuta, kaže sve odgovara u dva tri dana. Ne vidi nikakve posljedice zbog korone. Bila sam i na ctg-u prvi put i ogtt odradila. Ovdje ne rade kao u Hr, dala mi je da popijem onaj šećer i nakon sat vremena vadila krv, uzela je tri epruvete. Rezultate će njima poslati, zvat će me prije ako nešto nije u redu. Sljedeći pregled 21.2.
Sortiraj odgovore
Najstariji